Mamici din Constanta (17)
Raspunsuri - Pagina 13
Fiquelle spune:
Bine ai venit printre noi, Mygirl! Felicitari pt burtica, sa-ti fie cu noroc! Asa cum spunea si Sanzi, da-ne amanunte.
Fetelor, azi Sofi are buricutul rosu. L-am sunat pe pediatru si mi-a zis sa o curat cu apa oxigenata si apoi sa pun Betadina. Sper ca nu e nimic grav, acum ca m-am linistit cu obrajorul.
Am tot citit pe aici ca aveti probleme cu mucisorii scumpicilor. Asta ce inseamna la voi, ca le curge nasul? A mea are mucisori putini, nu ii curg, dar are nasul infundat uneori si ii scot cu pompita nazala cate unul pe zi - parca zici ca are norma. Asta nu inseamna ca ii curge nasul, nu?
Fetelor, stiu ca e we, da' mai dati si voi p-aci, ca ne e dor de-o vorba!![]()
Mada si
Sofi, 12.08.2004
dadi_t spune:
Sanzi, nu vreau sa te simti prost! Ca de obicei am darul de a da cu batul in balta(eu spun ca glumesc, dar vai cam fac glume nesarate-vezi sub.postat de tine). Sincer te asteptam cu nerabdare, pt ca sunt imi place sa primesc oaspeti(fara lauda) si pt. faptul ca sunt o fire comoda dp asta de vedere-al plimbarilor. Prietenii stiu ca prefer sa-i primesc decat sa-i vizitez.
Si invitatia ramane valabila, of course, si nu numai pt. tine...oricine are placerea si e prin zona...bip si va astept!
O veste maaare! Suntem iepurasi! Lui Bibi i-a iesit primul dintishor(un picut) si roade tot ce prinde cu el.Asa se explica agitatia din ultimile nopti!
Bun venit, mygirl!Casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun sarcina!

Mada, nu iti recomand sa o tii mai mult de 2 ore pe Sofi in ham.Ii solicita coloana. Pt. inceput chiar doar 30-40 de minute este recomandat. Sa-ti traiasca cumintica!
Roxi, cavalerul vine in blugi????te rog da-mi o reteta de gogosi! Sunt singurele care nu-mi ies de nici o culoare.Si ne plaaaaac!

Julyci, Caty-cum ati petrecut? 
Va pupic si mai vorbim!
Tania cu
Anduta(14sept'96)+
Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
sinzi_ana spune:
Mada, eu sunt pe aci...chiar ma intrebam ca nu da nimeni nici un semn, asteptam.
Nu cred ca e nimic cu buricutzu...David a avut mult timp buricu rosu, s-a vindecat destul de tarziu, oricum nu are ce sa se intample. Vezi sa nu supureze...
Cred ca e ok sa aiba si muci, daca nu ii curg si nu sunt galben auriu! DAca sunt transparenti cred ca e ok.
Noi ne chinuim cu masa de pranz, si pentru ca nu vrut sa manance mai nimic, m-am enervat si l-am lasat sa manace ce vrea, adica o napolitana joe in ciocolata si un kinder bueno...ce sa ii fac? Deja ma stresez cu mancarea prea tare, ma apuc acum sa ii prepar ceva ca sunt in criza, azi nu are cine sa vina sa ma scuteasca de oroarea bucatarie...
Sinzi
si David
Poze NOI-NOUTE cu David la 20luni
sinzi_ana spune:
TAnia, stai linistita...te inteleg, si pe mine ma sacaie sa astept pe cineva si sa nu mai apara...data viitoare am sa dau tel chiar daca vin, chiar daca nu vin.
Eu ma gandeam sa sun doar daca vin. Nu ma gandeam ca iti faci planuri si ma si astepti. Si sa stii ca nu veneam cu soacra, ma gandeam ca vin cu masina ei pana la ea (sta pe 1 mai la case si e aproape de doraly) si de acolo il iau de aripa pe David, ii fac si plimbarea si venim pe jos pana la tine. Soacra ramanea acasa sa faca de mancare...dar a gasit scuze...si s-a fofilat.
Felicitari Bibicei pentru dintisor si un pupic
Sinzi
si David
sinzi_ana spune:
inca o intrebare rapid: in perisoare pt ciorba se pune sau nu ou?
Sinzi
si David
dadi_t spune:
Sanzi-rapid:la 1/2 kg de carne tocatapui: un ou batut, 2 linguri de ulei (le leaga-secret de-al meu), patrunjel, orez o canita, ceapa 2 buc. mai micute,sare sau vegeta si le faci cu lingurita.Ies taman cat trebuie de mari.Pofta buna!Sper ca n-am uitat ceva.
Tania cu
Anduta(14sept'96)+
Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
sinzi_ana spune:
Multam Tania...am terminat. Sper ca a iesit buna, ca iar imi fac parul permanent cu David ca imi scuipa mancarea prin casa!!! MA isterizeaza cateodata!!!
Eu nu m-am lamurit, ne intalnim maine sau...? o lasam pe alta data din cauza informatiilor insuficiente???
Sinzi
si David
Fiquelle spune:
Sanzi, pai hai sa strigam adunarea sa vedem pana maine cate ne adunam- eu ma inscriu prima.
Tania, multam de avertizare, am inteles ideea cu hamul, sincer nu stiam...Scumpica de Bianca, sa creasca mare! cine i-a vazut primul dintele trebuie sa-i cumpere ceva!eu asa stiu.
Mada si
Sofi, 2 luni si 4 zile
sinzi_ana spune:
Si noi venim...
Deci maine, la ora 16.00-16.30, in Tomis, mai exact la locul de joaca pentru pitici, ok???
Lasa ca maine ne ingramadim sa vedem care mai de care primii dintisorul lui Bibi...nu-i asa?
Sinzi
si David
dadi_t spune:
Si eu la apel: 16.00-16.30! Nu cred ca aveti sanse sa-i vedeti dintishorul, nu-l arata la nima'!![]()
Tania cu
Anduta(14sept'96)+
Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy