Mamici de nov-dec 2004(65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna seara burticute!Ma chinui sa scriu cateva randuri ca ma un junghi in omopaltul drept care ma tot seaca de catva timp!
Sper ca v-au placut pozele;miultumesc celor care m-ati incurajat.Sunt "gogosica" grupului?Acum ma"chinui"sa termin iar o cratita de macaroane cu branza si zahar la cuptor!Parca am luat-o razna:am tercut de la ciocolata(asta ma mancat dimineata)la paste.
Vorbeam ca ma scapat de raceala:stranut de vreo 2 ore mama-mama si cred ca ma ia si pe mine gripa..
Si eu m-am masurat si am 114 cm peste burta, deci cam 11 cm in ultima luna.
BBlina mea face tumbe.
Va las si poate intru mai tarziu
Andreea35 saptamani+BBlina
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

asa andreap, fa-mi si tu pofta cu macaroane cu branza si zahar...ca asta era tot ce-mi lipsea hi hi de-asta nu mancasem azi...stiu ca sunt super bune sotzului meu ii plac cu zahar mie imi plac sarate...dar ma conformez si pap eu eu cu zahar.
pofta buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, oare la raioanele speciale pentru diabetici n-or avea si ciocolata dietetica sau alte dulciuri... poate au mai putzine calorii ma gandesc si putem si noi manca in voie...sau nu au nici un gust? o sa ma uit ca in stilul asta...nu stiu ce ma fac.
vezi felis ca esti mai optimista, numai cand te gandesti la ciocolata

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by ionela roxana
Gandacelule"acuma, pentru cele care nu veti avea ajutor la baie (pe sot sau pe mama) e utila, ca trebuie 4 maini la baita lui bebemic..."; cum adica "patru maini"; pe mine nu m-a ajutat nimeni de cand am venit acasa cu Arisa; eu i-am facut baie de la bun inceput; sotul daor era ca spectator si imi schimba apa; eu am spalat-o, eu am sters-o, dezinfectat-o la buric, bandajezai buricu, imbrac-o, dai sa manance, culco.Intra-devar ca te simti naspa cu cusatura de la pitpalac, si durerile de mijloc, dar cred ca inca doua maini la baia lui bebe, pe mine m-ar incurca mai mult.

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

roxi, inseamna ca tu, cand o spalai, ii lasai sa-i intre apa in urechi? ca eu nu am fost de acord cu asta... nu ti-a facut otita? am cunoscut niste mamici care le spalau asa si, mai devreme sau mai tarziu, bebeii au facut otita de la apa din urechi (au un "canal" in urechiuse fff ingust, se infecteaza imediat)

pe mine ma ajuta mama: ea ii tine capul (ca sa n-o bagam cu caputul in apa) si eu o sapuneam si limpezeam peste tot

acuma, fiecare face cum crede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Coloratelor!!!!
V-am vazut burticutele la toate!!! Doamne ce am mai evoluat cu toatele si....ce bine ARATAM !!!
Ce harnicute ati mai fost in ultimul timp!!!
Abia am apucat sa citesc tot ce ati scris, ca funduletul meu nu rezista prea mult pe scaun!!
Sa vad ce-mi aduc aminte cu raspunsurile:
Adriana , nu am nici o hartie de contabil autorizat!
Am facut , dupa Automatica si facultatea de contabilitate , dar...m-am impotmolit in ultimul an (asta) . in perioada examenelor am fost in Iran si am stat acolo... in loc sa-mi dau examenele. Cand m-am intors eram prea obosita sa-mi pregatesc lucrarea de diploma, asa ca........ma voi ocupa la anu de asta. Daca mai vrei discutii contabile (la fel si tu Andreea) ,intrati pe yahoo mess , aveti adresa mea de yahoo din lista si mai palavragim acolo, ca sa nu le stresam pe celelete mamici cu nebunia si schimbarea schimbarii in contabilitate...

si Andreea si eu am junghi in omoplatul stang. Azi am fol Voltaren unguent..

Roxana ,daca nu-mi poti recomanda pediatru macar trimite-mi un PM cu numele de care sa ma feresc. Multam!

Si fetelor care sunteti dornice de slabit repede::::ieri la curul de la municipal ne-a asigurat ca alaptatul topeste grasimea!!!!!!!
mai fac o pauza de pat... si revin mai tarziu

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

monica, mi-a iesit excelent sufleul..nu l-am mancat chiar pe tot , dar mai e pana diseara
dulciurile pentru diabetici nu stiu ce gust au dar stiu ca aici sunt tare scumpe...
apropos de dulciuri..aici au aparut deja dulciurile de Craciun si magazinele sunt pline de marzipane, Mosi Craciuni si alte Milka si cand le vad imi vine sa le iau pe toate...

Andreea...chiar mi s-a facut pofta de paste cu branza si zahar la cuptor..eu n-am facut niciodata dar mama le facea asa de bune...

eu chiar am inceput sa mananc ceva mai multisor si mai rau, ma trezesc si noaptea cu foame...

cu David, 31 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Miche
Si fetelor care sunteti dornice de slabit repede::::ieri la curul de la municipal ne-a asigurat ca alaptatul topeste grasimea

mai miche, ai ca ai fost dulce tare!

cat despre ce se spune cu alaptatul... ca slabesti, etc etc... o fi asa... in carti!

asta e in functie de organism... acuma, sa nu va stric optimismul... mai bine tac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Vad ca in seara asta sunteti mai lenese.Eu ma pregatesc sa intru in pat, asa ca pana maine nu mai intru.
Miche, eu am facut ASE-ul, dar Turism, anul asta voiam sa dau examen de contabil autorizat(sau expert)ca am 6 ani vechime, dar mi-a fost lene si sa ma interesez ce trebuie sa fac!
Am luat un paracetamol. am mancat o portocala, cred ca ma ia gripa!!!!Am starea aia de la inceput.In plus, imi amorteste mana dreapta rau, indiferent ce fac:scriu, stau etc.Oare de la ce?
Stati linistite, eu ma trezesc in fiecare noapte si rontai ceva:un biscuite, iaurt cu fructe etc
Va doresc noapte buna
Andreea35 saptamani+BBlina
http://community.webshosts.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Si fetelor care sunteti dornice de slabit repede::::ieri la curul de la municipal ne-a asigurat ca alaptatul topeste grasimea

mai miche, ai ca ai fost dulce tare!

cat despre ce se spune cu alaptatul... ca slabesti, etc etc... o fi asa... in carti!

asta e in functie de organism... acuma, sa nu va stric optimismul... mai bine tac

Gandacico!!!!
nici nu mi-am dat seama ce am scris.... dar acu rad in hohote...
Totusi...se poate lua ca atare..trebuie sa slabim si la

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

quote:
trebuie sa slabim si la

mai tu ai stofa de diplomat in tine!

on-topic: si la, desigur, pe ici pe colo, in punctele esentiale

Mergi la inceput