Sus...in Scandinavia (13)
Raspunsuri - Pagina 8
frantuzoaica spune:
Lilando,ai pus punctul pe I!Noi suntem 100 % sigur pe lista,deci nu va faceti probleme din partea noastra!
Adela99 spune:
Irimelldragutzel sunt deja mai bine - multumesc - m-am trezit de multishor si am ramas dezamagita ca nu prea este activitate pe subiectele mele preferate: Sus ...in Scandinavia si Arte traditionale japoneze ...dar astept si nu te zoresc (stiu ca cere munca)... pe cand gashca leneveste
Irimell spune:
quote:
Originally posted by Adela99
Irimelldragutzel sunt deja mai bine - multumesc - m-am trezit de multishor si am ramas dezamagita ca nu prea este activitate pe subiectele mele preferate: Sus ...in Scandinavia si Arte traditionale japoneze ...dar astept si nu te zoresc (stiu ca cere munca)... pe cand gashca leneveste
Ma bucur ca esti mai bine, dar cum adica iei sirop de tuse cu morfina? Pe bune?
Iaca, dorinta ti s-a implinit...cel putin la unul din subiecte...
Sanatate si numai bine,
Irimell
Adela99 spune:
Irimell, chiar m-ai facut sa citesc din nou pe sticloantza si contine 2,5 mg/ml etylmorfinhydroklorid ... acum stiu si stiti de ce scriu ca o dislexica (uneori) nu pentru ca as fi o dezechilibrata mintal
lilanda spune:
Adelutzo esti treaza, constienta mama??? Io-te ce zicem noi: Niels vrea si el de Revelion cu voi da' nu e sigur inca pe concediu, oricum o fi noi sintem prezenti de Revelion (asta insemana ca in cel mai rau-rau caz putem aparea pe 30 dec., da' nu-i problem ca suportam cheltuiala). Pe doftoreasa din Belgia n-o prind la telefon, dar l-am prins pe pretenu' ei care e in Romania, si a zis 99% vin si ei!!! Asa ca 99%, 4 locuri pentru noi!!!
Te simti mai bine, Adeluci? ca o nesimtita te-ntreb si io' acu'la urma!!
pozulici
Adela99 spune:
io ma bucur ca ma intrebi is pe calea cea buna pe toate fronturile
Despre rezervare mai vorbim si maine (ne bucuram, sincer, ca vreti sa fiti cu noi )...cand si restul gastii stie mai multe si mai precis ....pana la urma se rezolva intr-un fel sau altul
P.S. mi-am recitit mesajul...se pare ca dramul ala de morfina are si efecte benefice... te face mai optimist
Rayuela spune:
´mai fetitze,cred ca venim si noi,adica io asa sper!problemu este (ca sa va mai flocuiesc un pic la cerebel)ca si noi ,daca venim,venim vreo 4,asta in afara de soprana Amelie care oricum nu o punem la numaratoare,ca io-s si pe post de pat si pe post de masa).Oare avem loc toti,sau tragem o tabara d'aia ca in clasa cincea si dormim douazeci in tre paturi?
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
'Neatza fete frumoasa!!! io mi-s ametita tare azi, ca n-am pus geana de somn azi noapte...asa ca ma duc sa-mi iau ciinele si ma trintesc pe canapea, nu inante de a pune si-un film la care-o sa adorm sigur!!!
Am reusit sa vorbesc si in Belgia aseara ...si 99% vin si ei.
Katarino, nici o veste de la tine???
pozulici
louisea spune:
ziua buna la scandinavi...
na ca mi-am cumparat si eu titulatura
vad ca sunteti in toiul pregatirilor pt Anul Nou... las ca-i bine..
eu is in vacanta si e posibil sa raman singura ca al meu concubin pleaca in Brazilia.. da!! la dansatoarele alea de salsa sau ce or dansa.. da sa vedem.. inca nu e singur..
eu am dat azi o tura la tandlæge si nu stiu de ce asigurarea mea (daneza) nu mi-a acoperit nimic.. asa ca am lasat acolo 100 €...
vin mai tarziu...
Rayuela spune:
neata la amiaza!
Io acum am culcat cupilu atomic asa ca nu stiu de ce sa ma apuc mai intai:,,,,,,, sau ??
Asa ca iaca mi-am insurubat dorsalu la computer si nu fac nimic!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie