Sus...in Scandinavia (13)
Raspunsuri - Pagina 5
Rayuela spune:
fetele cucuiete si harnicutze,abia am apucat sa citesc ce ati scris,mai adineauri am intrat pe usa..maine o sa fiu si eu om (sper )ca acum sint mai degraba
,asa ca ne auzim la cafea!
Elena
si pisicutza Amelie
poze Amelie
frantuzoaica spune:
Neatza la cafea!
Adela,poate suna si Elena ca tot s-a intors
si e fresh dupa cafea![]()
Sau pot suna si eu,numai sa nu sperii lumea la telefon si sa ramanem fara cabana!
Lilando,eu am prins cele mai sezi pijamale
la imparteala de aseara hahha ![]()
Adela99 spune:
'neatza!
hop si io...la ceai 
sunt acasa pe motiv de
ca am fost la urgenta azi noapte sa ma ajute cu inspiratia...sunt bine, da' cam terminata
daca e graba cu telefoanele, suna-ti careva din voi ...altfel pot sa sun io maine sau mai spre dupa-masa...ca acum am chef doar sa vorbesc cu voi ![]()
frantuzoaica spune:
!!!!!!!!!Ce patisi???parca erai bine aseara,te tragea numai baiatu' de fuste
!Ai fumat iar si ti s-a facut rau sau...
lilanda spune:
'Neatza, vaz ca-s lenesa azi rau de tot....Frantz ii prima in picioare ca tot prima s-a culcat, iar celalte, in afara de Rayu, sint pe la scoli si studiaza...io is autodidacta!! :-)
Adelutzo, unde zici ca te-ai plimbat azi noapte??? Auliooo cu bronsita ta numai tigara iti trebe'(trebuia!!). Nu te ajuta sprayurile alea ???
Rayu, te asteptam la cafea, asa mai pe seara
. Da' sa ne zici cum te-ai distrat!!!
pozulici
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by frantuzoaica
!!!!!!!!!Ce patisi???parca erai bine aseara,te tragea numai baiatu' de fuste!Ai fumat iar si ti s-a facut rau sau...
n-am fumat
sunt un pic racita si atunci se manifesta asa ... da' acum am retete cu caru' si ... guma de mestecat cu nicotina (mai rau e ca astea nu merg la cafea
frantuzoaica spune:
Bine ca ti-au dat drumul acasa si ca esti mai bine acum!Asta conteaza!Ca te sacai io,asta-i alta belea![]()
Ódihneste-te bine (ca sa incepi sa rezolvi probleme gastii...cabana,meniu Revelion
)
Adela99 spune:
uff
aia luxoasa (despre cabana fiind vorba) e ocupata
de la ailalti n-am primit inca raspuns
o solutie ar mai fi sa sunam agentiile de turism din Skåne, Blekinge, Västra Götaland si de ce nu Småland ![]()
http://www.tellus.no/skaane/fact_text_tourist.html
http://gulasidorna.eniro.se/query?what=yp&heading_exact=Turistbyr%E5er&stq=175 (katalogområde, la alegere)
sa le arunc cate un mail la alea care au mailadress?
P.S. stiu raspunsul
...ma pun pe treaba 

(scriu mailuri)
Rayuela spune:
neatza uritelor si graselor!
(acum ca ne-a parasit narancea,trebe sa fie cineva nesuferitul grupului![]()

)
Mai fetitzelor,iaca acum ma dezmeticesc si eu,am trimis pisicutza cu tati nebunau la plimbare,ca sa-mi priasca kafiaua.Adelutzo,sper ca esti bine mami,a cita zi fara lulea??Frantzo si tu rezisti eroic?Lilutzo,tu nu te apuci?
Katerinutzo,stai bine bre cu somaleza?![]()
Va pupez,revin,nu va zic unde ma duc![]()
Elena
si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
Beeeey, daca-s toate cabanele ocupate, cre' ca cer lantul de WC de la Rayu???
Il mai ai mama??? ![]()
pozulici