Ardeleni nu mai sunt ? (3)
Raspunsuri - Pagina 13
slippers76 spune:
Buna ardelencelor!!!!
Tocmai m-am intors de la mama de la Targu Mures. Mi-am luat cura de "acasa" si mi-am lasat puiutzul in "cantonament" la bunici. Vremea a fost destul de rea. Abia duminica s-a mai imbunat. Da' una peste alta a fost super. Am mancat placinte cu varza, lucicos si popricas de pui. Yammm!
Va pupam dulce, dulce, dulce
Mama Ana si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76/
Papadia spune:
Buna fetelor ardelencelor.Ma bucur ca v-am gasit.Cam tirziu am dat de voi dar ma bucur ca am facut-o.As vrea sa ma puneti si pe mine pe lista Ardealului.Am vazut ca sunt fete si din Ciuc si ma bucur cu toate ca nu le cunosc dar si eu am facut scoala acolo.Sunt dintr-un sat de linga Ciuc si m-am casatorit la Toplita.Ma bucur sa ma alatur voua.Pupici si bine v-am gasit
moldovan
Gabbriela spune:
bine ai venit papadia acuma esti si tu pe lista la M ciuc, e ok? daca vrei modific.. o zi buna
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte
loreema24 spune:
Salutare Ardelencelor !
Ma primiti si pe mine? E adevarat ca stau in Buc dar sunt nascuta in Cugir-Alba.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
Gabbriela spune:
loreema24 bine ai venit distractie placuta la subiectul ardelenilor.
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte
Papadia spune:
Ma bucur ca m-ai trecut pe lista Gabbriela dar ti-as fi recunoscatoare daca m-ai trece la Toplita ca acuma acolo stau .Multumesc si pupici multi
moldovan
csylla spune:
Buna, Ardelencelor!!!! Suntetzi nite scumpe. Vreau shi io pe lista voastra daca se poate ca shi io-s ardeleanca de la Cluj. V-am pupat dulce pe toate!!!!
curcsi
Gabbriela spune:
Papadia gata, te-am trecut la Toplita... o zi buna...Aaaa si Anina_n are o sora la Toplita.
csylla bine ai venit , te-am trecut la Cluj, e bine?
O zi buna si sanatate
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte
Calinescu Lucia spune:
Salutare ardelencelor,
vrem si noi pe lista, sunt din Cluj si bebe este o corcitura de oltean cu ardelean. va suntem si noi alaturi si ne-am bucura sa fim trecute amandoua pe lista
Cristina si bebe Maria
csylla spune:
Buna,Ardelencelor!!! Gabbriela iti multumesc ca m-ai pus pe listutza voastra si bine v-am gasit.Multi pupici cu lipici.......
curcsi