Revin cu discutia despre dovada satgiului de cotizare. Momentan sunt in plin proces cu casa de pensii si angajator pentru sistarea cic. Sa incerc sa expun actuala problema:
2,5 luni am lucrat la o soc in buc si pana acum am facut dovada stagiului cu o adev emisa de angajator si vizata de itm. La termenul trecut instanta a cerut cjp cta sa faca dovada stagiului de cotizare cu adeverinta emisa de casa de pensii. Am obtinut eu adeverinta mai devreme prin ceva cunostinte la buc, dar stupoare. In acea adev e trecut un numar de zile lucrate astfel;
-decembrie 20 zile
- ianuarie 6 zile
- februarie 5 zile
Greseala este la ianuarie.
Oricum intrebarea mea este daca eu pot invoca aceasta greseala si sa fac dovada cu acea adev emisa de angajator si eventual cu cim si decizia de incetare a cim (pe 130 lit a) si eventual cu o sentinta a trib buc prin care anula decizia de defacere a cim si dispune reintegrarea mea in munca de la data de 07.02 pana la reorganizarea judecatoreasca.
Da pentru tine sunt bune si suficiente actele de care amintesti ele constituindu-se acte probatoare. Daca spui ca greseala este la ei nu la tine (actele tale) totul pare sa fie OK.