Lucrare diploma psihologie
Stiu ca nu prea merit ajutorul vostru, deoarece nu am postat decat f. putin pentru ca intru de la servici dar apelez la voi cu incredere pentru ca am vazut cu cata promptitudine i-ati raspuns Aniellei intr-o problema asemenatoare. Deci, sunt anul V la FF la psihologie si trebuie sa-mi fac lucrarea de diploma si sunt disperata, n-am vazut in viata mea cum arata o lucrare de diploma la psihologie. Eu sunt din Ploiesti si profesorii sunt in Bucuresti, pe majoritatea nu i-am vazut niciodata, se pare ca trebuie sa ne descurcam fiecare cum putem.
Licenta o dam la Buc. la Universitate. Pe 1 noiembrie trebuie sa le dau titlul lucrarii.
M-as apuca sa insailez eu ceva dar n-am idee cum. Cativa colegi cred ca au gasit ceva ca au devenit brusc necomunicativi cand e vorba de asta. Va rog, daca nu indraznesc prea mult, sa ma ajutati cu o lucrare, sau chiar cu o structura de lucrare.
Multumesc
Ela
Raspunsuri
karmen spune:
Titlul lucrarii mele este "Rolul personalitatii premorbide si a evenimentelor psihotraumatizante in determinarea depresiei endogene si a depresiei exogene", un studiu realizat pe persoane depresive intr-un spital de psihiatrie. Daca te intereseaza da-mi un PM.
Carmen Ghilescu
aniella spune:
eu am deschis un subiect cu structura lucrarii de diploma...si eu sunt la psihologie in ultimul an iar ca si tema mi-a propus coordonatorul adaptarea un chestionar pe sindromul epuizant la cadrele medicale
cu prietenie
ela1027 spune:
Noi trebuie sa ne gasim noi o tema cu care ne ducem la profesorul care coordoneaza centrul din Ploiesti care apoi ne spune la ce prof. coordonator sa ne ducem. Foarte putini au ajuns la un profesor, care au cunostinte pe la Bucuresti. Problema e ca noi, fiind la fara frecventa, daca nu ii cunoastem pe profesori e foarte greu sa patrudem pana la dansii sa ne accepte si sa ne propuna o tema. Asa ca eu trebuie sa am deja lucrarea schitata cand ajung la un profesor.
Cu drag,
Ela
carina spune:
Care este specializare pentru care iti trebuie?
Eu am lucrarea facuta pe psihologia muncii si sociala.
De aseemenea, aveam ceva carte cu normele APA de scriere a unei lucrari. Daca iti trebuie, o caut si o scanez.
Anda si printesuca Carina (1 an si 11 luni)
http://community.webshots.com/user/andamihai
cristinaneag_u spune:
Buna fetelor!
Sunt si eu in aceeasi situatie. In cel mult trei saptamani trebuie sa anunt titlul lucrarii si nici nu stiu cu ce sa incep mai intai. As fi recunoscatoare daca mi-ar putea da cineva o solutie.
gio spune:
Lucrarea mea se numea ASPECTE ALE RELAȚIEI COMUNICARE VERBALĂ REUȘITĂ ȘCOLARĂ LA COPIII INSTITUȚIONALIZAȚI, daca va intereseaza va trimit ceva din ea, eventual un capitol.Mai vb.
flafi spune:
Salutare!
Sunt si eu in aceeasi fierbere ca si tine. Nu-mi imaginam ca va fi atat de stresant acest ultim an de facultate.
Chestii cu colegii care nu comunica e f adevarata, ca de altfel nici profesorii nu comunica prea mult.
Eu sunt la asistenta sociala, trebuie sa imi gasesc o tema de licenta, o structura etc. Profesorul il am, dar m-a dus atata cu zaharelul ca ce era varza in capul meu acum s-a si murat...
iti doresc multa bafta si sa stii ca mai sunt si alte suflete ratacite !
te pup
So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame
irina.c. spune:
Lucrarea mea este in domeniul psihologiei scolare si se numeste"Esecul scolar la adolescenti".Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."