Mamici cu capul in nori!!! Semnati!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
aalexia spune:
Pai eu nu mai departe de ieri am uitat apa sa curga la baie vreo ora iar eu unde credeti ca eram.....pe D.C. bineinteles
Norocul meu a fost ca nu avea apa presiune prea mare.
Dar mai nou, vin de la serviciu si tzusti pe DC , aoleu, va zic eu ca e boala grea ....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
yaky spune:
Fetelor, ma spovedesc si eu. Am ucis papagalul!
I-am pus mancare si apa marti dimineata la 8, am revenit acasa la 9 seara cheauna, ametita , super obosita, miercuri dim am plecat in fuga si miercuri seara era cam liniste cand am intrat in casa.
Va imaginati ce am simtit cand l-am gasit tacut pe veci in colivie.
E drept ( ca sa ma disculp) ca mai exista 3 membri ai familiei care ar fi putut sa aiba grija asta....dar eu ma condamn pe mine pentru ca , da, si eu sunt ..cu capul intr-un milion de griji, treburi etc.
Oare mai ajung in rai? :(
Yaky
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Corina/Corina.jpg)
Corina spune:
Yaky,nu cred ca papagalul a murit de foame asa repede!!A avut el altceva!
Si mie mi se intimpla sa uit vitaminele Annei,sau sa ii schimb scutecul.Asta nu e grav!!!
Mai grav este cind ma duc in bucatarie cu gindul sa iau sau sa fac ceva si pina ajung acolo uit ce vroiam.
Nu-i nimic,noi sa fim sanatoase ca in rest potopul!!!!!
Corina si Anna nazdravana!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Emilly/Emilly.jpg)
Emilly spune:
Ma inscriu si eu....
la mine e rau de tot, uit tot ce se poate uita.Uit daca i-am dat fiica-mii sa suga noaptea, uit sa o schimb, uit uneori sa-i dau sa pape la orele stabilite sau uit la ce ora i-am dat sa manince.
Uit laptele pe foc, uit fierul in priza si cheile in usa.Uit de ce ma duc la cumparaturi, ajung in magazin si fac efirturi marete sa-mi aduc aminte ce vroiam sa cumpar, deobicei imi aduc aminte acasa de ce aveam nevoie.
Bine ca nu mi-am uitat copilul pe undeva.Eu sper ca inca e din cauza oboselii accentuate si inca mai sper ca intr-o zi o sa-mi revin.
Emilly si Ilinca
sinzi_ana spune:
Ma inscriu si eu!!!!
Eu sunt cu capul in nori rau de tot!!!
Se intampla sa plec din casa in papuci, sau sa nu imi aduc aminte persoane cu care am facut cunostinta cu o zi inainte.
DAr cea mai mare pb a mea e gura-sparta!!!!
Daca cineva imi spune un "secret" eu "uit" ca a mentionat sa nu spun si ma scap exact cui nu trebuia sa spun!!!
Sinzi si David
Poze cu David la 19luni
yaky spune:
Mai, papagalul saracutzul era mort si rece, ce e drept si altii mi-au spus ca nu murea de foame asa repede...ideea era ca uit, si cel mai des lucruri pe care trebuie sa le fac pentru mine personal...la servici nu prea imi permit sa uit de ceva, de copii trebuie sa tin minte mai tot ca sotiorul..deh...la ce sa se complice el, si atunci ce mai ramane? Uit unde mi-am pus extrasele de cont pentru firmulita mea, uit unde sunt papucii verzi, caut in toate gentile rujul lila si tot asa. Am si o vorba: la mine nimic nu se pierde...totul se rataceste!
AAA....ce ziceam eu aici?:))
Yaky
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aalina/Aalina.jpg)
Aalina spune:
Ar fi multe de spus dar mai bine dau un exemplu de sambata seara. I-am dat frumusel copilului biberonul de lapte si vazand ca la TV sunt desene cu Tom si Jerry ma gandesc ca inainte de a-l culca sa il mai las un pic sa se uite. Si fug repede pe forum. Dupa vreo jumatate de ora vine tati sa ma intrebe nu stiu ce...si imi amintesc brusc ca eu am uitat copilul...care adormise saracutul in scaunel.
http://community.webshots.com/user/aalinador
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
Yaki, problema cu unde sunt papucii, rujul, camasa, sarea, Pampersii, portofelul etc e veche si la mine. Sotul imi zice: iar le-ai schimbat locul? Iar eu: nu, nu mai stiu unde le-am lasat!
Mada si Sofi, 2 luni
Ioana Sora spune:
Mama dimineata: I-ai dat Vigantol fetei ? Eu: Nu, am uitat !
Mama: Pai ti l-am lasat la vedere... Eu: Mai bine da-i-l tu zilnic !
Uit sa schimb pampersul fetei, uit sa-i iau mancarea cand plecam la plimbare... Noroc ca face ea galagie si ne oprim repede la un supermarket si luam fructe, iaurturi, biscuiti etc.
Uit laptele pe foc, uit sa scot rufele din masina, uit sa-mi iau geanta din vreun bar, uit sa-mi iau restul la cumparaturi ( uneori platesc si nu iau nici restul, nici cumparaturile ), uit mobilul peste tot, uit ce zi e, uit daca e noapte sau zi... Dimineata, la telefon, ma trezesc ca spun "noapte buna". Uit cam multe.