Mamici de martie-aprilie 2005 (5)
Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31933" target="_blank">Mamici de martie-aprilie 2005 (4)
Oana_B
Raspunsuri
coral spune:
Listuta cu 
Martie
Pomeanm DPN 3 martie 2005
AdaBB DPN 4 martie 2005, viitoare mamica de 
Mariad DPN 4 martie 2005
Ancade DPN 5 martie 2005
Mali DPN 6 martie 2003
Sasuke DPN 7 martie 2005
Cameron DPN 7 martie 2005viitoare mamica de
Erin Stefan
Salimoni DPN inceputul lui martie’05
Ana71 DPN 8 martie 2005, viitoare mamica de 
Claudia_2803 DPN 9 martie 2005, viitoare mamica de
Melissa Ioana
Betilina DPN 10 martie 2005, viitoare mamica de 
Daniela77 DPN 10 martie 2005
Saphir DPN 12 martie 2005
Anca Micaela DPN 13 martie 2005viitoare mamica de 
Sofronica DPN 13 martie 2005
Codri DPN 15 martie 2005
Mary-Jane DPN 16 martie 2005
Erix DPN 16 martie 2005
Cristina Iuliana DPN 16 martie 2005
Oanaanast DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de 
Lorelai DPN 21 martie 2005
An-k DPN 21 martie 2005
Adiveroig DPN 22 martie 2005
Andruzza DPN 23 martie 2005
Ani si Stefi DPN 25 martie 2005
Smmiha DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de
David Andrei
Raluk DPN 28 martie 2005
Janib DPN 27-30 martie 2005
Giovana DPN 30 martie 2005
Nika DPN 25-30 martie 2005, viitoare mamica de 
Aprilie
Giliutza 1 aprilie 2005
Hiroral DPN 2 aprilie 2005
Marlen DPN 3 aprilie 2005
Gabrianah DPN 4 aprilie 2005
Clio DPN 16 aprilie 2005
Geta Sava DPN 10 aprilie 2005
Talacami DPN 14 aprilie 2005
Merry Marry DPN 16 aprilie 2005
Adela20 DPN 20 aprilie2005
CorrinutzaUM 11/07/2004
Simonnete DPN 20 aprilie 2005
Coral DPN 20 aprilie 2005
Miska DPN 25 aprilie 2005
Sibip DPN 27 aprilie 2005
Adrianafedorca DPN 29 aprilie 2005
Ligia13 DPN 30 aprilie 2005
Kemelina Viitoare mamica de aprilie
Rianna Viitoare mamica de aprilie
Cristinacostinescu viitoare mamica de aprilie
Tuchi viitoare mamica de aprilie
Infofun UM 08/06/2004
Florypop UM 9/07/2004
Aurasa
Anky
Adela P
Janib
Lilly
Luipetra
Ninocikap
Simonnete
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28552&whichpage=1" target="_blank">aici a inceput
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30044" target="_blank">partea aII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31185" target="_blank">partea aIII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31933" target="_blank">partea aIV-a
There is a difference between knowing the path and walking the path.
adrianafedorca spune:
buna,
ieri mi-a spus dr ca trebuie sa fac triplu test in saptamana 15 - 16 , si mi-a spus sa merg la giulesti la laborator, voi in ce saptamana ati facut si undeti facut acest test? si cat costa?
pupici
p.s. aveti idee cat de sigur este testul? eu am antecedente in familie ( sindromul down ) si imi e asa frica....
ADy
janib spune:
Am revenit printre voi pentru a va marturisii ca bb-ul deja a miscat ( suntem in saptamana a 15 a) este bine sanatos (Multumim lui Dumnezeu), am scapat de greturi de acum o luna. O sa merg sa imi fac si ecografie morfologica dar mai tarziu.....
Sanatate la toti bb-ii si la toate mamicile.
Nasterea mi-a stabilit-o cam prin 27-30 martie.
AdaBB spune:
Buna
telor!
V-am urmarit zilnic, dar nu am mai avut noutati ca sa si scriu.
Dar acum.... am fost la Eco la dr. POP, si am fetita, e sanatoasa, toate organele au aspect normal, dar - ca sa nu fie totul perfect - am colul cam scurt: la 20 saptamani este de 2,4 cm. Asa ca am inceput sa-mi fac griji, mai ales ca eu as fi vrut sa merg cat mai mult la serviciu (din motive financiare), si sa pastrez concediul pre si postnatal dupa ce nasc.
Inca ceva: s-ar putea sa trebuiasca sa ma mut la mamici de ianuarie-februarie, pt. ca la eco dr. POP mi-a scris DPN: 28.02.2005, si cred ca este mai precis decat calculul facut de dr. ginecolog. O sa mai vad!
Pupici la toate
si
din burtici.
hiroral spune:
la toate
nu stiu daca nu este prea tarziu dar poate ma primiti si pe mine in clubul
de martie aprilie.Sunt insracinata
in 14 saptamani si 3 zile astazi iar DPN este pe 2 aprilie 2005.Greturile au mai trecut pot spune dar crampele inca nu au disparut nu stiu daca e normal sa le am dar
a zis ca asa e. Eu sunt o fire cam fricoasa de felul meu,dar sper sa fie totul in ordine.Va
pe toate si va doresc sanatate multa si
sanatosi si frumosi si sarcina usoara in continuare!!
infofun spune:
Hiroral bine ai venit si sa fii cu noi pana la 40 de saptamani!!!
crampele, durerile, intepaturile, si pe mine ma mai chnuie cateoadata, insa si mie mi-a zis ca atat timp cat scurgeri de sange nu am e ok.
Eu am avut ieri o usturime dupa ce am urinat, care a tinut vreo juma de ora, azi sunt bine, si nici pana acum nu am avut asa ceva. Ma gandesc sa nu fie din cauza ca m-am cam tinut pana sa merg la toaleta, si bausem multe lichide.
Fetelor am o sete de nepotolit, as bea incontinu apa, beau apa minerala din care mai scot acidul.
Abia astept sa treaca saptamana si sa merg la eco. Va pup si sa auzim de bine.
GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie 
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"
oanaanast spune:
Buna, la toata lumea. Imi cer scuze ca v-am descoperit asa tarziu, dar mi-am facut curaj si iata ca va scriu. Sunt o viitoare mamica cu DPN 18 martie. Astept cu nerabdare da fac ecografia si sa vad ce ingeras creste la mine in burtica. Am avut cea mai usoara sarcina care poate exista: nu stiu ce sunt alea greturi, ameteli, pofte. M-am simtit bine din prima zi si pana acum cand sunt in 16 saptamani. Sper ca ma veti include si pe mine in clubul vostru. Astept vesti de la voi. Sarcina usoara tuturor viitoarelor mamici.
cristinacostinescu spune:
buna. Sunt nou venita in clubul vostru.Sunt insarcinata in 14 saptamni cu al doilea copil( mai am o fetita de 5 ani). Mi-a facut placere sa citesc mesajele voastre, mai ales acum cand sunt destul de ingrijorata pentru ca am descoperit ca am listeria titru 1/320, am inecput tratamentul si sper din tot sufletul sa fie bine.In rest, pot spune ca pana acum am avut o sarcina usoara, fara greturi, varsaturi, doar putina oboseala si cam atat.
Va pup pe toate si ramen in legatura.
coral spune:
Bine ai venit Hiroral am intles ca e normal sa ai crampe, sufletelul din burtica isi face loc sa stea confortabil in urmatoarele luni.
Bine ai venit in
Oanaanast, o sarcina usoara si bebe sanatos ca pina acum. Sa ne spui ce
ai in burtica.
Sa-ti traiasca
Cristinacostinescu si lasa ingrijorarea pe mai tirziu. Uite aici am gasit despre listeria si se poate trata cu antibiotice www.cdc.gov/ncidod/dbmd/diseaseinfo/listeriosis_g.htm" target="_blank">http://www.cdc.gov/ncidod/dbmd/diseaseinfo/listeriosis_g.htm
http://www.desprecopii.com/newsitem.asp?id=729
Ana 71 a avut o problema asemanatoare cu tine si ea este la mamici de primavara, http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31185&whichpage=6.
Pupici la mamici si burtici.
Coralia si pufuletul de 12 saptamini
There is a difference between knowing the path and walking the path.
smmiha spune:
Ce ma bucur ca am ajuns deja la partea a 5-a! Bine ati venit
noi si sunteti destul de multe.
Felicitari fetelor care deja ati aflat daca minunatia din burtica este fetita sau baietel, se pare ca predomina fetitele. Poate tocmai al meu e baietel. Eu cred ca peste vreo 2-3 saptamani merg la eco 3D si aflu ce-i micutul si sper sa fie totul in regula.
Bebele meu inca n-a miscat(am aproape 16 saptamani) sau poate nu mi-am dat eu seama, desi nu cred ca nu mi-as da.
Mi-a trecut indigestia de ieri, eu nu am avut probleme cu stomacul pana acum, dar de cand sunt
am devenit tare sensibila la acest capitol. Trebuie sa am mare grija ce mananc.
Va pup pe toate si va urez numai sanatate si sa ne dati numai vesti bune despre voi si 

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)