Nu vi se pare ca timpul trece prea repede?
Buna seara!
De ceva timp ma framanta problema asta,am impresia ca timpul zboara,trece extrem de repede!![]()
Sambata am re-vazut Titanic la tv,mi-am aduc aminte ca in Romania l-am vazut pentru prima data,la cinema,acum 7 ani!!! Aveam 15 ani si impreuna cu prietena mea cea mai buna suspinam dupa Leo Di Caprio.
Sau la 17,18 ani ,cand eram o adolescenta plina de viata si-o suparam pe mama cu mici escapade tipice varstei.
Sunt eu paranoica ori timpul trece foarte,foarte repede???
Peste cateva zile eu ,impreuna cu sotul ne vom intoarce in Romania. Aici am dus o viata activa ,n-am avut timp sa ne plictisim ,cu toate astea 2 ani au trecut ca gandul.
Ma doare sa vad ca mama imbatraneste, in curand va face 49 de ani,parca ieri avea tenul frumos si zilnic ne trezea voioasa. Acum, chipul ii este brazdat de riduri fine si nu mai este asa de plina de viata ca pe vremuri.![]()
Ce sa fac sa scap de obsesia asta?? Din pacate,o obsesia a devenit,zilnic ma ingrozesc c-a mai trecut o zi,o saptamana,o luna si gata un an..........
Sorina.
"The heart is the most essential human quality"
Pozici
Raspunsuri
Dana P spune:
si eu am aceeasi senzatie ca si tine.
de multe ori am impresia ca sunt in criza de timp.
nici nu imi vine sa dorm uneori, ca sa nu pierd timpul.
sper s aimi treaca.
dana
Nora spune:
quote:Sorina
zilnic ma ingrozesc c-a mai trecut o zi,o saptamana,o luna si gata un an..........
Sorina
, la 22 de ani te superi pe timp ca trece prea repede???Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin
Lorelai182003 spune:
quote:
Originally posted by Dana P
nici nu imi vine sa dorm uneori, ca sa nu pierd timpul
dana
Uite, k sa ne facem o idee:
Un calcul facut de moi. Sa luam un om care traieste cam 70 de ani deci cam 25.550 zile deci cam 613.200 ore. Din care 8 ore/zi dormim(aprox) deci dormim cam 204.400 h toata viata ceea ce rezulta ca dormim cam 23(!!) de ani din viata!!!
Io nu mai dorm! Si ma rog ca am gresit calculul!
Adrian
,Alina
si sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
mispas007@yahoo.com spune:
Am 37 de ani si deja impresia ca timpul trece prea repede a devenit o obsesie pentru mine. Ma gandesc ca poate nu mai am timp sa fac tot ceea ce mi-am propus. In adolescenta, tinerete, fiecare ne-am facut tot felul de planuri pentru... cand vom fi mari. Acum, analizand, nu cred ca mi-am implinit nici 25% din ce mi-am dorit. Mai am oare timp pentru restul? Ma consolez cu cea mai mare realizare a mea (care nici nu era in planurile de-atunci) - baiatul meu de 15 ani. In rest... sa fim sanatosi la minte si la trup...
Madalina
mispas007@yahoo.com spune:
Lorelai, sa stii ca am facut si eu candva calculul cu orele de somn. Si de-atunci incerc sa dorm cat mai putin ... si sa traiesc cat mai mult si mai intens....
louisea spune:
eu nu cred ca gandurile ei au vre-o legatura cu varsta...
- de ce nu se poate gandi cineva la 22 de ani ca timpul trece repede?
-conteaza varsta cand cineva ar vrea sa o traiasca cat mai intens asa incat la 60 de ani sa nu se trezeasca ca timpul a trecut si nu mai are timp?
Sorina e bine ca te-ai gandit la asta acu cand inca esti tanara si ca nu lasi ca viata sa treaca pe langa tine si nu ai disfrutat-o.. continua asa ca-i bine :)))
Nora spune:
quote:Pe mine m-a mirat faptul ca o ingrozeste trecerea timpului! Eu nu sunt ingrozita de trecerea timpului, asta inseamna ca las viata sa treaca pe langa mine? Nu cred...
Originally posted by louisea
-conteaza varsta cand cineva ar vrea sa o traiasca cat mai intens asa incat la 60 de ani sa nu se trezeasca ca timpul a trecut si nu mai are timp?
Sorina e bine ca te-ai gandit la asta acu cand inca esti tanara si ca nu lasi ca viata sa treaca pe langa tine si nu ai disfrutat-o.. continua asa ca-i bine :)))
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin
anda141 spune:
Si mie mi se pare ca timpul trece prea repede...nici nu stiu cand trec anii. Important e , insa, cum trece timpul nu cat de repede trece. Sper sa nu-l irosesc degeaba, cel mai rau imi pare cand trece si eu vad ca nu am facut nimic.
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Sorina-Alexa spune:
Nu las timpul sa treaca pe langa mine,ma bucur de fiecare clipa,insa ma apasa senzatia ca trece timpul prea repede. Am vrut sa vad si alte pareri,ma gandeam ca sunt singura care simte asa.
Imi pare rau ca nu pot face mai multe ,as vrea sa fac o mie de lucruri ,nu stiu in ce masura voi reusi dar ma simt mult mai bine acum, ca mi-ati raspuns.
Va multumesc din suflet!
Lorelai,incredibil calculul tau!!!!!! Si cand ma gandesc ca eu dorm zilnic 8 ore,offf,ce pierdere! Mereu imi zic ca sunt suficiente 6,7 ore de somn dar nu ma pot trezi mai devreme.
Sorina.
Pozici
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by louisea
Multumesc tare mult !

Asta as vrea sa fac,sa las gandurile negre deoparte si sa iau viata asa cum este ea,cu bucurii si necazuri. Si,mai ales,fara sa-mi fac griji ca timpul trece.
Sorina.
Pozici