unde gasesc vaccinul pt Rh negativ?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Am RH negativ, n-am avut probleme nici la prima nici la a doua sarcina, de ce se face in sapt 26-28 si din nou dupa nastere in decurs de 72 de ore daca bb nu are rh negativ, nu stiu nici eu; stiu cu siguranta ca e normal de doua ori, cum am mentionat mai sus, poate te ajuta altcineva cu acest raspuns, stiu deasemenea ca s-a mai discutat pe forum.

toate cele bune
narcisa x Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, acest vaccin se face dupa fiecare nastere sau sarcina pierduta, categoric!!! - in primele 72 ore de la "eveniment"

am inteles ca, pe filiera americana, a venit si la noi obiceiul de a-l face si in saptamana 28, dar mie mi s-a spus ca nu e cazul (poate la cele cu multe-multe sarcini pierdute... sau cu multi-multi bani!;) este pur si simplu o masura in plus preventiva, dar daca nu au aparut antucorpii, nu-i vad utilitatea...)

aveti grija, si eu am fost uimita sa descopar doctori care nu stiau ca se face si dupa prima nastere asta nu inseamna, daca nu l-ati facut, ca sunt riscuri pe viitor, atatea mamici au nascut multi copii sanatosi inainte de descoperirea acestui vaccin! e o asigurare in plus, atata tot!

vin chiar acum de la Institutul de Hematologie unde mi s-a spus ca nu se mai fabrica varianta romaneasca, ca ei o fabricau si nu inst. cantacuzino (desi anul trecut cand i-am intrebat m-au trimis la cantacuzino) - acuma, nu stiu ce sa mai inteleg...

ce ma interesa este daca si la a doua nastere se face GRATIS acest vaccin (ca la maternitatea cantacuzino e gratis doar la prima nastere)

merci!

Mergi la inceput