Miresele anului 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
alexuta81 spune:
Ioana, ai dreptate cu ce ai scris, inteleg insa ca meniul la Hilton o sa ajunga undeva la 66 eur...lucru care nu ma incurajeaza deloc pentru ca noi vroiam sa ne limitam la un meniu de maxim 50 eur in care sa includem si mancare si bauturile...ratiuni financiare,,,deh ce sa ii faci?
Intrebam asta pentru ca am auzit de niste restaurante si unele chiar cu renume care accepta sa aduci tu bautura iar costul unui meniu creste dar nu cu atat de mult cu cat ar creste daca ei bautura de la ei...oricum trebuie sa ne facem niste calcule exacte sa vedem ce si cum. In plus cred ca ar trebui sa discutam cu ei si problema fructelor care nu concep sa nu existe...plus niste alune, fistic, migdale si alte chestii de rontait. Si in toata rasuceala mea mi-a mai venit o idee, vreau sa cumpar niste ciocolatele Merci sau After Eight care sa fie servite la cafea...sunt chestii minore dar care cred ca dau foarte bine, mai ales ca la toate nuntile la care am fost pana acum cafeaua era servita sec, fara lapte, fara pliculete de zahar langa...parca pe graba si fara chef...si cum la mine cafeaua e de baza...
flafi spune:
quote:
Originally posted by roxygeo
Dar sa va spun ce am patit eu cu lista de invitati care oricum nu poti sa spui ca e gata decit cu o saptamina sau cu o zi inainte!
Noi am facut o lista de principiu cu familia, prietenii si colegii , fara rude de a 5-a speta, sau d`alea pe care nu le-am vazut decit o data in viata. Cu toate acestea ne-am intrebat si parintii, ca asa-i frumos nu?, daca vor sa invite si ei pe cineva...si vine rindul tatalui meu, care are multi prieteni...imi das o lista cu vreo 20 de familii, dupa ce am vazut-o ii sugerez sa o mai scurteze ....revin dupa citeva zile si lista se dublase ca a avut timp sa sa-si mai aminteasca si de altii. In concluzie nu mai stiu a cui e nunta asa ca dezbaterile continua , pina in iunie avem tot timpul nu????
roxygeo
la mine discutiile sunt legate de muzica, ca ei vor taraf si noi nu... iar chestia a cu a cui e nunta, daca ai mei parintii ar fi fost aiai ti-ar fi raspuns ca nunta e a nuntasilor!
pe de alta parte gandeste-te ca vor si ei sa se mandreasca cu fata lor la toata lumea, prin urmare e si nunta lor...
stresata tot sunt si cred ca faza aia cu slabitu pana la nunta o sa fie ff reala la mine, atunci cred ca nu voi mai avea pe ce sa pun rochia, deja slabesc numai cand ma gandesc!!
apropos de chestia cu cerutu'! barbatii sunt cam verze, al meu, desi stabilisem in mare data nuntii s-a codit ata sa ma ceara incat mi-au sarit dracii si i-am pus in vedere in termen in care poate sa ma ceara asa cum trebuie ca altfel contramandez toata nunta!! saracutu l-a stresat atat de rau amenintarea mea, ca duypa ce a planuit temeinic momentul cateva luni , cand a venit momentul s-a incurcat atat de rau... ca pana al urma nici nu m-a mai cerut si m-a dus acasa si acasa mi-a pus inelul pe deget, cu concluzia ca cerutul in casatorie e treaba tare grea si ca bine ca nu trebuie sa o mai faca vreodata!
pupici la miresici!
So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame
Moiraine7 spune:
toma_lly, m-ai scutit de un drum, deci la Polo e booked-up toata vara?? si io tot la inceputu' lu iunie voiam... la johan strauss sau cum i-o spune acu' ziceau ca sa nu-i cautam pana in noiembrie, si oricum mi-ar fi dat doar sala mica care atata ca un hol de tren, ingusta si cu mesele ingramadite de o parte si de alta...
alexuta81, m-am gandit si io la chestia cu ciocolatele, m-am mai gandit si ca ar fi frumos ca fiecare invitat sa gaseasca la locul lui un mic cadoas, ceva simbolic, da' nu-mi vine nici o idee concreta... any ideas?
flafi, mi-a placut ca ai pus picioru' in prag! si io i-am spus ca nu e suficient sa fie aluziv si ca am nevoie sa-mi zica direct, dar pana la urma, tot ce a putut spune, simtindu-se penibil si asa, a fost: "aaa, vrei sa ne unim destinele?" si nici nu mi-a dat ineeel
cat priveste taraful,io m-am gandit ca macar in ziua aia sa nu mai conteze in primul rand cum vrea x sau la ce se asteapta y - sigur, pastrand proportiile - asa incat io una nu vreau sa aud de taraf sau de traditii d-alea cu gaina sau mai stiu io ce.. sau sa se apuce vreo cucoana sa chiuie... parerea mea...
pupici
kopilash spune:
seara buna miresicilor!
flafi,si mie mi-a placut ca ai pus piciorul in prag...chiar foarte mult...meriti felicitari..insa eu nu as vrea sa pun piciorul in prag...ma deranjeaza nitel treaba asta...vreau sa vina de la el...si asa nu este el extraordinar de exteriorizat in ceea ce priveste sentimentele.
Moiraine7-ce anume nu ti-a placut la johann staruss...mie mi-a placut foarte foarte mult...e restaurantul unde vreau eu sa fac nunta.si din cate stiu eu au o singura sala ...care arata foarte frumos cand e amenajata pentru o nunta sau cine stie ce alta petrecere.si mie mi-au zis sa ma duc in noembrie sa vb de restaurant dar iti dai seama ca nu o sa stau pana atunci...am sa ma duc sa ma inteleg cu patronul(asta in fericita ideea in care reusesc sa tin lista sub 150 de invitati..atatia incap acolo).
alexuta81 ideea ta cu ciocolatele after eight e super super oki....mai ales ca mie imi plac extraordinar de mult petnru savoarea aceea de ...fresh..pe care o dau.o idee ce merita sa fie tinuta minte.
bibyrox cam asa e semnez condicuta mai mult in weekend ..ca nu prea am timp.tu ce ai mai reusit sa faci intre timp??
succes la pregatiri!
Moiraine7 spune:
kopilash, mie imi place de nu mai pot la johan strauss acolo, arata elegant si frumos si au si gradina aia frumoasa, eu am fost la o nunta si partea religioasa s-a oficiat chiar acolo pe peluza, fff dragut, numai ca sala la care te referi e mare si ei, de acu incolo, nu mai vor sa o inchirieze daca sunt sub 100 sau chiar mai multi invitati, ori io vreau cam pt 80, asa incat mi-au aratat o alta sala mai mica, in spatele asteia frumoase, care e un dreptunghi ingust, fara ferestre, unde nu incap decat mese de-a lungu' peretilor si o carare nu prea larga la mijloc... ca in tren. ca altfel si mie imi place acolo asa mult ca eram in stare sa mai pun oameni pe liste numa sa am cum inchiria sala mare.... plus ca la apus poti face poze pe malul lacului... mie mi-a parut tare rau ca nu s-a potrivit si pt. mine...
flafi spune:
Pupicosi!!
alexuta81ideea mise pare f buna si eu ma tot gandesc la un cadoas pt nuntasi. la ultima nunta la care am fost fiecare avea in fata lui o ciocolatica in forma de inimioara (adusa de prin italia, costa cam in jur de 1-2 euro) si o sticluta mica (cam 20 ml)de palinca (care a costat tot cam in jur de 1-2 euro)- mie toate astea mi s-au parut exagerat de scumpe si un moft prea mare, dar as vrea sa gasesc ceva original totusi... acum ma gandesc ca la intrarea in restaurant, undeva, sa fac un colt frumos cu flori, unde fiecare cand vine sa fac o poza frumoasa pe care sa o primeasca pe loc, un polaroid... in fine pana atunci imi vor mai veni mie idei!
toma_lly ai cauta si pe forum la restaurante? vei gasi ff multe si poate iti va da o idee...
bibyroxam vizitat COS si nu mi s-a parut prea frumos bun locul din cauza faptului ca e asa stil vagon, eu la nunta mea vreau sa vad pe toata lumea... la fel e si la casa universitarilor si la casa capsa, la hotel continental, pt aprox 80 pers merge si la hotel minerva- au sala draguta, dar micuta.
Pt cele interesate, o lista cu restaurante:
CASA DOINA
Hanul lui Manuc
Caro
Majestic
Marriott Grand
Continental
CASA DOINA
GRADINA DE VARA JARISTEA
casa taraneasca -triumf
casa iancului
Restaurantul CASA BANIL
RESTAURANTUL "IRISA"
Vogue
Casa Bucur
McMoni's
pescarus
Casa Albă
Perla
si ar mai fi...
va pupacesc!!
So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame
toma_lly spune:
Salut !
flafi deja mi-am gasit restaurant. Se numeste Etiquette si e pe la Hala Traian-Foisorul de Foc.
Ati auzit ceva de restaurantul asta ?
Pt. cadouase, eu as alege cateva bombonele aranjate frumos in voal si legate cu fundulite.
P.S. Eu nu prea beau cafea, nu ma pricep, si mi se pare buna ideea cu ciocolatica pe farfurioara, alaturi de cafea. Dar merge ? Adica, poti manca ciocolata si apoi sa bei cafea ?
Oare mai merge si altceva alaturi de cafea in afara de ciocolata ?
toma_lly
blanca000 spune:
Eu am avut drept cadouri pentru invitati la nunta, bombonele albe puse in tull si legate cu fundita galbena, la fel ca tot aranjamentul salii....
http://community.webshots.com/user/blanca_000
alexuta81 spune:
Bombonelele in tul sunt o idee excelenta, eu am vazut asta la greci acum cativa ani si pot sa spun ca ei sunt intr-adevar maestri in decoratiuni, cadoase si motive de infrumusetare a vietii cu orice ocazie.
LA ei se dau si la nunta si la botez bombonele aranjate intr-un soi de cornet din tul si cu fundite, in plus, in acest aranjament se infige cate un trandafiras, aranjamentul este superb...
LA botez se ofera invitatilor la biserica fluturasi sau floricele din tul, bombonele in tul si in plus cate o rama mica, haioasa cu poza bebelusului in interior, cred ca asta poate fi adaptata si pentru nunta cu pozele viitorilor miri...s-ar putea sa iasa chiar frumos.