Dar sex in timpul sarcinii?

Dar sex in timpul sarcinii? | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Inteleg ca nu e contraindicat dar aud ca sotii se tem sau nu mai au chef...? Al meu nu are asemenea ganduri iar eu... as mai fi avut din cand in cand...Acum nu mai sunt femeie ci doar mama si viitoare mama? Poate e mai sigur asa, dar sanatatea lui?
Va si astept cu nerabdare raspuns.

Dana mama lui Alexa si viitoarea lui ? Ana?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Draga Dana,daca medicul nu ti-a interzis,sarcina merge ok iar tu si sotul aveti chef defaceti-o fara probleme.Eu am facut-o pina in ultima zi de sarcina,barbatu-meu a avut chef iar eu la fel.Deci distractie placuta!!!

Corina si Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Eu pana in ultima luna, caci medicul mi-a recomandat sa ma opresc.
Cum spune si Corina intreaba-ti doctorul, el este cel mai in masura sa-ti spuna pana cand ai voie.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea spune:

Si mie tot in ultima luna mi-a zis sa ma opresc. Daca sarcina decurge normal nu ai de ce sa te temi, eu stiu ca intr-o sarcina normala contraindicatiile apar abia in ultima luna. Dar bineinteles, cel mai bine e sa ceri ok-ul doctorului.
Sarcina cat mai usoara!

Andreea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

mai, mai, multa lume se uita, dar putini vorbesc!
depinde de parteneri, desigur, dar se poate, chiar pana in ultima luna, si e minunat, caci dorinta e mult mai mare, iar rezultatele sunt spectaculoase... pentru amandoi!
sanatate si ... distractie placuta!

Daniela si bb Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

La mine cel mai super a fost in ultimele 2 luni de sarcina :-)... ce n-as da sa fiu din nou gravida... nanana :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Noi am facut inclusiv in ultima luna. Daca dr. nu interzice, totul e OK. Cei mai in varsta zic ca ajuta sa nasti usor. In loc de plimbare (ca tot e frig afara), mai bine .

Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Si eu ma numar printre cele care au facut sex pina in ultima luna, neavind nici o "piedica" din partea medicului, ba chiar am avut un apetit sexual mai ridicat pe perioada sarcinii in ciuda jenelor care-l incercau pe sotzul eu. Asa ca, daca nu va interzice medicul, va urez spor la treaba!!

Un An Nou fericit!
Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Fetelor, am si io o intrebare, cu referire la acest subekt: inteleg ca daca nu exista contraindicatii speciale din partea dr, atunci poti sa faci sex pina inainte de nashtere. Dar, nelamurirea mea este: contractiile din timpul orgasmului nu dauneaza sarcinii? Adica nu sunt tot contractii, care pot dauna bbului?!?!?
Nu rideti de mine intreb si eu.....

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Se pare ca aceste contractii nu dauneaza,bebe e bine protejat.Iar pentru cele care se apropie de termen este chiar indicat,cica sperma inmoaie colul(se numeste metoda italiana).Acum poate ca sint unele femei la care metoda a fost de folos,eu una am depasit termenul cu o saptamina,cu toate ca o faceam zilnic la mine nu a functionat.

Corina si Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

quote:
Originally posted by Corina

Draga Dana,daca medicul nu ti-a interzis,sarcina merge ok iar tu si sotul aveti chef defaceti-o fara probleme.Eu am facut-o pina in ultima zi de sarcina,barbatu-meu a avut chef iar eu la fel.Deci distractie placuta!!!

Corina si Anna

Parca as fi raspuns eu!!

Mergi la inceput