oktoberfest münchen -festivalul berii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

quote:
Originally posted by carolada

kilul de bere (adica halba)era 7 euro peste tot,mie nu mi s a parut mult si e buna

carolada

www.camping-kasern-salzburg.com

Aha, deci au mai scumpit-o! Cand am fost eu ultima data (nu mai stiu in ce an ) era doar 6 euro.Pai cum nu e mult? Cu 7 euro iau jumate de lada din Supermarkt. Ce-i drept, berea de la Ocktoberfest e bere anume produsa si pastrata in butoaie speciale care se inteapa doar cu aceasta ocazie.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

pai camelia draga,nu compara supermarketul cu localul,nu? si chelnerii trebuie platiti si muzica presupun
la venetzia era un pahar de laptevreo 5 euroi de ne am crucit,dar de, e venetzia

Mergi la inceput

Gata!Am fugit la Wies'n.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Stam la 40 de km de München, asa ca e usor de ajuns. Avem chiar o colectie de halbe de 1 litru, cate una din fiecare an-doua cumparate de noi si celelalte "la comanda" de la altii care au ajuns cand noi n-am putut. Prima data eram singurei, fara copilas, am fost cu sotul si ne-am dat intr-o multime de invartitori de nu mai stiam ce-i cu noi, in 2002 eram gravida in 7 luni drept pentru care am admirat doar peisajul mancand non-stop vata pe bat si alte dulciuri iar anul trecut si anul asta n-am mai mers. Am vrut sa evitam aglomeratia din metrou si cetatenii turmentati si am preferat sa ducem copilasul la plimbare in alta parte. Anul viitor va fi si el mai mare si poate vom merge in formatie completa, ca tare-mi doresc sa ajung. Bautoare de bere nu sunt si nici sotul nu-i cine stie ce, dar ne place atmosfera de acolo. Noroc ca am fost cu o luna in urma la un Volksfest dintr-un orasel invecinat - un Oktoberfest la o scara mult mai mica.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Carolada,daca ziceai ca mergi joi la Oktoberfest puneam de o intiilnire.Si noi am ajuns joi spre seara,a fost o idee spontana a sotului mei ca deh,ne-am plictisit de cumparaturi(adica el si fetita)si tre'sa distram copilul in niste carusele.
Am plecat din Marienplatz si U-bahnul era arhiplin,unii doar ametiti,unii veseli de-a binelea dar situatia era sub control,peste tot plin de oameni de ordine.
Am luat la rind toate caruselele potrivite pt cele 30 de luni ale fetitei noastre si dupa ce m-am ametit bine de atita invirtit(o insotesc ca are idei nastrusnice,stiti voi cum e la 2,5ani...)am cautat in zadar 2 locuri libere in vreun cort cit sa mincam un pui,2 cirnati pe sauerkraut,ceva acolo ca de bere nu suntem amatori.Pin'la urma ne-am retras in cortul cu cafetteria,la un vin si o prajitura cu martipan .Era si orchestra si citeva grupuri de spanioli ne-au facut capul patrat cu "Viva e Spania".
Ehei,sotul mi-a prezis ca in vreo 20 de ani o sa-mi trag si eu o tinuta bavareza si o sa ma infiintez cu Marie la Oktoberfest .

Desi locuiesc in München de 3 ani jumatate,e a doua oara cind merg la Oktoberfest,prima oara in 2002 cind nu era aglomerat,era dupa 11 sept si multi dintre turistii straini care fac atmosfera festivalului au contramandat venirea din motive de siguranta.

Alina

Mergi la inceput

alinami ar fi facut placere sa ne vedem dar noi oricum pe la 5 am zbughit o spre casa ca seara stiam ca nu gasesti locuri,vazuseram deja ca s rezervari facute.poate altadata ca si asa vreau sa vizitez si eu münchen ul si sotului meu ii place orasulsunt multe fete din münchen pe aici?

camelia zi ne si noua cum a fost desi presupun ca era lume multa fiind ultima zi.

Mergi la inceput

quote:

camelia zi ne si noua cum a fost desi presupun ca era lume multa fiind ultima zi.

carolada

A fost ultima zi si vreme superba.Asa ca era normal sa fie super aglomerat.Teodora a fost tare incantata ca s-a dat pe toate masinutele, trenuletele, caluseii etc de acolo.Eu am rontait alune cu scortisoara iar sotul meu a facut multe poze.Nici vorba sa intram in vreun cort sa bem o bere!Peste tot erau neste "cerberi" la intrare care ne spuneau aceeasi poveste "Ne pare rau, nu mai sunt locuri!"

Mergi la inceput

A fost ultima zi si vreme superba.Asa ca era normal sa fie super aglomerat.Teodora a fost tare incantata ca s-a dat pe toate masinutele, trenuletele, caluseii etc de acolo.Eu am rontait alune cu scortisoara iar sotul meu a facut multe poze.

pai unde s poz(n)ele?

Mergi la inceput

quote:

pai unde s poz(n)ele?

carolada

La mine pe HD . N-am alt album decat la DC .Una dintre poze este acolo.

Mergi la inceput

cameliapai potzi sa tzi deschizi cont gratuit la webshots de ex.
sa tzi traiasca fetitza e tare dragalasha

Mergi la inceput