Buna, sunt timida dar muncesc pentru a a ma trata

Buna, sunt timida dar muncesc pentru a a ma trata | Autor: greierass

Link direct la acest mesaj

Pana acum nu am avut curajul sa ma inscriu ca mamica activa pe acest site. Doar citeam. Am trecut in cea de a 4 luna, rasuflu putintel... am avut mari emotii. Anul trecut am pierdut un bebe la 2 luni. A fost groaznic. Am o intrebare... si indraznesc sa cer si ajutor. Sarcina a debutat cu o infectie urinara pe care am reusit sa o tin in frau pana acum prin ceaiuri si multe lichide.Acum a inceput sa-mi dea de furca...Dr mi-a spus ca nu pot lua nimic pana in luna 5. CUM pot sa-mi stapanesc infectia? Ma ingrijoreaza... poate afecta pe bb? Am facut de vreo 2 ori crize de colecist... varsam alimentele pe care le mancasem cu 7 ore inainte.
Am multe intrebari... dar pe rand. Ma bucur ca exista site-ul acesta.
Mai sunt 6 luni... la ce sa ma astept?
Am fost le eco si bb statea cu fundu in sus, o fi fost tare suparat?
Multe ganduri bune si liniste mamicilor si bb-urilor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Incearca sa postezi mesajul la "mamici de lunile..." (corespunzator lunii in care vei naste). In mod sigur te vor putea ajuta.

Prietena mea a facut infectie urinara in saptamina 12 si medicul i-a spus sa ia un antibiotic, timp de 3 zile (nu mai stiu care) - deci se poate lua ceva si inainte de luna a 5-a.

Leta & bb Andreea
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Greierass, eu am descoperit o infectie urinara cu E-coli la 6 saptamani (cand am aflat ca sunt insarcinata si mi-am facut primele analize) si am tratat-o pe loc (la recomandarea ginecologului bineinteles) cu antibiotic timp de 10 zile. Stiu sigur ca exista antibiotice permise in sarcina.

Eliza - 32 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Bine ai venit printre noi greierass. Felicitari pentru si sa de-a Dumnezeu sa fie sanatos.Am pierdut si eu o sarcina tot la doua luni si imi inchipui prin ce ai trecut si mai ales ca acum esti mai atenta. In legatura cu infectia urinara sa stii ca sint antibiotice care le poti lua si nu iti afecteaza copilul. Intreaba la medicul ginecolog asa cum ti-au spus si fetele. Desigur ca infectia poate afecta si mai ales daca ramine mult timp netratata, poti sa pierzi copilul in cel mai rau caz. Nu vreau sa te infricosez insa iti recomand din inima sa mergi la medic si sa te tratezi. Copilul nu poate fi suparat pe tine, ei se misca foarte mult in burtica la noi si stiu ca unele mamici nu au aflat sexul decit la nastere, ce mai nu au vrut........Infectiile urinare sint foarte dese in timpul sarcini asa ca nu iti fa prea mari ginduri, asa cum ai procedat tu a fost foarte bine.
O sarcina usoara si un sanatos

Mergi la inceput