Sus...in Scandinavia (12)
Raspunsuri - Pagina 4
frantuzoaica spune:
greu mai trece timpul cand nu fumez!Dar rezist eroic!hahhaha mi-am luat si mentos si morcovi,arsenal,nu gluma!Fetele,voi cum rezistati?
louisea spune:
a plecat narancea si sa lasat linistea????
pe unde sunteti restu??
bravo frantuzoaico
Adela treci si tu la raport!!!!! cat ai fumat???
lilanda... esti silitoare si azi??? pći tu pana ajungi la scoala ai invatat limba bre.. las ca-i bine..
singura Rayu.. nu-i pasa de invat limbi straine, de lasat de fumat.. in schimb schimbat scutece..
katarina trmite protest si samnam ca nu-l lasam sa plece..
Katarina spune:
Am protestat ( pe rom.dk) ,dar fara folos.
Protestul meu:
Io sunt aci pt a protesta impotriva deciziei lu' Mario-zis narancea, de a parasi scandinavii de pe celalalt forum.Tziu sa precizez ca ne trateaza ca pe capra neagra.....adica ne-a muls, ne-a supt, si-a facut placerile cu noi si-acu' ne abandoneaza la alti daneji perversi
Raspunsul lu' baiatu' nostru:
aaaaaaaa katarina de ce zici asa ? cind v-o fo dor de mine ma gasiti pe aici
hahahaha esti o haioasa, lasa ca am plecat numai pe alt forum nu pe alta planeta
Concluzia ii ca noi tre' sa-l cautam pe baiat cand ne-o fi dor de el.
louisea spune:
apoi io sper ca mai face prezenta din cand in cand macar... ca era singuru barbat pe aici...
Rayuela spune:
Katerino BRAVO!!!las ca vine el cu coada intre picioare ,la noi in fuste,hahahahahhaha!
naranceo sintem fierte ca niste gaini,ne-ai lasat asa cu okii in soare,adicatalea am fost bune numa cit nu a mers pe dincolo?HA???
Noi te asteptam
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Katarina spune:
Louisea, am inteles ca tu urmezi acum un curs de daneza.Cum sunt cursurile astea la voi? Gratuite? Cati invatzacei sunteti la un curs ? Si ce-i cu nivelul 1,2..parca te-am auzit spunand ceva in legatura cu examenul pt nivelul 2 ..sau?
Rayuela spune:
mai dar si Adelutza si Lilutza s-au suparat?De ce fug toti ca iepurashii???????
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
Mey...io weekendul asta am aparitii mai mult decit meteorice. Adica intru si ies repejor, ca Al Bundy ca e batalie mare pe calculatoarele mele. Acu, par exampl' sint desene animate si am liber
Louisea, ash, m-apuca si pe mine citeodata si arareori cheful de daneza, dar acu' m-a lasat, vaz Miine oricum tot familionul merge la culturalizat ca a venit Shrek 2 in cinematografe, asa ca pas si weekendul asta cu daneza!!
Frantuzoiaco mesteca tare, mama, din guma aia, numa' nu te lasa!!! Adelinskaya, matale????
Katarino, frumoase mesaje, ti le-am citit de la cutie!! Asta e...acum, daca omul asa vrea, nu poti sa te opui nu??? Da, pun pariu ca are Rayu dreptate!!!
pozulici