Sus...in Scandinavia (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

multam fetelor.. sunteti niste dulci..
o sa incerc sa nu-i mai bag in seama, ca altefel zåu ca-mi vine sa-i arunc pe fereastra.

daca as sta sa invat dupa cat vor ei cred ca as probabil cam jumate din daneza pe care o stiu acum.. niste..

gata ca nu va mai fac capu patrat si voua ,ca si voi stiti cum e..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Mai, sa stii ca voi ce alegeti, acolo viu! Nu e asa de important pt mine aspectul cabanei,atat timp cat exista baie, caldura ,apa calda, pat si masa.Io ma multumesc cu putin.Numa' ca ar fi bine sa ne gandim la un pretz mai..putin piperat .

Mergi la inceput

Fetelor,nu mai pot sta acum cu voi,ma asteapta pe messenger o prietena tare draga din Braila.Trag un ochi mai tarziu la ce-ati mai scris.V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Nici eu nu sunt pretentioasa.Dar vreau ca pentru noaptea de Revelion cabana sa arate macar si ca cea de la Bjevörd,macar pentru fundalul din poze...Parerea mea!!Poate ca si pozele nu sunt profesioniste...nu stiu ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

quote:
Originally posted by Adela99

quote:
Originally posted by frantuzoaica

Aia de la Ystad pare ca arata mai bine!Si e tot in Skåne!si abia acu citii mai multe..si vazui ca sunt apartamente a cate 2 ,so ...no good!!

gandeste-te si la Katarina, sa bata chiar atata drum? Si Amelie?

Nu am inteles prea bine la ce te refereai,dar Ystad si Kivik sunt ambele in Skåne iar Ystad e chiar mai aproape,cu vreo 20 km de ambele directii
Gata,nu mai sunt rebela,ma conformez cu majoritatea!Dar daca ma papa "bau-bau" acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

uitai cu cine ma pun in materie de distante pentru mine (fara sa ma uit pe harta) Ystad e depaaarte, de Kivik-habar n-am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Fetili, imi bagai si io ochiul "profesionist" pe siteul cu casutele si remarcai urmatoarele:
1. din Småland - Blomstermåla
2. Skåne - Kivik Herrgård si mai e o casa fara poze da' suna bine a naibii anuntul(sauna...ai-iai-iai ) "!1 a Skillinge"
Si cam atit, ca ce mai e prin zona nu corespunde cu nr. de paturi!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Fetili, imi bagai si io ochiul "profesionist" pe siteul cu casutele si remarcai urmatoarele:
1. din Småland - Blomstermåla
2. Skåne - Kivik Herrgård si mai e o casa fara poze da' suna bine a naibii anuntul(sauna...ai-iai-iai ) "!1 a Skillinge"
Si cam atit, ca ce mai e prin zona nu corespunde cu nr. de paturi!!!

pozulici

1. ocupata (de nemti)
2. ! 1 a Skillinge
http://www.kyhlstrand.nu/ din cate vad nu se inchiriaza pe perioada asta, ultima zi fiind 10 sept (dar poate merita incercat)

Mergi la inceput

Adela da-mi un tips! cam care ar fi cuvintele de cautare pe Google dupa locusorul nostru?In afara de stuga, care nu stiu daca e cel mai bun cuvant..Mai scotocesc si eu pe net, pt zona Skåne,ca vaz ca acolo va trage ata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Aha...deci asta-i ocupata de nemti!!! Scuze!! Iar ailalta vaz si io ca arata cam usurica, numai buna pentru vara!!! Cred ca nici incalzire n-are!! Deci ramine o data Kivik ccc () ca varianta fiabila...si ce mai urmeza
Io de pe siteul ala m-am uitat si pe la comunele din jur, dar nu ezista cabane cu atitea paturi cite ne trebe' noua!!!

pozulici

Mergi la inceput