quote:
Originally posted by Sanca
Acasa bomboanele sant numarate, sortate. Eu imi separ Almond Joy si Milky way pentru mine, sotul meu isi separa Snickers si Kit kats, iar ce ramane rationalizam copiilor.
Pai noi le rationalizam bomboanele ca altfel ar bazaii amandoi ca doua albinute prin casa.
Si pe mine m-a prins fiu-meu cu punga de Lindt (d-lea cu ciocolata alba si d-alea cu menta) in noptiera.
Socul a fost total!!!!
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Ocebine, mi s-a facut pielea gainii pe spinare cand am citit semnificatia Halloween-ului. Cum prin jur locuiesc foarte multi copii mici, sper sa nu organizeze cineva ceva de groaza, ca nu ma mai tine inima.
AlbaIulia, ai dreptate, mai tarziu am realizat si eu ca noaptea cu pricina e 31 octombrie. Ideea cu dovleacul la usa e buna, si asa avem un ciot de tuia de care inca nu stim cum sa scapam. Acum o sa fie suport pentru dovleac, iar la Craciun o sa-l impodobim cu alte decoratii.
As vrea sa mai intreb ceva. Noi nu prea avem prieteni pe aici, dar incepem sa ne cunoastem cu cativa vecini, mai ales prin intermediul copiilor. E in regula daca mergem la ei cu colindatul?