Unde ati fost in vacanta de vara?
Raspunsuri - Pagina 2
symaco spune:
noi am fost numai prin jurul casei atata cat ne-au
tinut bicicletele.am fi vrut sa mergem in tara dar sa dus masina,am cumparat alta..in cateva zile sa dus si aia!
am ramas cu speranta ca vom merge la bodensee,o picatura din concediul nostru..dar nu am ajuns nici acolo tot din cauza transportului!
asa ca concediul a trecut,am avut parte ce ceva vreme buna pe care am folosito pt plimbari cu bici si alergat prin parc dupa sybille!
ne consolam cu ideea ca in dec vom merge in tara si poate vom reusi sa petrecem cateva zile prin bucuresti,oras de suflet al sotului!
alinamoro spune:
Noi am fost la mare (la Eforie Nord)9 zile si 3 zile am fost la munte,pe Valea Draganului in judetul Cluj.A fost foarte fain si la munte si la mare,ne-am simtit bine peste tot.
Aici avem pozici din concediu:
http://community.webshots.com/album/182589490NFhcXO
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
energy spune:
fara plod (e prea mic pt srtat atat in masina):un mic tur - Olanda 3 zile, Frantza 7, Austria 3, Ungaria 2, restul pana la 21 in Germania.
cu plodul: 9 zile la Olimp (super), 7 la Voronetz, 4 la tzara.
in rest, cateva repezeli de weekend la Cheia - Magurele
De la anul nu mai plec eu fara el.
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
webshots.com/user/energy1602
Rodica spune:
Foarte frumoase pozele ciprianc! Mi-au amintit de locurile pe care le-am vizitat acum 15 ani!!!!! (mama cat timp a trecut!)
Deja cred ca mi-ai dat o idee pentru vacantele viitoare!
Noi am fost in Ardeal anul acesta.
Cu ajutorul am putut ajunge la Sf. Manastire Nicula, la 7 km de orasul Gherla, si 67 km de Cluj.
Merita sa stai doua zile la aceasta manastire pentru linistea sufleteasca si sentimentul de protectie impotriva tuturor greutatilor care-ti ramane multa vreme in inima.
Am vizitat apoi Clujul, multumiri lui carrie pentru pensiunea pe care ne-a recomandat-o. Minunata gradina botanica plina de flori si mirese ne-a impresionat mult.
Am strabatut apoi batranele stradute ale medievalului oras Sighisoara, urcand in Trnul cu Ceas, si apoi, dupa un scurt popas acasa pentru schimbarea garderobei, ne-am balacit in apele marii.
In total-10 zile frumoase si foarte interesante!
Mai vrem in vacanta!!!!!
Rodica, proaspatul boboc de clasa intai Andrei si veteranul de grupa mare Mihai
va pupam!
Poze vedeti la pagina personala- sigla casuta !
nikomiko spune:
Si noi ne-am plimbarit putin vara asta: 2 zile in Italia, 2 in Badgastein (AT) si cea mai mare parte in Ro. Am stat cat am stat acasa in Hateg la parinti, apoi i-am luat si pe ei si am plecat la Predeal.
Partea proasta e ca noi cam peste tot am prins ploi. O singura zi a fost placuta tare, cand am vizitat Bran-ul si Risnov-ul.
Poze gasiti la mine pe pagina la capitolul "Calatorii".
_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
www.unet.univie.ac.at/~a0307778
danielac spune:
am fost la Jupiter si la tara in Dambovita, la Hulubesti, zona e superba!
Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
ciprianc spune:
Dupa cum v-am promis, revin si cu pozele din Grecia...
Aici aveti linkul:
http://www.iturism.ro/navigare.php?poza=1&ida=75#pic
A fost o vacanta de vis, am mers la Meteora, ceva unic pe lumea asta, am fost cu jeepul pe muntele Olimp, niste peisaje superbe, dar si plimbarea cu vaporul pana pe insula Skiathos, un loc foarte frumos, care merita vizitat! Am intrebat un localnic si mi-a spus ca anul acesta a fost cazare cu doar 20 euro/noapte.
khristin spune:
Noi am fost in Republica Dominicana si am petrecut o vacanta pe cinste...bine ca nu ne-au prins uraganele totusi... Traiasca Caraibele! Link-ul e mai jos.
http://community.webshots.com/user/khristin107
Dena spune:
Noi am fost la Halifax in Nova Scotia.
Sotul meu a trait acolo aproape 8 ani si avea o gramada de prieteni, pt mine a fost prima oara si mi-a placut ft mult.
Cel mai mult m-a impresionat muzeul imigrantilor Pier 21. Cred ca trebuie sa fii de piatra sa nu lacrimezi pe tot traseul lui.
Erau panouri ft mari cu fotografii ale vapoarelor care veneau la inceputul secolului trecut intzestate cu familii cu copii , cu bagaje (ce puteau lua si ei mai de pret de acasa) Absolut totul este real... ceea ce face ca majoritatea personajelor sa fie de conditii bune si ft bune (caci cine isi permitea sa obtina actele si sa plateasca transoceanicul si sa mai faca si poze :) ) Ft rar vezi poze cu copii sau oameni sarmani si prost imbracati.
Majoritatea panourilor au un sistm audio. Apesi un buton si vocea autentica a celui care a imigrat acum... n ani , iti povesteste, de cu accentul lui inca puternic, povestea lui... femei , barbati cu vocea tremuranda... de varsta si de emotie... care fac pauze cand se inneaca de plans in povestire... fiecare poveste doare.
Copii lor sunt in mare majoritate rupti de perimetrul de suflet al parintilor cu doua vieti... asa sunt emigrantii ... asa le-a dat lor D-zeu ... sa traiasca doua vieti intr-una.
Noua...celor de azi, ne trebuie o imaginatie destul de bogata sa intram in pielea lor... caci azi... poti fi oriunde , oricand... Internetul,satelitii, avioanele si cartelele telefonice relativizeaza totul si reduce suferinta la cote suportabile.
Apoi filmul tridimensional, proiectat pe o combinatie de trei ecrane din panza de textura diferita si cu obiecte reale interpuse intre ele... asa incat sa creeze un efect de holograma ... film care urmeaza toate etapele de viata ale lui Pier 21 (docul unde erau debarcati imigrantii si tinuti in carantina si apoi distribuiti pe regiunile in care urmau sa traiasca).
Un alt muzeu care m-a impresionat a fost cel al Marinei care avea o sectie destinata Titanicului si acolo am vizionat un film subacvatic tridimensional cu epava Titanicului. Multe lucuri personale si obiecte colectate de pe ocean care proveneau de pe Titanic. Multe declaratii ale supravietuitorilor si martorilor si fotografii.
Citadela din deal - o veche fortareata de aparare a golfului,dar si de aparare terestra - impotriva francezilor quebechezi- care pastra o atmosfera autentica a acelor vremuri. Cimpoierul scotian imbracat traditional dadea linistit ture sus pe coama cetatii, fetele imbracate in rochii de epoca se tot plimbau prin curtea interioara intre bucatarie si spalatorie, tunarii pregateau tunul pt atac si restul soldatilor erau instruiti intr-un ritm de-a dreptul draconic... Am avut sentimentul ca odata cu biletul de la intrare am intrat si eu intr-un tunel al timpului... personajele acestea nu dadeau nici un semn cum ca au vreo idee ca am fi si noi pe acolo... cred ca ai fi putut arunca si cu pietre in ei, ca si-ar fi continuat nestingheriti rolurile. Era ciudat...
Marile dezamagiri au fost: ca nu ne-am intalnit cu stafia lui Alexander Keith la muzeul fabricii de bere si nu am vazut nici o balena in croaziera pe ocean (dar am simtit din plin raul de mare, ca ma tot intrebam ce e acela, eu la Marea Neagra nu l-am simtit niciodata, dar nici nu am fost ft in larg ca acum).
Farul de la Paggy's Cove ne-a oferit niste momente terapeutice de relaxare ... tolaniti pe stancile acelea asa de bine slefuite de apa si oceanul linistit... mangaiati de soare ... de mana cu Dzeu , ascultand vocea naturii...
Nu mai intru in amanuntele experientelor gastronomice pt a-i proteja pe indragostitii de Sea Food :)
O zi intreaga am petrecut-o la University of Dalhousie unde a graduat sotul meu. Desi erau in vacanta, studentii inca misunau prin laboratoare si biblioteci... am avut sansa sa ne intalnim si cu doi dintre fostii lui profesori si sa depanam ceva povesti.
M-au impresionat cladirile vechi de piatra, modul cum le conserva (se faceau lucrari de curatare la unele dintre ele); faptul ca in tot campusul nu se fuma , nici in parcuri , nici pe alei... nicaieri, faptul ca se facea educatie studentilor cum sa se protejeze de consumul drogurilor sau eventuale atacuri sexuale... In toate WC-urile erau afise mari cu sfaturi scurte,concise si eficiente... In parcuri erau stalpi cu butoane pe care puteai sa apesi daca erai atacat,a in vreun fel.
Studentii pareau ft constiinciosi,linistiti si preocupati de treaba lor. Mi-am amintit de Politehnica din Bucuresti si viata din Regie... parca e nitel diferit.
Una peste alta vacanta si-a facut datoria.... sa ma rupa complet de cotidianul incarcat de tot felul de probleme.
Anul care vine nu stim unde si cum ne-am putea petrece vacanta cu un bebe mic...
Denisa si bebica din burtica - 32 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
Corina spune:
Noi ne-am petrecut vacanta in Romania,adica o saptamina la Timisoara si doua saptamini la Brasov.Anul asta nu am fost la mare ,cu toate ca mi-as fi dorit.In drum spre Romania si la intoarcere ne-am oprit in Viena si am vizitat orasul.Super fain!!
Corina si Anna nazdravana!!