Mamici de mai-iunie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
simonaeus spune:
Am fost ieri la gineco, am stat de vorba, mi-a facut un control si se pare ca totul este in regula.
Mi-a dat doar acid folic, gratuit pe reteta, dar la farmacie se terminase plafonul de gratuitati.
L-am cumparat, noroc ca era doar 50 mii.
Am intrebat de ecografie si mi s-a spus ca pot merge unde vreau eu, la orice cabinet.
Am intrebat ce fel de eco sa fac (transvaginala sau normala), iar doctora mi-a spus ca normala, pentru trim. I de sarcina.
Am vazut asa ceva la Medsana.
Voi unde v-ati facut? Cat a costat?
Am uitat s-o intreb de analizele suplimentare: toxo, CMV etc. , iar ea nu mi-a zis nimic de ele. Vi se pare normal?
UM 08.08, 8+
DanaR spune:
quote:
Originally posted by dandana
acum vin de la medic, stiu ca nu aveti nevoie de asta dar eu am nevoie de voi!
aspect de sarcina oprita in evolutie, fara rau, fara sangerari, fara nimic dubios, dar nu-i vad inima
deja nici nu mai pot plange!
Draga mea, imi pare atat de rau! Drept sa iti spun si eu ma intreb in fiecare dimineata oare BB-le meu mai e acolo sau nu, oare ii mai bate inimioara! Regret tare ce ti s-a intamplat!
Dar nu iti pierde speranta! Roaga-te Maicutei Sfinte, ea te poate ajuta. Si cu siguranta ca acest bebelas prea firav sa traiasca acum va veni din nou la tine. El a pregatit doar cuibul pentru urmatorul. Fetelor hai sa ne rugam pentru Dandanaua noastra draga sa isi gaseasca linista si prin marea lui bunatate Doamne cel drag sa ii trimita mult doritul bebelas inapoi!
Fii tare draga mea!
DanaR
monu spune:
ruxel, eu ma fost la dr. imediat cum am aflat ca sunt insarcinata, adica pe la sapt . 4
monu
UM 06.09.04
Ruxel spune:
Monu, zi si tu mai multe...ce ti-a zis etc?
UM 06.09 inseamna data ultimului ciclu? Daca da, la mine este 10.09, deci suntem pe-aproape.
Mai povesteste-mi, pleasee....
monu spune:
ok. la mine UM 06.09.2004 deci eu cred ca suntem in a 5-a sapt in derulare. avand in vedere ca eu l-am proiectat dupa calendar adica 16.09.2004 bb ar trebui sa aiba aproximativ 4 sapt de la data cand s-a plecat la vanatoare. am facut analiza de sange pentru a confirma sarcina. deocamdata suntem bine si asteptam sa facem sapt viitoare echo.
ade_x spune:
Dragele mele,
Incet, dar sigur, ma alatur si eu voua... Am avut doar incercari sporadice de comunicare, dar acum, pentru ca semnele sunt din ce in ce mai evidente, vreau si eu sa fiu aici.
Ieri a fost prima zi cu greturi, azi e chiar un pic mai rau. Am si eu o curiozitate - de ce li se spune greturi matinale? eu sunt chiar bine dimineata, dar in cursul zilei ma pocneste o greata si o ameteala... Ca sa nu mai vorbesc de oboseala permanenta si lipsa de concentrare...
Cu cateva zile in urma chiar imi doream sa experimentez astfel de stari, ca sa am o asa-zisa confirmare, dar constientizez acum ca nu e deloc placut. Asta e, sunt dispusa sa indur.
Sunt alaturi de voi, toate cele care intampinati probleme: dandana, monu, sunt sigura ca veti reusi sa invingeti greutatile, mai ales pentru ca va doriti atat de mult sa fie totul bine.
Va pup
Ade
Cornelia spune:
Ruxel, si eu am fost la medic la 4 sapt. si 2 zile, pt. ca aveam experienta unei sarcini oprite in evolutie si pt. ca simteam ca nu este totul in regula. Nu stiu ce s-ar fi intamplat daca nu incepeam tratament imediat, pt. ca oricum sangerarile au inceput imediat.
La varsta aia s-a vazut sacul embrionar, la ecografie intravaginala. Eu am preferat sa stiu ce se intampla, in ciuda parerii ca nu e recomandat, si am facut pana acum 5 ecografii intravaginale si una normala.
Ade, si la mine greturile sunt de dupaamiaza si seara.
Va pup
Cornelia
Ada_74 spune:
Bine v-am gasit.
Sper ca mai este loc pe lista voastra si pt mine: UM 04 august, este prima sarcina (dupa vreo 4 ani de incercari); analizele sunt bune si am RH negativ.
Greturi am din cand in cand si nu ma tin prea mult si asta doar de o saptamana; mananc pe rupte, dar nu orice si ma simt tot timpul obosita. Cam astea sunt toate manifestarile mele.
Va doresc sa aveti o sarcina cat mai usoara si fara probleme. Asta imi doresc si mie.
Irda spune:
Salutare mamici, burtici si bebici!
Eu scriu deocamdata la aspirante, dar am facut un test Barza marti seara si dupa ceva vreme mi-a iesit si a doua liniuta....vaga...amarata...ca vai de ea , dar perfect vizibila!
Intrebare pentru Monu: tie cand ti-a iesit testul clar pozitiv...in a cata zi a ciclului? (mie trebuie sa-mi vina pe 12)
Alta: voi v-ati simtit cumva diferit......adica sa simtiti ca se intampla ceva...nu greturi sau dureri de sani...etc...
Eu simt o presiune constanta in zona uterului, si unele mici intepaturi care se intensifica la efort...ce ziceti?
O sa mai fac un test maine dimineata....daca nu e bb cred ca tre' sa ajung la gine, presto!
Pupici
Irda