Mamici de mai-iunie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Pentru fetele care merg la Giulesti - daca merge careva !!! - se poate sa ma duc la echo si fara trimitere de la ginecolog? Asa, pur si simplu sa ma duc la echografie si sa cer sa-mi faca, se poate? Sau trebuie neaparat sa ma vada inainte medicul ginecolog si sa-mi dea el trimitere? Nu de alta, dar la medic o sa ajung mai tarziu putin si as vrea sa-mi confirme o echografie ca e totul ok.

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Dragi mamici de 2005, imi inchipui cat de fericite sunteti pentru ca stiu prin ce trec eu. Am 32 de ani si sunt la prima sarcina. Dupa calculele mele sunt in saptamna a 4 a (dupa a doctorilor a 6 a ptr. ca ei incep calculul de la ultima data a menstruatiei).
Sunt nespus de fericita, nici nu exista cuvinte suficiente sa va descriu fericirea prin care trec. Miercuri merg la primul control medical. Deocamdata vestea buna a venit numai din test afacut acasa si testul de sange. Un lucru ma ingrijoreaza... Din cand in cand am dureri sub burta care se continua in josul piciorului si sunt tare nelinistita daca este ceva normal sau nu. E cineva care care se confrunta cu asemenea problema. In rest ma simt bine, nu prea am simptomele sarcinii, doar mare oboseala. Ma bucur mult ca am intrat pe acest forum si ca ne putem impartasii sentimentele. Numai bien va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Felicitari New Mami si Welcome to the Club,nu cred ca trebuie sa iti faci griji din cauza durerii sub burta.Probabil uterul incepe sa se mareasca,dar oricum daca mergi la control sa ii spui doctorului.
Sarcina usoara iti doresc si numai bine

Anca DPN 08.05.05 siBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Salut, mamici cu burtici si felicitari! Va rog, primiti-ne si pe noi in clubul vostru! Avem opt saptamani -UM-11 august si suntem foarte fericiti! Proaspat casatorita - 18 septembrie- si recent intoarsa din luna de miere din Egipt, unde mi-am "prajit" bine bebelul la 40 grade. Ma simt binisor, in afara de grata zilnica si de somul care ma face sa adorm cu capul pe birou. Luni dimineata merg sa-mi fac analizele-ma rog sa fie totul bine. Va urmaresc cu atentie si astept sfaturi, ptr. ca sunt la prima sarcina si sunt un pic cam speriata! Va multumesc si va pupic dulce pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

si ue am aflat de curand ca sunt insarcinata,am o luna ,pe 8.10.2004,am facut luna dar inca nu am ajuns la doctor,desi am mici dureri jos.Nu mi-a venit sa cred cand am aflat,mai am un baietel de 6ani,iar acum mi-am dorit foarte mult al doilea copil,daca e si fata e si mai bine!mi-am facut doua teste diferite ca sa fiu sigura,si cand am realizat ca e adevarat,am plans de fericire,singura dezamagire e ca sotul meu nu e aci,inca,asa ca i-am dat vestea prin telefon!Pana si baietelul meu se bucura foarte tare !oricum FELECITARI la toate viitoarele mamici si sper ca sunt cel putin la fel de fericite pa cat sunt eu!!!!cris

tcris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINEL spune:

Felicitari burticilor , eu va doresc o sarcina usoara , bebei frumosi si sanatosi.

Sunt si eu super fericita si parca nu imi vine sa cred ca voi avea si eu bb.meu.Ultimul ciclu l-am avut pe 31 iulie, eu aveam un ciclu foarte dereglat , o luna da alta nu , doua da , una nu o nebunie , asa ca nu puteam sa fac nici un calcul si programari, nimic.
Dar uite ca Dumnezeu mi-a indeplinit si mie dorinta de a avea un bebe.

Toate astea dupa ce am fost la o clinica de ferilizare , unde doctorul de acolo mi-a facut toate analizele , toatul a iesit ok., in afara de prolactina care era de 3 ori mai mare decat nivelul normal .....pe scurt pe 31 iulie ultima menstruatie, pe 23 aug. am facut un test care aiesit negativ l-am facut datorita faptului ca pe 24 aug. am facut o scanare la cap sa vedem cum arata glanda hipofiza (care producea prea multa prolactina si puteam sa am o tumoare, asa mi-a spus medicul).
Am facut scanarea , totul a fost ok.a iesit bine nimic dubios , am mai facut o analiza de sange in august prolactina scazuse la jum. fata de limita normala si...surpriza pe 03 oct. am facut un test (deoarece urma sa iau Doxtinex care mi-ar fi reglat prolactina)test care a iesit POZIRIV ,am mai facut unul in aceasi zi la fel POZITIV.
Am mers fuga la farmacie si am luat cel mai scump test si l-am facut a doua zi POZITIV SI ACESTA.

Deci este clar sunt insarcinata , eu cred ca as avea 3, max. 4 sapt. , o ovulatie tarzie de tot...nici nu stiu ce sa zic...important este ca voi avea bb. meu.
Pe 21 oct. am programarea la medic si sper sa vada ceva.

Scuze ca am fost asa de lunga dar simteam nevoia sa va scriu , am fost si eu o vreme la aspirante apoi am zis ca o las balta , cicluri neregulate am renuntat la ideea de a mai consuma si a mai face programari...cand si cum dar totul vine cand nu ne asteptam si mai mult cand Dumnezeu vrea.

Simptome : sanii mari de tot si durerosi , mi se face uneori foame asa din senin, intepaturi la ovarul drept si dureri usoare ca si inainte de menstruatie, deocamdata fara greturi si ma simt foarte obosita.

Cred ca v-am inebunit, sanatate multa si scriet-mi cum va mai simtiti .

Pupici,
Cristine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Ma inscriu si eu pe listuta. Azi mi-am facut testul si mi-a iesit pozitiv... chiar daca nu am fost la dr. sint convinsa ca e bebe:). Due date e 18 iunie si pentru noi nu conteaza daca e fetita sau baiat ca avem deja o fetita, Emma, scumpa tare...deh, ca e a mea, de un an si 3 luni.

Greturi nu am, deci sint in sapt 4 de la ultima menstruatie, insa stiu ca o sa ma apuce raul prin luna a 2-a ...de vomat nu vomam, dar muream de la prenatale care sint mari cit juma de deget:)) si numai cind le vedeam mi se facea rau:)). Oricum, sper ca la sarcina asta sa nu fiu la fel de balena (cu Emma am luat 36 de kg...bine, am avut si preeclampsia si de aia am si nascut 3 sapt mai devreme). Sint sanse de 15% ca la sarcina asta sa am din nou preeclampsia, dar sper sa nu fie cazul meu, ca (') cu mindra mea care e argint viu nu stiu cum am sa ma descurc (ultimele 3 saptamini am fost la bed rest). Ajutor nu avem...nu mama, nu soacra(ce bine). Am nascut-o pe Emma prin cezariana ca don'soara nu catadicsise sa se intoarca (') cu capusorul in jos, deci de data asta optez eu tot pentru cezariana (aici nu iti face la cerere, dar daca ai avut o data cezariana, la urmatoarea sarcina poti sa optezi pentru ea sau nastere vaginala).

Aaa, si sa va spun ca sint destul de documentata in ale "sarcinii"...ca mai toate deja mamici.

Roisin mama, nici aici nu am scapat de tine? De data mi-ai luat-o inainte...dar nu se stie pina la urma care pe care, avind in vedere antecedentele mele:)). Pupam strugurelul!!

Va dau si eu un site sa vedeti cum arata si cum se dezvolta bebelusul in fiecare zi, saptamina, luna:)). Sper sa nu fie luat ca reclama ww w.pregnancy.org/pregnancycalendar/. Am pus pauza intre 2 de "w".

Am avut si eu cu Emma singerare de vreo 3-4 zile cind eram in sapt 7, dar a fost OK. Insa am fost asa de speriata si inteleg f. bine fetele care au probleme.

Mai astept si eu o saptamina si dau si eu tel. la dr. pentru programare. Eu deja am inceput (chiar inainte de a sti ca sint insarcinata) s aiau prenatale ca imi cade parul groaznic. Cred ca am ramas cu un sfert din parul pe care l-am avut inainte de a ramine insarcinata cu Emma.

Va doresc sarcina usoara si fara probleme!!!

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

buna dimineata mamici / burtici ce mai faceti? bb e cuminte si sper ca totul merge ok. mai am uneori senzatia de greata si ma doare abdomenul. cica este de la uter care creste si trage de muschi.
pupici
monu UM 06.09.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Neatza fetele dragutzele,
Sambata mi-am facut hcg-ul la Medicover, dar imi da rezultatul abea Joi dupa 2.....si nu mai am rabdare. Si eu cred ca sigur e bb, ma dor sanii f. tare si ma doare si abdomenul cateodata.
Nu am greturi si nici un alt simptom de sarcina, si as vrea sa am....ca sa am confirmarea ca bb creste !

UM 10.09.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciupercuta spune:

neata fetelor,
ma bucur cand aud vesti bune doresc sa se ia si la mine . Noi inca stam in pat , tot mai avem pete maronii , cateodata ceva mai mult , cateodata mai deloc . Dar stiu ca bb e bine , asa simt eu . Joi seara mergem la echo . Am sa ma rog pt bb-ul meu si pt toti bebelusii pe care-i asteptam.

ciupercuta+

Mergi la inceput