lu.more- Chiar îmi place la curs! Sunt foarte încântata, iar "bafta" pe care am avut-o eu, o doresc tuturor celor care sunt sau vor fi în situatia mea: vrând sa învete o limba straina, fiind într-o tara automat tot straina si urmând un curs de limba! Am o profesoara de MILIOANE! În fond si la urma urmei, asta este ceea ce conteaza!
Elenalove27- L-urile sunt cele 6 turnuri, iar C-urile sunt cele cu patru etaje, în spatele L-urilor.
Meli- Bine ca este bine cu bb-lusii, în fond si la urma urmei, asta conteaza! Dar fii cuminte în continuare, sa nu cumva sa faci vreun efort- ex: tinând lap-top-ul pe picioare!- apropo, ce lap-top ai?- si sa fii cât mai pe plac gemenilor, care oricum te iubesc, dar sa te iubeasca si mai mult!
Eu acum închid net-ul, nu de alta, dar daca mai citesc mult, încep sa vb româna cu R la telefon- acum e la serviciu, de aceea am putut intra- si el nu mai vb cu mine româna, decât ieri ca a fost duminica si adevarul este ca mie îmi trebuie germana, nu româna, asa ca...ne mai "vedem" în week-end, cred! Sau poate tot asa într-o dimineata- eu citesc ce ati scris, dar mai greu cu scrisul, ca...trebuie sa ma gandesc la cuvinte si automat, nu mai gândesc germana, ci româna!
Sper sa întelegeti ce am balmajit pe aici!
Pupici si numai bine!