Este cineva din Pitesti sau din Arges???
De ceva timp ma bântuie un gând: "Nu mai este nimeni din Pitesti, nici macar din Arges, exceptând persoana mea!!!"
Asa ca mi-am luat inima în dinti- dar nu o strâng prea tare ca îmi mai trebuie inimioara...ca sa-mi iubesc sotul- si am scris aici cu speranta de a raspunde macar o persoana!
Sanatate multa tuturor!
Raspunsuri
lu.more spune:
Una bucata persoana sunt eu.
Mai stiu (din vazute, vorbite sau deduse) inca vreo 3.
Deci, daca te ajuta cu ceva, zi-ti ca nu esti singura pitesteanca singura printre straini...
Si nu mai plange, ca-mi frangi inima!!!
Lulu
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
gianna_r spune:
Nici nu-ti dai seama ce bucuroasa sunt acum!
Tu esti din Pitesti? Poate din vorba în vorba aflam ca am fost vecine, prietene- în sensul de cunostinte, rude!
Pupici dulci din Germania în Franta!
lu.more spune:
Mai, sa fie! Si se spune ca nu se face primavara cu o floare (eu eram floarea...)
Nu sunt fix din Pitesti, dar nici de departe, si aproape trei sferturi din viata mi le-am petrecut acolo. Deci sunt pitesteanca.
Prietene in Germania, nu stiu sa am, rude nu, iar cu vecinii n-am avut niciodata relatii amicale...
Dar ce mai conteaza?
Bine ne-am gasit!
Te pup
La Rochefoucauld
gianna_r spune:
Sa stii ca eu sunt capricorn (încapatânat, ambitios, etc), asa ca nu scapi asa usor!
De unde anume "de lânga Pitesti" esti?
Pupici dulci!
lu.more spune:
Orice capricorn isi gaseste nasul. Un berbec, de exemplu
Incapatanat, ambitios, etc. Dar care stie sa cedeze la presiuni. Deci...
Din Draganu. Stii? La 15 km spre Valcea. Vrei sa-ti trimit un CV?
Iar tu? (Astept sa-mi povestesti, dar o sa citesc probabil maine dimineata, acu' nu mai am timp ...)
Cu speranta c-or mai veni si altii printre noi, iti urez o noapte buna,
Pe curand!
La Rochefoucauld
gianna_r spune:
Noapte buna si tie!
Eu sunt din Pitesti, dar...aveam o vecina care era din Draganu, asa ca nu se termina aici discutia!
Chiar nu mai este nimeni din Pitesti sau din împrejurimile Pitestiului, evident, adica din jud. Arges?
Sanatate tuturor!
ML spune:
Eu m-am nascut in Pitesti dar nu am locuit acolo. Bunicii mei aveau o casa in Musatesti (pe langa Bradet) iar parintii mei au fost profesori destul de mult timp in Arefu.
Numai bine!
lu.more spune:
Buna dimineata, argesencele!
Vreau doar sa va urez o zi buna, inainte de al pleca la serviciu. Mai trec sa va vad dupa-amiaza. Sper sa va gasesc inmultite ca ciupercile dupa ploaie !...
Va pup
La Rochefoucauld
minimona spune:
Salutare pitestence de peste hotare! Eu nu m-am nascut in Pitesti, dar locuiesc de ceva vreme in Pitesti. Voiam si eu sa lansez un astfel de subiect, dar imi era teama ca nu imi va raspunde nimeni, credeam ca nu prea sunt pitesteni prin preajma. Iata ca m-am inselat. Salutare si asteptam sa ni se alature si alti pitesteni!
sfarsitoarea spune:
Si eu tot din Pitesti. Scoala, liceu facut acolo.
Acolo locuiesc inca parintii si fratii mei.Trei luni pe an acolo se duc. Si nu-mi pare rau.
Cu stima