Sus in Scandinavia ... (11)
Raspunsuri - Pagina 14
Katarina spune:
Buna, sunt doar Katarina si-s fumatoare.Si eu as vrea sa ma las ,ca si Adela 99.Vreau sa ma las de multe,de sotz, de munca,de bucatarie...Io nu-ndraznesc sa-mi trec numele pe lista celor care au reusit, dar cu tarie pot s-afirm ca vreau...
Katarina spune:
quote:
Originally posted by louisea
bei.. eu ma trezesc si la 5.30, cel mai tarziu la 6.30.. Bandit e ala care da trezirea..
No, si dupa ce-l scoti pe Bandit la aer,te culci la loc?
louisea spune:
quote:
Originally posted by Katarinaquote:
Originally posted by louisea
bei.. eu ma trezesc si la 5.30, cel mai tarziu la 6.30.. Bandit e ala care da trezirea..
No, si dupa ce-l scoti pe Bandit la aer,te culci la loc?
dar ce sa mai adorm daca oricum la 7 tre sa ma trezesc .. ca o ora sau juma de ora cat mai raman.. daca ma asez iar in pat toata ziua sunt adormita...
Katarina spune:
Si mai fimei, dupa cate bag io seama,toate o sa deveniti nefumatoare.De Lilanda ,ce sa spui...face si ea campanie anti fumat ca sa scape de mirosurile noastre in seara de Revelion.Pe Louisea o doare-n paishpe si nu se baga, ca ea oricum are alte planuri de Revelion.Frantzuzoaica..parca vaz imediat ca se da dupa Adela si o sa spuie c-o sa-ncere sa lase tzigara,da' de la anu'..Pai Adelutzo,cre' ca mi-ai pus gand rau.Vrei tu sa stau ca un cane pribeag in fatza usii ,in ger, ca sa ma bucur si io de-o biata tzigara?Ca parca vaz ca acolo o sa-mi locu'.
Rayuelo,ori te lasi si tu, mama?Pe votu' lu' narancea ma bazez, nu cade raia de pe pielea de drac.
Adela99 spune:
si io care in naivitatea mea va ceream sprijin moral ... acum imi vine sa si de ce idei traznite pot sa-mi vina ... la necaz
si oricum (chiar daca nu reusesc sa ma las de fumat) tot in ger vom/veti fuma, cabana dupa cum am mai amintit e "rökfritt" ()
Katarina spune:
Ma numar si eu printre aia care citesc din doi in doi.Acum am bagat ochiul la mesajul Adelei, in care spunea ca-i bolnavioara.Pai mai Adela,tu chiar ar trebui sa te lasi.Dupa cate stiu eu,suferi de astma..Cred ca prioritara e sanatatea ta, lasa-le naibii de tigari!
louisea spune:
bei sunt o fosta fumatoare dar n-am sa incep sa tin acu discursuri (iar) despre asta. dar cand vine vorba de sanatate ...
stiu ca e greu sa te lasi dar totul e sa vrei, sa ai macar putina vointa ca altfel.. nu reusesti..
io is aici sa te sprijin..
Adela99 spune:
sunteti niste scumpe , mi-am mutat problemele la subiectul cu clubul nefumatorilor (fumatori care nu fumeaza)... mai treceti pe acolo sa ne faceti galerie
louisea spune:
asa måi... sa dau foc la bucatarie cu forumu asta.. uitat tigaia pe foc si simteam eu din birou un miros si ma tot intrebam de unde vine..