Sus in Scandinavia ... (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Buna, sunt doar Katarina si-s fumatoare.Si eu as vrea sa ma las ,ca si Adela 99.Vreau sa ma las de multe,de sotz, de munca,de bucatarie...Io nu-ndraznesc sa-mi trec numele pe lista celor care au reusit, dar cu tarie pot s-afirm ca vreau...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by louisea

bei.. eu ma trezesc si la 5.30, cel mai tarziu la 6.30.. Bandit e ala care da trezirea..

No, si dupa ce-l scoti pe Bandit la aer,te culci la loc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

asa ceva........... te si doare capul de la ia o pauzarile astea......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by Katarina

quote:
Originally posted by louisea

bei.. eu ma trezesc si la 5.30, cel mai tarziu la 6.30.. Bandit e ala care da trezirea..

No, si dupa ce-l scoti pe Bandit la aer,te culci la loc?

dar ce sa mai adorm daca oricum la 7 tre sa ma trezesc .. ca o ora sau juma de ora cat mai raman.. daca ma asez iar in pat toata ziua sunt adormita...

Mergi la inceput

Si mai fimei, dupa cate bag io seama,toate o sa deveniti nefumatoare.De Lilanda ,ce sa spui...face si ea campanie anti fumat ca sa scape de mirosurile noastre in seara de Revelion.Pe Louisea o doare-n paishpe si nu se baga, ca ea oricum are alte planuri de Revelion.Frantzuzoaica..parca vaz imediat ca se da dupa Adela si o sa spuie c-o sa-ncere sa lase tzigara,da' de la anu'..Pai Adelutzo,cre' ca mi-ai pus gand rau.Vrei tu sa stau ca un cane pribeag in fatza usii ,in ger, ca sa ma bucur si io de-o biata tzigara?Ca parca vaz ca acolo o sa-mi locu'.
Rayuelo,ori te lasi si tu, mama?Pe votu' lu' narancea ma bazez, nu cade raia de pe pielea de drac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

si io care in naivitatea mea va ceream sprijin moral ... acum imi vine sa si de ce idei traznite pot sa-mi vina ... la necaz

si oricum (chiar daca nu reusesc sa ma las de fumat) tot in ger vom/veti fuma, cabana dupa cum am mai amintit e "rökfritt" ()

Mergi la inceput

Ma numar si eu printre aia care citesc din doi in doi.Acum am bagat ochiul la mesajul Adelei, in care spunea ca-i bolnavioara.Pai mai Adela,tu chiar ar trebui sa te lasi.Dupa cate stiu eu,suferi de astma..Cred ca prioritara e sanatatea ta, lasa-le naibii de tigari!

Mergi la inceput

bei sunt o fosta fumatoare dar n-am sa incep sa tin acu discursuri (iar) despre asta. dar cand vine vorba de sanatate ...
stiu ca e greu sa te lasi dar totul e sa vrei, sa ai macar putina vointa ca altfel.. nu reusesti..

io is aici sa te sprijin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

sunteti niste scumpe , mi-am mutat problemele la subiectul cu clubul nefumatorilor (fumatori care nu fumeaza)... mai treceti pe acolo sa ne faceti galerie

Mergi la inceput

asa måi... sa dau foc la bucatarie cu forumu asta.. uitat tigaia pe foc si simteam eu din birou un miros si ma tot intrebam de unde vine..

Mergi la inceput