Sus in Scandinavia ... (11)
Raspunsuri - Pagina 12
Rayuela spune:
eu ma duc sa-i fac vaccin pisicutei azi,si o sa-mi fie tare mila de ea
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
Frantuzoaico, bag sama ca tragi chiulul de la mutat!!! Treci, 'napoi, la treaba!!! :-))
naranciosu', piriciosu', ti-a dat mama Rayu lapte sau te-a dus si pe tine cu zaharelul sa nu mai puie boza cu cirlionti???
Adelutzo...hai prezenta!!!
Cine mai lipseste??? louisea ne-a dat scularea, Rayu-i la vaccin (dragu' ei de pisicutza :-(), motzata pui pariu ca inca doarme!!!
pozulici
Adela99 spune:
Pe baricade
lilanda, special pentru tine - stirea zilei
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,540389,00.html
ma tem ca trebe sa-l tatuezi pe Ilie
narancea spune:
ok francezo, eu ma oferisem............
da ma lalandia, am vazut eu laptic ...... peste ochi, mama rayu ne duce cu vorba ca pe pinguini. e clar ea si adelutza nu vedem noi poze de la ele. adelutza e la fel, sa ii ceri cabane, chestii socoteli, dar pune-o sa buie o boza, ioc ! si franceza e la fel hahahaha cica sint smerite ele !
noroc cu katarina, daca o intaritam , ne face si un film serial.
chiar ce o mai face adeluci, ca imi e dor de ea .
lilanda spune:
Pai, mey narancea, adeluci e bine sanatoasa si ne-a zis ca e pe baricade!!! Nu stiu sigur daca tu citesti din trei in trei, da' din doi in doi, sint convinsa!!! :-)))
Da, Adelino se pare ca tre' sa-i tatuez urechea lui Ilie sau sa-i bag in el un microcip, desi dumnealui are pasaport!!! Io as opta pentru microcip ca dac o mai ia la sanatoasa dupa demoiazele, macar sa-l stiu pe unde este!!!
pozulici
Adela99 spune:
pai, ce sa fac? sunt necajita
tocmai venii de la medic (vi-am zis ca behai)si a zic ca trebe sa ma las de fumat ...azi
asa ca am nevoie de suportul si ajutorul vostru
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by lilanda
adeluci e bine sanatoasa si ne-a zis ca e pe baricade!!!
...doar pe baricade