Mamici de ianuarie-februarie 2005(37)
Raspunsuri - Pagina 4
ingerasu spune:
Cornelia pentru durerile de spate un remediu este miscarea si gimnastica. Ele sunt normale datorita latirii bazinului si "inia o pauzarii" oaselor. Incearca sa faci cateva exercitii usoare de gimnastica in fiecare zi timp de 5-10 minute si macar jumatate de ora pe zi o plimbare, este foarte buna miscarea pentru o nastere mai usoara si pentru o refacere ulterioara mai rapida. Mie mi-au spus multe fete care au facut inainte de nastere miscare ca si-au revenit foarte repede dupa aceea iar mobilitatea le-a folosit chiar si in timpul nasterii pe cand cunostinte care au stat lenese in pat s-au refacut toate foarte greu. Deci presupun ca este o legatura.
Uite ca tot tu m-ai intrebat parca (deh,
memoria mi s-a scurtat ca acum trebuie sa o impart la doua persoane) de Coca - am vorbit azi cu ea si era bine de tot si revine printre noi joi.
Poate va hotarati cu intalnirea de vineri, locatie si ora ca sa stim cand sa venim. Aparat foto aduc eu dar de data asta sper sa fim mai multe ca sa fie si poze mai multe.
"ingerasele" 26+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
oprietena spune:
Eu mai am o intrebare: venim singure sau insotite de consorti?? Eu nu prea umblu singura prin oras si mai ales stiu ce reputatie are zona.
Mirela si Bubulina 26+
Noi 2 si Minunea
Shobo spune:
Simona, fiindca tu ne-ai recomandat localul si stii cel mai bine te rog suna tu acolo si rezerva o masa pt. vineri ora 16:00 dar nr. persoane nu stiu sa-ti zic. banuiesc ca ne stringem macar vreo 10-15 fete.
fetele va rog fiecare care vine sa posteze un mesaj cu PREZENT! ca sa ne putem numara!
multumesc
corneliaa spune:
Ingerasu' multumim ca intotdeauna esti o draguta. miscare fac cat pot, merg pe jos, iar treaba in casa tinand cont de faptul ca sunt in santier de 2 luni cred ca ajunge cu varf si indesat.Dar...tot ma doare. Cred ca e la fel ca tine, de la prea mult stat pe scaun la servici. O sa continui...
Mirelae cam nasol cu sotii dupa voi. iti spun din experienta avuta cu al meu, Se simte stingher cand se poarta discutii "femeiesti" si apoi nici noi fetele nu prea vorbim liber cand sunt ei. Cred ca te poate aduce si lua de-acolo. Eu solutia asta o adopt cand am intalniri "intre fete".
Nu dati cu rosii,
ca sa parafrazez pe cineva pentru afirmatia mea!!!
(23 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
Shobo spune:
corneliaa, ai pus punctul pe i. la fel zic si eu ca se simt oamenii stingheri si nici noi nu mai putem comunica ca de la femeie la femeie...
dar daca omul vrea sa vina totusi, pina la urma e bine venit!
si eu sper sa vin cu aparatul pt. poze. ca vreau sa fac poze.
pupici
PatriciaArdeleanu spune:
shobo, 
ps. de ce esti in saptamina 22?? stiu ca ai avut UM odata cu mine? sau nu ai pus dupa um, ci dupa echo?
Patricia
saptamina 21
Shobo spune:
da, Patricia, am pus dupa echo ca am zis ca daca de la 7 sapt. incoace la toate echo mi-au zis cu o sapt. in plus fata de UM asa o fi. sint curioasa vineri la 14:00 cind am iar programare la Iosup sa vad ce mai zice. o sa am ce povesti la intilnire ca eu vin direct de la echo ![]()
UM la mine a fost 15 mai. la fel si la tine?sau pe aproape? iar ovulatie am avut in ziua 11 cred (mai devreme decit de obicei-eu aveam in ziua 14-15)... si de aici cred ca apare la echo mai dezoltat.
Patricia, ingerasu, crinuta, sper ca voi sinteti cu PREZENT! da?
ingerasu spune:
Eu vin numai sa va hotarati cu ora ca pe seara o sa plec din Bucuresti si sa va anunt intre ce ore stau. Putem sa venim incepand cu ora 16-17, cine poate, siapoi ne strangem toate.
Cornelia are dreptate intr-un fel, dar atata timp cat unele fete vor sa vina cu sotii ii asezam intr-un loc separat - ca doar nu o sa stea cu okiu si urechile pe noi - si noi ne vedem de ale noastre. Mirela, si eu s-ar putea sa vin cu "remorca" si ii punem impreuna. Dar doar daca vine si al tau sigur.
"ingerasele" 26+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
simonadinca spune:
O rugaminte!
Ca sa nu ne incurcam si sa respectam regulile democratiei propun ca fiecare sa specifice ora la care ar dori sa fie intalnirea si locatia(daca este Thalia as vrea inca un detaliu: pe terasa, in salonul cu geamuri inchise, in salonul fara doua geamuri).
Eu v-am propus locatia insa maj. ar trebui sa decida, nu-i asa? Mai ales in privinta orei...multe dintre noi scapa dupa 17.00.
pupici
simona, 22 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA