Mamici de ianuarie-februarie 2005(37)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Azi-dimineata am fost la Spit. Titan... Nu mi-a venit sa cred ce preturi mici erau la eco 3D NOU-NOUT...intre 200 - 300.000 lei!!!!O amniocenteza era 500.000 lei.
Eu m-am dus degeaba...pentru ca a iesit o incurcatura...nu am mai facut eco si m-am cam enervat...

pupici

simona, 22 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Simona, unde e restaurantul Thalia ?

Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

L-am gasit eu fetele:
THALIA
Restaurant
Str. Cuza Voda 147 , Tel.: 021 - 3306425

Specific: romanesc
Zona: Tineretului
Optiuni: aer conditionat, program noapte, terasa
Rating: 4* din 5

Terasa Thalia
Un restaurant care arata bine si unde de cele mai multe ori se mananca bine.
Cereti neaparat tigaia picanta (pentru amatorii de pranzuri grele), iar cartofii si orezul sunt in felurite soiuri care mai de care mai imbietoare.
Deserturile (multe la numar) completeaza oferta.
Recomandat de Afterhours

http://193.231.239.3/webgis/index.htm

puneti acolo str. Cuza VOda si nr. 147 si dati cautare si apare harta pe unde vine in zona Tineretului. eu nu prea stiu bine zona asa ca tre sa ma uit bine pe harta aceea si va mai explic dupa eventual.

pupici

Eu si bibisor in sapt. 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Lali eu sunt exact pe dos, adica la cel tarziu 21.30-22.00 dorm bustean, ma trezesc o singura data pe noapte pt pipi, si la 7.30 dimineata ma trezesc cu chiu cu vai. Mie nu prea imi ajunge somnul asa ca sa ma plang ca nu dorm? De ce nu incerci seara inainte de culcare sa faci o mica plimbare de 1/2 ora ca sa te obosesti un pic si sa dormi mai bine.

Vorbea cineva ieri de dureri de spate si de rostogolit din pat? Ma inscriu si eu aici ca de ceva timp cateodata, cred ca si de la statul mult pe scaun la birou, seara ma doare putin spatele - noroc ca nu ma tine mult.

"ingerasele" 26+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Ingeras, problema mea este ca si daca adorm mai repede asa cum spui tu pentru ca am avut o zi mai obositoare tot la 4, 5 dimineata ma trezesc si asta nu imi place deloc, eu chiar nu pot sa ma scol din pat la ora aia si sa ma apuc de ceva prin casa si atunci ma invart in pat pe toate partile si ma enervez...

Shobo, merci, am gasit, e OK, e destul de aproape de mine si e cam in centru, nu ?

M-am uitat din nou pe www.weather.com si se pare ca va fi totusi o zi frumoasa vineri.
Hai fetelor sa ne hotaram odata ce restaurant ramane ?

Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Ingerasu'eu eram cea cu durerile de spate si cu datul jos de-a rostogolul cateodata. Zau daca de-acum e asa peste vreo 2 luni cum va fi? Exista vreo metoda de a diminua aceste dureri?

(23 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna fetelor. Sa inteleg ca a ramas la Thalia? La ce ora?

Simona, esti mai bine? Mama, nu pot crede ce preturi sunt la Titan, mai ales la amniocenteza. Gata, nu ma mai gandesc, ca iar dau in triplu test, amnio, etc, si ma apuca palpitatiile.

Tomasa, ma bucur ca ai scris. Pai tu tocmai din cauza fricii mele m-am dus la 4d. Sa zicem ca m-am linistit cat de cat, dar oricum, pana nu nasc si vad cu ochii mei, nu ma pot linisti total.
Si pentru ca Simona mi l-a laudat atata pe Rayan, i-am spus ca o sa vina la nastere, si sper sa aibe aceeasi parere despre Rayanut si dupa ce il nasc.

Cornelia mama, noi trebuie sa continuam discutia, ca daca iti mai spun si alte nebunii de-ale mele, putem scrie un roman.

pupici

Crinuta si bb din burtica 26+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Apropo de Thalia...Tigaia picanta e chiar f. picanta, dar poti cere o tigaie "moderat-picanta". Mai au un snitel vanatoresc superb, un orez indian cu pui etc. Mie imi place aici pentru ca plec acasica cu jumatate de portie (ti-o impacheteaza ei) - niciodata nu am reusit sa termin tot din farfurie...De cand merg aici nimic nu s-a schimbat in ceea ce priveste calitatea...

pupici

simona, 22 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Atunci hai sa ramina la Thalia si daca nu ne-o placea cumva (fum sau mai stiu eu ce) mai vedem la fata locului...

fetele, RAMINE THALIA? E TOATA LUMEA DE ACORD? ca sa n-o mai lungim prea mult!

simona, da te rog 2-3 indicatii pe unde ine (de exp. eu vind dinspre parcul Carol)... si ajungind la intersectia cu metrou Tineretului ce fac? daca stii locul tre sa poti explica cumva

multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Crinutasant aici si crede-ma ca ale tale nu sunt cu nimic mai presus de-ale mele!!!!! Daca nu crezi, iti confirma al meu sot "dragut", care a zis ca mai are putin si se duce el la psiholog ca sa il invete cum sa mai reziste!

(23 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput