Mamici de ianuarie-februarie 2005(37)
Raspunsuri - Pagina 10
simonadinca spune:
Sunt 4 Theodore, deocamdata...
pupici
simona, 22 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA
ana maria spune:
Si eu sufar de insomnii. Incerc ss ma culc dupa 12 noaptea dar nici asa nu am prea mare succes. Si eu v ad programul tv noaptea.
Cu sinuzita ma lupt din greu acum. De fapt sunt racita de o luna si nu imi trece, in conditiile in care eu stau doar in casa. Azi am fost la orl dar mare lucru nu mi-a dat. Ma tratez cu inhalatii si picaturi de nas.
Vrea sa vad cum ma simt vineri si va comunic daca vin la intalnire au ba.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
ingerasu spune:
Candy dar nu poti sa imprumuti de la cineva un cantar sau sa rogi pediatrul sa vina sa ti-l cantareasca mai des? Mie mi s-au parut foarte scumpe si am inteles ca nu ai nevoie de el mai mult de o luna.
Legat de magazine iti scriu un PM.
Chiar, voi ati gasit pediatru/a pentru
?
"ingerasele" 26+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
ixxi spune:
un cantar la sensiblue este cam 2250000 si nu este digital.
cantarul iti foloseste doar cateva luni ca sa poti tu sa vezi daca ia in greutate si cat. eu gasesc ca este foarte util, dar unul digital costa prea mult si nu-ti trebuie exactitate atat de mare.
Oricum parerile sunt impartite, cred ca, pana la urma, poate creste mare si fara..
ixxi si piersicuta 20+
dr Calaras
Megg spune:
Eu ii zic Theodora tot pt. ca inseamna "dar de la Dumnezeu" si pt. ca pe bunicul meu il chema Tudor si am visat eu ca vorbeam cu el si-i spuneam ca o sa-i zic copilului meu si Tudor sau Teodora. (bine, cand am visat nici nu eram insarcinata).
Cu pediatrul si eu ma gandeam ca nici nu cred ca vin medicii in orice zona. Probabil trebuie gasit in zona cumva. Am o colega care a avut o pediatra care i-a placut , dar e la bucur Obor sau Dristor si eu stau in Militari, deci... nu cred ca am sanse sa vina...
Megg 24+ si bb Mara
Amaya spune:
Megg, medicii pediatrii sunt obligati sa vina la domiciliu in orice zona se afla persoana pe care o au in evidenta...este un risc pe care si-l asuma atunci cand primesc persoana respectiva pe listele lor.
Oana si comoara (19 sapt)
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
Shobo spune:
fetele,
lista pt. intilnire se mai updateaza asa:
1.ingerasu
2.crinuta
3.patricia
4.simonadinca
5.oprietena
6.shobo
7.kris
8.leta
9.anamaria
10.mai era cineva sigur dar scuze, ca nu-mi amintesc
deci cam 10 pers. pina acum; cam putin!... dar ce sa facem, mai asteptam inscrieir pina miine. deci simonica, cam 10 pina acum. sa speram ca se mai adauga; daca nu, rezervi si tu o masa de 10 si mai vedem la fata locului.
si eu sint racita, am fopst la medic azi si am o viroza naspa, cu puroi in git si nas de uneori nu pot sa mai respir... mi-a zis sa stau linistita ca la virsta aceasta de sarcina nu-i transmit nimic celui mic! Doamne fereste! si ca daca n-am febra e ok. e sub control. am medical pina luni si stau acasica sa ma fac bine!... hehe ia uite ce misca bebele meu acum cind scriu, tare tare! mincal-ar mami pe el!
sper sa-mi mai treaca pina vineri la intilnire; oricum tre sa ajung la echo la Iosup si oricum as iesi din casa.
pupici
Alina Maria spune:
Buna fetelor,
Se pare ca este iar seara si eu iar obosita vad ca si voi va plangeti de insomnii si dureri de spate, ei bine si eu .
Va doresc o intalnire placuta si sper sa aveti si cate un pahar in cinstea noastra , a fetelor care nu putem veni.
Eu sunt acum in saptamana 23+3 zile , si am sa merg la eco in saptamana 26 mai precis pe 22 oct. astfel incat il vom vedea pe bb. ce si cum e .
Deabia astept !
alina
oana cretu spune:
Alina, dar tu la fel de mult lucrezi? Ca nu e asa usor ceea ce faci. Ai grija, te rog de tine si bebe.
oana si bebitza din burtica
(27s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
ana maria spune:
A inceput si bebe al meu sa miste mai tare si sunt bucuroasa. Am aprope 23 s si cred ca a mai crescut si in burta mea nu mai este loc asa cum a fost.
Shobo atunci ne asezam una langa alta ca sa nu dam microbii la fete. La mine nu e contagios ca e sinuzita dar orisicat nu suntem asa generoase sa-i imprastiem acolo. Eu sper sa fiu mai binhe maine ca deja azi vad o imbunatatire.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!