Nasuc care curge
Raspunsuri - Pagina 2
dianabv spune:
Fetelor, am dat si eu bani pe karvol pana am vazut ca la ai mei le face mai bine pinosol pus in evaporizator, cu ceva uleiuri volatile de la plafar. Dar merge si numai pinosol. Aveti grija ca e cam tare, la bebe pinosolul dor cu vata pe langa nasuc. Eu mi-am pus o data si nu mi-a mai trebuit.
Ce le mai fac eu la ai mei:
fiindca baietelul a fost cu probleme mai mari,(raceli terminate cu otita, asta o data la 3 saptamani) am ajuns la tratamente homeopate.
Este ceva de supt, Homeogene, produs de Boiron, e foarte bun pentru dureri in gat, raguseli, si Coryzalia, pentru nas infundat.Sunt dulci, pot fi date si la copiii mici, si chiar unul la o ora.
Noi mergem de doua ori pe an la Slanic Prahova, la salina, si mi-am adus de acolo sare din mina.
Daca nu e febril copilul, o baie sarata e super, dar atentie la piele, prima data sa stea foarte putin sa vedeti cum reactioneaza.
De asemenea un vas cu sare (cat mai curata, neprelucrata)pus langa pat e bun.
Noi fiind in brasov cand mai curge doar nasul, mergem in Poiana sau undeva in padure de brazi, ajuta mult.
sper sa va foloseasca!
Diana
Pufinas spune:
Nu stiu cati anisori/luni are Andra (ce nume frumos )
Lui Andrei ii mai pun COLARGOL in nasuc - cam o picatura in fiecare nara: are efect coagulant si nu ii mai curge nasucul. Are o culoare cam ciudata dar l-a tolerat foarte bine. Important este sa nu abuzezi de el. Mai mult de 3 zile eu nu i-am pus niciodata :-)
Sper sa fie de ajutor,
Andra & Andrei
ymellda spune:
Tot asa se prezinta Andra mea, dar... m-ati calmat. O mai las in pace. Sper sa ii treaca repede. Acum mai am o problemuta si nu stiu s-o rezolv. Toata ziua se tine scai de mine s-o tin numai in brate. Daca o las jos, urla de parca o taie. Mai pun un subiect cu asta. Multumesc mult. Pupici tuturor.
ANDRUTA mica si mamica ALINA