Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

quote:
Originally posted by gandacelu

try, ce m-a speriat pe mine cel mai tare la TREMURAT era ca nu-l puteam asocia cu nimic, cu nici una din miscarile noastre obisnuite... nici cu scarpinat, nici cu sughitat, ci cu un gudurat de caine care a facut baie...

apoi am gasit chestia cu facutul pipi-ului la baietei si am asociat-o cu asta (sper ca nu-mi gasesc mesajul la de la forum adunate!)

si burticile care au fetite si simt acest tremurat alias gudurat de caine ud cu ce ar putea sa il asocieze?
imi vine mie o idee dar ma abtin sa o zic..

cu David, 30 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

burtici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by Ele

NU POT DORMI!!!!!
M-au innebunit arsurile astea.Azi nu au trecut cu nimik din ce treceau de obicei .Sper ca voi sunteti bine si aveti un somn linistit.
Elena, 34sapt, DPN-5nov

Ele, pentru somn: incearca sa bei inainte de culcare un pahar de lapte in care ai dizolvat o jumate de lingurita de miere. Nu iti garantez ca vei dormi bustean si fara vise, dar la mine mai are efect..
sau din cand in cand...(glumesc, desigur)
pentru arsuri : ai incercat bonboane Haribo? (trebui sa le sugi...daca poti )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Multumesc pt raspunsuri,m-am lamurit cu hainutele pt bebe.O sa le spal cu detergent,la temperatura mare,cu extralimpezire si fara balsam.

Vad ca multe dintre voi ziceti de colostru.La mine nu curge nimic,nu e nici un semn.Sanii s-au marit foarte putin fata de perioada cand nu eram insarcinata.

Felis,asa e,dupa 1 ianuarie va mai creste salariul mediu pe economie si noi vom lua mai mult de 6,5 milioane.In plus,pe perioada concediului prenatal (cele 126 de zile) vom lua mai multi bani decat atunci cand mergeam la serviciu,pentru ca nu se mai impoziteaza.Luam 85 % din media ultimelor 6 salarii,dar fara impozit,care era oricum mai mare de 15 %.

Ele,eu in fiecare seara beau un ceai de sunatoare.Uneori iau si triferment.Si pe mine ma omoara arsurile astea,mai ales seara.Asta a fost chestia care m-a chinuit in timpul sarcinii,am avut arsuri cam de la inceput si in ultima vreme e din ce in ce mai rau.

Gandacelu’,te inteleg foarte bine ca ti-e greu sa stai in pat.Nici eu nu pot,am “limbrici”,n-am stare.Pot sa stau cel mult o ora sau doua,daca am ceva bun de citit sau de vazut la TV,altfel….nici vorba.Tot timpul simt ca am ceva de facut,ca trebuie sa ma ridic sa fac si aia,si aia,si sa spal ceva,sa fac mancare,sa pun masa,sa ma duc pana la piata…..
Dar daca asa stau lucrurile la tine…TREBUIE SA STAI IN PAT !!!!!!

Jasmine
33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mama mor de ciuda ca nu reusesc sa deschid pozele lui felis si voi toate ziceti ca le-ati vazut...ce-or avea cu mine...
fulguletz, multumesc si eu pentru adresa cu cutiutza muzicala, eu o aveam doar pe nr 2...abia astept sa i le pun lui alex sa le asculte pe cele de pe nr 2 le stie deja pe dinafara hi hi
gata, am terminat de papat si cand vroiam sa incep operatiunea imbracare si iesit afara...a inceput sa ploua...nu mai suport vremea asta..si asta e doar inceputul.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

mama mor de ciuda ca nu reusesc sa deschid pozele lui felis si voi toate ziceti ca le-ati vazut...ce-or avea cu mine...
monica

ce mesaj iti da? ...
si ale mele tot pe yahoo sunt..pe ale mele poti?
o avea ceva yahoo cu tine?

Mergi la inceput

fetele, tocmai am vorbit cu o prietena si m-am ingrozit... am inteles ca pana in saptamana 35 e cel mai periculos sa nasti, sansele de supravietuire sunt mai mici decat in luna a 7-a si ca, oricum, daca supravietuieste, tragi atat de mult ca sa recuperezi... nici nu suge, nimic...

are un beietel nascut exact la 32 de saptamani... i-a fost extrem de greu, si e o femeie f puternica (mai are inca 2 baieti, unul infiat!)
apoi, la urmatorul (o fetita) mi-a zis ca a stat in pat de la 3 luni cu sarcina, numai la baie se ridica... si a nascut-o la 35 de saptamani si a fost o diferenta foarte mare fata de baietel...

ofofof cred ca a fost argumentul suprem...

nici nu-mi vine sa cred ce "bine" eram ieri, inainte sa aflu... ce treaba facem, mama mama!

burtici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fulguletz!!! Mor de ras!!!
Adevarul e ca eu n-am experimentat acea tremuratura...

Referitor la detergent, am auzit ca si Perwol[/i] este foarte bun pentru spalat hainele lui BB. Intr-adevar: fara balsam! si bine bine limpezite!

Gandacel! Tare dragutze pozele! Ce nazdravana de fetitza ai!
Pozele alea sunt recente??
Ca burtica ta m-i s-a parut micuta pentru luna 8...
Ma gandeam ca zicei tu ca sarcina trecuta ai luat 30 kg in plus... acum cred ca nici n-ai ajuns la 10... asa-i?
Ai grija de tine, stiu ce nasol poate sa fie sa trebuiasca sa te fortezi sa stai in pat, da' e mai bine decat sa se nasca Ioachim prea repede, nu?
Nici eu nu prea am stare... nici nu concept sa stau acasa, eu zilnic vin la birou pana la ora 16... noroc ca mi-e bine si nu am probleme, ca ar fi nasol sa stau singura in casa.

Foarte bine daca o sa creasca salariul mediu si implicit si CIC... pe mine ma avantajeaza chestia asa cu CIC-ul... eu am cartea de munca la firma noastra... asa ca banii aia vin "de-a moaca" ...

Fetele care mai au copii, cam cate pampers-uri se folosesc/zi in primele luni??
4?
Ca un pachet de 44 probabil ajunge vreo 10-11 zile...
Ma gandesc eu bine?

Dana - sapt.32
DPN 27 Nov.

http://community.webshots.com/user/zonzo101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

DANA din cate am inteles eu de la prietenele mele pe zi schimbau cam 8-10 pampersi,asa ca un pachet de 44 e posibil sa te tina doar 1sapt.cert e ca nu prea e bine sa cumperi multe pachete caci bebeii cresc repede si li se schimba marimea.

octy 36 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danette
Gandacel! Tare dragutze pozele! Ce nazdravana de fetitza ai!
Pozele alea sunt recente??
Ca burtica ta m-i s-a parut micuta pentru luna 8...
Ma gandeam ca zicei tu ca sarcina trecuta ai luat 30 kg in plus... acum cred ca nici n-ai ajuns la 10... asa-i?

scumpa!
pozele sunt de ieri, le-am facut in viteza, inainte sa merg la control... nici macar nu am imbracat-o pe ile mai calumea, nici n-am pieptanat-o... asa, la gramada, in 5 minute, ca mi-am adus aminte ca v-am promis poze;)

am luat 12 kg sa stii ca eram trasa prin inel... ce ma mira e ca mai am inca talie domne! ceea ce, cu fetita, nu mai aveam din luna a 4-a!

pampersii, ca firma, pampers e cea mai proasta, sunt scumpi si prosti (sunt scumpi pt ca baga multi bani in reclama)
am descoperit libero cand ile avea vreo 6 luni si am fost asa de incantata: aveau si elastic si se mulau mai bine, erau si mai fini, mai moi, erau si mai absorbanti...!
de atunci, numai pe libero suntem!
plus ca la metro ii gasesti mai ieftini decat pampersul!

la inceput, ia un pachet mare, dar nu inainte de a naste, ca daca e mare copilul, poti trece deja la masura de la 4kg in sus...

burtici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Buna ziua BEBELOR mamici...... noi si mai cu expetienta!!
Io azi sunt cea mai tanara viitoae mamaica dintre voi!
Fac 13 ani (in oglinda)!!!! Si o sa fac primul (si singurul, promit!) bebe.
Danette , tu cand ai avut UM ?
Am o mare problema cu numaratul saptamanilor....
La mine UM a fost 27 febr. si DPN la morfologia de sarcina e 27 nov.
deci azi as intra in sapt 32 ???/ (tot incerc sa numar mai repede , ca e tare greu....cu burta asta ...si nu mai pot , ma mananca ca pe Gandacel... cu statul in pat...
Am intrebat la Scoala parintilor , cum e cu nascutul asta pana in 35 saptamani.. si au incercat sa ma linisteasca ca au aparatura destul de buna acum sa nu mai fie probleme pt bebe. Dar din cate am auzit eu (e concluzia mea... ) e mai bine de nascut prin cezariana..
Ei, da' sa dea Domnul sa nastem toate atunci cand trebuie.... doar timpul sa treaca mai repede!
Felis , intradevar ai fost o nasica frumoasa...

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput