Jocul cu filmele (partea a 10-a)
Raspunsuri - Pagina 14
lilanda spune:
"Honey" cu Jessica Alba???
Eram si io tentata sa ma gindesc la Josephine Baker, dar dehhh...pe vremea ei nu erau videclipuri!!
pozulici
pedrosro spune:
e vorba de Honey, cu Jessica Alba, cei care nu l-au vazut ....merita
apasa pe buton, ce sa vezi...LASER frate, maimuta nebuna, turbata la gratii...., noroc cu robotelu' ala mic, cu manutza lui, ii da drumu' din puscarie, la sfarsit, ala negru de respira greu, il stiti, nu? ce sa vezi ? era tac-su...
mara03 spune:
filmul 2 a lui pedrosro e "razboiul stelelor"
dar la rand e lilanda care a raspuns inainte de pedrosro.
ea tre sa puna filmu'
Andreea&Tudor (9 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/mara03100
lilanda spune:
OK
Un mare regizor incearca sa se relaxeze inainte de a realiza un mare film...insa nu prea reuseste devreme ce toti din jurul lui il siicie cu mii de intrebari despre noua productie. In mintea lui se duce o adevarat lupta pentru concentrare si incepe sa-si aminteasca despre evenimente importante din viata sa, despre femeile pe care le-a iubit si parasit...
pozulici
pedrosro spune:
nu prea aveam cum sa raspund eu, pt ca eu propusesem filmul hihihi
plus ca postasem deja raspunsul, dar dupa aia am editat niste smileys de aceea am ajuns sub lilanda (no offense)
e intra-adevar star wars deci mai bine puneai tu film :)
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by lilanda
OK
Un mare regizor incearca sa se relaxeze inainte de a realiza un mare film...insa nu prea reuseste devreme ce toti din jurul lui il siicie cu mii de intrebari despre noua productie. In mintea lui se duce o adevarat lupta pentru concentrare si incepe sa-si aminteasca despre evenimente importante din viata sa, despre femeile pe care le-a iubit si parasit...
pozulici
cumva 8 jumate fellini?
burtici si pitici
lilanda spune:
pedrosro si io in raspunsul meu am scris si despre Josephine Baker si am pus si niste smileuri si tot in inaintea ta-am ajuns...hah
pozulici
lilanda spune:
Da gindacelu, asta-i filmul ca ma durea capul din cauza lui Honey si-am tras si io un Fellini
pozulici
gandacelu spune:
iete domne si io am zis-o la plesnelala
ia sa vedem... sa vedem...
-i love you, pumpkin!
-i love you, honney bunny!
burtici si pitici
mara03 spune:
pulp fiction...
Andreea&Tudor (9 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/mara03100