Cereale Nestle

Cereale Nestle | Autor: light

Link direct la acest mesaj

Ati dat bebelusilor, la 4 luni cereale Nestle? Sunt pe categorii de varsta? Cele de orez constipa? Cu care sa incep?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Al meu bebe are acum 6 luni aproape si eu am inceput tot cu NESTLE dar de la 5 luni ,de constipat nu cred ca e cazul!La mine nu a fost.Cred ca mai bine intrebi medicul copilului!
Sanatate multa!

Ione`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Si noi de la cinci luni mincam NESTLE si nu avem nici o problema...
La patru luni e devreme... Scrie pe cutii de la ce virsta se recomanda.

Love you all...
THEODORA,GIANNIS,ALEXANDROS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Alex de la orez, sau cereale de orez se constipa. Ii dau grau cu miere de la Nestle. Sunt bune.

Luizax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Nestle-ul romanesc are zahar adugat in compozitie.
Anca a inceput dupa 6 luni cu Milubrei de la Milumil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Si mie mi s-au parut foarte bune cerealele de la Milupa. Dar eu vorbesc de ce exista pe piata acum 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

La 4 luni se dau cereala fara gluten: orez, tpioc, porumb. Glutenul este o proteina care poate provoca alergii grave.
Iti recomand sa te duci intr-un supermarket sau intr-o farmacie mare unde gasesti toate tipurile de cereale si la studiezi sa vezi care sunt indicate pentru copilul tau.
Mai uitate si la continutul de zahar. Vezi ca pe unele scrie "Nu contne zahar" dar are alti indulcitori!
Lui Alexandru ii placeau cel mai mult Milubrei si Hero (cu 3 fructe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

mdea....ce sa mai faci si cu inventiile astea cu glutenul........Alex a mancat de toate cu gluten...de la 3-4 luni, shi? unii kiar au intoleranta la gluten. Dar sa se faca un bau bau din glutenu asta......cam aiurea.....

Luizax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Votez pt. hero....Vladut l-e rupe...

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Bogdan a fost mai smecher!!! (si mai micut...)
asa ca a mancat cereale inca de la 3,5 luni, erau Nutricare, faina de porumb, i-a placut enorm! Apoi i-am dat de toate, orez cu fructe Nestle in special, i-a placut tare mult, si altele Hero... in special cele cu fructe, in afara de grau si orz ca astea nu i-au placut deloc!
Piata este plina de tot felul de produse, si in functie de ce zice si portofelul, ai de unde alege! Asa ca pofta buna la laptic cu cereale!

PS. NU este adevarat, cerealele cu orez nu constipa!!! Doar daca are bebeul vreo problema deosebita, pe o anumita perioada de timp, tre, sa le eviti, dar eu zic sa nu-ti faci probleme dinainte, incearca sa vezi cum ii merge cu ele!

mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

PAI PROBLEMA E CA SE CHINUIE CAM MULT PANA FACE SI E DESTUL DE CONSISTENT. DACA ALEA CU OREZ AU EFECT DE CONSTIPARE, CHIAR CA O SA FACA MASLINELE.

Mergi la inceput