Scoala de soferi prin Titan ?

Scoala de soferi prin Titan ? | Autor: Burtocika

Link direct la acest mesaj

A facut cineva scoala de soferi prin zona Titan - Baba Novac pe Matiz ? M-ar interesa si pe mine, daca ati fost multumiti, un nume de instructor si niste informatii (pret, ce include cursul, pe unde v-a plimbat, cum decurg orele, cum e cu analizele, cu restul de hirtii, cu examenul ...). Daca nu puteti pe forum, dati-mi PM. Orice informatie m-ar ajuta, pt ca sunt total neinformata si vreau sa-mi fac si eu o parere, sa stiu la ce trebuie sa ma astept !
Merci,

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna,eu am facut scoala de soferi la "Gabriel" pe Matiz,dar am vazut ca la scoala unde a facut mama mea,au aparut acum si matizuri.Sediul scolii este in blocul cu Mega Image de la Baba Novac. Tariful este de 3.030.000 lei,in trei rate (1.010.000 lei la inscriere si apoi cate 1.010.000 dupa fiecare zece ore de traseu efectuate). Pretul include: *30 ore conducerea autovehiculului
*40 ore legislatie
*manuale gratuite
*programare la examen
*depunerea dosarului la politie pentru a sustine examenul de obtinere a permisului de conducere.
*sustinera examenului de conducere pe masina pe care cursantul a efectuat orele de conducere
*formulare gratuite .
Pt mai multe detalii intra pe "scoaladesoferi.ro" cu www in fata.
Astept sa vad ce ai facut.
Daca ei nu au Matiz,la scoala Gabriel au sigur.Da-i o cautare prin google "scoala de soferi gabriel" si ai sa vezi detalii.
Bafta!!!

Claudia 31 sapt
DPN 5 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Multumesc, parca am vazut si eu masini de la Gabriel pe strada. Poti sa-mi recomanzi instructorul cu care ai facut, bineinteles daca ai fost multumita de el? Sau daca nu, macar sa-mi spui ca sa-l ocolesc :) A avut rabdare cu tine, ti-a explicat ce si cum?
Scoala unde a facut mama ta cum se numeste? Si aceleasi intrebari legate de instructor ...
Multumesc mult de raspuns, trebuie sa-mi iau inima-n dinti si sa ma duc sa fac scoala, desi eu sunt cam antitalent ...

Boghi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Am sunat acum la scoala DAS Transcomexim, si mi s-a spus ca nu mai sunt de actualitate preturile. Deci pentru instructie pe Dacie, costa 3.500.000 lei, iar pentru Matiz, 3.800.000 de lei. E bine ca in aceeasi cladire se tin si cursurile teoretice. O sa ma duc in seara asta pe-acolo sa vad ce si cum, si probabil ma voi inscrie. Va tin la curent.

Mergi la inceput

Am ajuns aseara la scoala aceasta, DAS. In primul rand te anunt ca tot ce este scris pe pagina web a lor, nu mai este de actualitate. Deci pretul nu include decat orele efectiv de sofat si teorie, nimic mai mult (nici manuale, nici chestionare, etc.). Dosarul trebuie sa ti-l pregatesti singura, si inscrierea la fel. Cat despre "clasa dotata cu mijloace didactice moderne", poate o fi fost la inaugurare. Per ansamblu, deci nu arata cine stie ce. Este adevarat ca nu am mai vazut si alte scoli. Dat fiind ca eu ma cam grabesc cu scoala, m-am inscris. Mai intai trebuie sa trec de testarea psihologica, si abia apoi pot incepe orele. Deci, cam acestea sunt informatiile legate de aceasta scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Mersi de informatii, si eu trebuie sa ma hotarasc destul de repede ... m-am uitat pe site si la scoala Gabriel, si mi s-a parut mai scumpa, dar ei promit sa-ti dea si manuale si sa-ti faca si dosarul.
In ce a constat testarea psihologica ? Poate ne tinem la curent, cine stie, poate ma inscriu si eu pina la urma la DAS.

Boghi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bogdanai

In ce a constat testarea psihologica ?

Iti pot spune abia pe sambata. Testarea psihologica se face la scoala, doar vinerea intre 14.30-17.00. Asa ca mai am de asteptat, sa vad cat sunt de "sanatoasa"!! Te tin la curent!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bogdanai

In ce a constat testarea psihologica ?

Am dat si testul psihologic. Totul a durat cam o ora, dar a fost nevoie de concentrare, asa ca am iesit cu o durere de cap..... Testul efectiv consta in 4 parti. La inceput, sunt intrebari, la care trebuie sa raspunzi cu da sau nu, de genul, "ti-e frica de intuneric", "ai ticuri nervoase", "iti place sa te joci cu focul", etc. Apoi iti arata niste figuri geometrice etalon, si tu trebuie sa le selectezi dintr-o pagina de figuri. Si alte chestii de genul asta, sa gasesti niste cifre pe o pagina, sa inlocuiesti niste semne cu cifrele corespunzatoare. Raspunsul nu ti-l da pe loc.
Din cate am inteles, se inscriu din ce in ce mai multe persoane la scoala de soferi, de teama modului in care se va desfasura examenul din 2005.
Sper ca te-am lamurit cat de cat despre ce inseamna testare pshilogica.
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

oameni buni, ma bag si io! recomandati-mi un instructor bun (nu stiu cum e cu scolile astea, exista si particulari??), eu stau in floreasca, am un program ff. aglomerat, imi trebuie cineva suficient de flexibil, care sa ma poata ajuta si cu dosaru' ala, si rabdator, ca nu reactionez mereu bine la critica.. imi fusese recomandat unu', da' cand am auzit ca "lui ii plac persoanele asaaa, mai stapane pe ele" nu l-am mai sunat... si as prefera Matiz, da... numa pretentii am

Mergi la inceput