 
  
 
  
  
   
 
Fetelor spuneti-mi si mie care va pricepeti, cum se fierbe porumbul?
De azi dimineata ma contrazic cu socrela: eu zic ca iese mai bun fiert cu tot cu frunza aia a lui  si ea zice ca nu
Voi cum il fierbeti?
Va multumesc iuli2you
  iuli2you
  
  
 
  
 
  
  
 aschiutza spune:
aschiutza spune: Noi acasa in fierbeam in frunza. Poti insa sa te joci si sa faci unul cu frunza, unul fara si sa-i compari. NE spui si noua rezultatul!!!
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

 
  
 
  
  
 dunemaire spune:
dunemaire spune:noi il fierbem tot in panusii lui - cica ramane mai multa dulceata in el asa. n-am idee daca e adevarat sau nu.
 
 
  
 
  
  
 iuli2you spune:
iuli2you spune: 
Va multumesc fetelor pentru raspunsurile voastre, deci pana la urma e asa cum am zis eu nu socrela fiert in panusi iese mai bun
 fiert in panusi iese mai bun  iuli2you
 iuli2you
 
 
  
 
  
  
 romaniaau spune:
romaniaau spune:Eu curat porumbul, dar cind il pun la fiert il acopar cu citeva frunze si apoi pun capacul.
 
 
 
  
 
  
  
 Cat spune:
Cat spune: Si eu tot cam asa ca romaniaau, il curat si pun cateva frunze pe fundul oalei si cu restul de frunze il acopar. Iese super bun!
Catrinel si Daria Maria
http://community.webshots.com/user/daria_maria
 
 
  
 
  
  
 Danelutza spune:
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Cat
il curat si pun cateva frunze pe fundul oalei si cu restul de frunze il acopar. Iese super bun!
http://community.webshots.com/user/daria_maria

 
  
 
  
  
 michiyan spune:
michiyan spune: In Japonia se curata de frunze si se ferbe in apa cu sare pana a dat in cateva clocote.porumbul iese zemos si dulce.Incearca sa-l fierbi si cum zice socrela o data,poate o sa-ti placa mai mult asa sau nu.
Cate bordeie,atatea obiceie.Omul cat traieste invata

 
  
 
  
  
 iuli2you spune:
iuli2you spune: Salutare, 
Am incercat si fara frunze dar iese mai bun cu frunze cu tot, socrela are 50ani si inca nu stie cum e mai bun si vorba ceea a trait la tara nu ca mine la oras







Pupici dulci
iuli2you

