Fetelor spuneti-mi si mie care va pricepeti, cum se fierbe porumbul?
De azi dimineata ma contrazic cu socrela: eu zic ca iese mai bun fiert cu tot cu frunza aia a lui si ea zice ca nu
Voi cum il fierbeti?
Va multumesc iuli2you
Noi acasa in fierbeam in frunza. Poti insa sa te joci si sa faci unul cu frunza, unul fara si sa-i compari. NE spui si noua rezultatul!!!
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
noi il fierbem tot in panusii lui - cica ramane mai multa dulceata in el asa. n-am idee daca e adevarat sau nu.
Va multumesc fetelor pentru raspunsurile voastre, deci pana la urma e asa cum am zis eu nu socrela fiert in panusi iese mai bun
iuli2you
Eu curat porumbul, dar cind il pun la fiert il acopar cu citeva frunze si apoi pun capacul.
Si eu tot cam asa ca romaniaau, il curat si pun cateva frunze pe fundul oalei si cu restul de frunze il acopar. Iese super bun!
Catrinel si Daria Maria
http://community.webshots.com/user/daria_maria
quote:
Originally posted by Cat
il curat si pun cateva frunze pe fundul oalei si cu restul de frunze il acopar. Iese super bun!
http://community.webshots.com/user/daria_maria
In Japonia se curata de frunze si se ferbe in apa cu sare pana a dat in cateva clocote.porumbul iese zemos si dulce.Incearca sa-l fierbi si cum zice socrela o data,poate o sa-ti placa mai mult asa sau nu.
Cate bordeie,atatea obiceie.Omul cat traieste invata
Salutare,
Am incercat si fara frunze dar iese mai bun cu frunze cu tot, socrela are 50ani si inca nu stie cum e mai bun si vorba ceea a trait la tara nu ca mine la oras
Pupici dulci
iuli2you