Jocul cu filmele(partea a 9-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28364" target="_blank">Jocul cu filmele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29205" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 2-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29651" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 3-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30101" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 4-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30724" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 5-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31060" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 6-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31406" target="_blank">
Jocul cu filmele (partea a 7-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32180" target="_blank">
Jocul cu filmele (partea a 8-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31059" target="_blank">Jocul cu filmele - rezumat
quote:
Originally posted by gandacelu
eu o sa va pun o secventa dintr-un MARE film... daca va spun mai mult din film, e ghici ciuperca ce e...
in vreme de razbel, un tzaran isi imbraca fiica in baiat pentru a-i pazi fecioria... dar... dar...
v-am pus din nou, de drag, unul din filmele/regizorii mei preferati
quote:
Originally posted by gandacelu
ai sa va mai dau niste clues, din marea-mi marinimie
asadar, e un film MARE atat la stat cat si la sfat, care a marcat o cotitura semnificativa in istoria cinematografului
nu e un film american (doar ma stiti!)
contine, cred, una dintre cele mai frumoase imagini din toata istoria cinemaului: pe un camp plin de flori albe, ea, lungita...
(post-clue: scena descrisa ar trebui sa va indrepte catre un anumit tip de sensibilitate, specific unei anumite culturi!)
si cu asta basta!
Raspunsuri
gandacelu spune:
hmhmhm
daca zic "nu", au mai ramas cam putini rezigori mari, ii numeri pe deshtele de la o mana
nu zic nimica!
mai dau un clue ca m-am plictisit:
ea isi pierde fecioria pana la urma (o bate ta-su de-o rupe), pentru ca: maine e razboi si vom muri cu totii!
ai, fetele, ai, ca e film "de capatai"
lia... TU ar trebui sa stii, dintr-un anume motiv!
buli spune:
Agony and Ecstasy ??????
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
gandacelu spune:
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
e cu razbel, nu v-am zis?! ce mai vreti?!
da-le-ncolo de magnolii