L-am visat pe Adrian Minune! Pardon, Adi de Vito!
Raspunsuri - Pagina 3
sirod spune:
Io chiar nu stiu de ce va mirati asa?Inca nu ati priceput ca la noi e posibil orice?Oricind!oricum!...si alte adverbe!!!
Nora - da' shoc nu gluma daca l-ai visat!
DORIS cu bb la purtator
descintec spune:
hai, mai, Doris, ca nu numa la noi. Uite, damful lui Britney Spears a dat inconjurul lumii :)))
D.
Nora spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Mai Nora, zi merci ca nu l-ai visat in Noaptea de Sanziene ca ajungeai Nora ... Minune, pardon De Vito !
vlad - fara haina si cravata
Doamne, ce noroc am avut
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Mai Nora, zi merci ca nu l-ai visat in Noaptea de Sanziene ca ajungeai Nora ... Minune, pardon De Vito !
vlad - fara haina si cravata
Asta chiar a fost buna!!! Mare noroc pe tine, Nora!!!

Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familiewww.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
liliana csaki spune:
Si tot in acelasi spirit la stirile de duminica seara au spus despre Carmen Serban ca a primit discul de platina. Pe-asta o stii, Nora?
Trebuie cumva umplut spatiul de emisie si atrasa audienta.
Pozele noastre
cataghe spune:
De data asta "pe bune", scuzati incultura, cine-i Carmen Serban?
This is the first day of the rest of my life!
dpintilie spune:
Uite, Catalina, pentru tine:
http://www.carmen-serban.ro/![]()
![]()
E echivalentul feminin al lui Adi sau Costi sau Gigi sau cum i-o mai fi chemand ![]()
Nora spune:
quote:
Originally posted by cataghe
De data asta "pe bune", scuzati incultura, cine-i Carmen Serban?
Catalina, ai apucat sa intrebi inaintea mea
! Eu, ca sa nu fac cine stie ce pozna
! Auzi, domnule, "a inregistrat pana astazi in jur de 20 de albume"!!! Acuma, de ce nu stie site-ul oficial(

) numarul exact de albume , sa nu ma mai intreb, nu?M-am lamurit! Totul e mai rau si mai "normal" decat credeam, iar eu(si altii ca mine, Slava Domnului, nu sunt singura) nu avem decat sa acceptam o astfel de situatie, sa o ignoram sau sa ne enervam. Fiecare cum poate...
Sa speram ca e un fenomen, o moda care se va estompa cu timpul... Sau "lasati orice speranta, voi ce intrati..."???
O zi buna si sanatate sa avem, sa le putem duce pe toate
!Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin
ciprianc spune:
Nu am nimic cu acest personaj din showbizzu' romanesc, dar chiar sa i se aduca omagiu...Dar de ce ne mira, Romania este tara tuturor posibilitatilor. Nu m-ar mira ca la 50 de ani sa i se faca si statuie.
cataghe spune:
Ohohooooooooo, multumesc fetelor, m-am edificat!
Mai, stiti care e problema mea? Mie nu-mi plac manelele, sincer, nu mi se pare nici un fel de arta sa canti o muzica de factura dubioasa pe niste texte adesea agramate, dar nu asta e problema mea! Din partea mea sa asculte fiecare ceea ce ii place, cu teveul m-am lamurit demult, fac o selectie la sange si de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere... in fine.
Problema mea incepe insa din momentul in care omul caruia ii plac manelele ma obliga sa le ascult, fie ca vreau fie ca nu, prin amplasarea unei boxe de dimensiuni considerabile in fata ferestrei lui deschise sau chiar pe pervaz, si asta, de multe ori, la cererea "publicului" mancator de seminte de pe banca din fata blocului, care striga: "da-o, ma, mai tare!!" Ei, in clipa aceea, incep sa am asa-zisa "reactie de fuga sau lupta" pe care am invatat-o la scoala: inima imi bate mai repede, tensiunea arteriala imi creste si toate instinctele ucigase de altfel foarte bine camuflate in general in adancul fiintei mele se trezesc la viata!
Cu taxiul, mi-am dat seama intr-un tarziu ca de fapt acolo eu platesc, asa ca, cu tupeu, spun frumos "va rog sa opriti muzica", soferul se stramba, ma intreaba daca nu-mi place muzica lui, ii spun ca nu, si cu asta am terminat povestea. Prefer sa suport tacerea apasatoare si incarcata de repros care se instaleaza imediat dupa acest dialog pasnic, eu, care cum bine stiti, sunt o vorbareata incorigibila!
Concluzie: aia care le place manelele care este, sa le asculte dom'le pana nu mai poate, dar la ei acasa, fara sa deranjeze pe altii. Io asa zic...
Cat despre Adi de Vito si Carmen Serban, schimbati, fetelor, canalul, ca alta solutie nu e!