Sus...in Scandinavia (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

iete ca iar ramin singura acilea sa latru la luna!...no bine,las ca mai fac distributie de roluri.Vaz ca narancea e mofturos,asa ca mai bine il lasa in gol..care se mai combina la striptiz?

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

nu mama nu sint mofturos, hai da-mi tu ce vrei ca tu stii mai bine decit mine ce e rau si ce e bine ......
eeeeeeeee e bine ?
na chiar ca acu plec ca mi-e si foame

ciao bao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

pai face numai narancea streap-tease,ca el e singur si isi permite..noi,astialalti,cu toarta ne luam flocuiala acasa daca facem din astea

Mergi la inceput

ps. vezi totusi sa fiu cit de cit acoperit pe la partea dorsala, nu de alta dar sa nu ma aplec dupa ceva si ......... mai plec draq si gravid acasa de la nunta ta ! dupa aia am sa arat asa si nu cred ca ma prinde ..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Rayuela,vreau io rolu' lu' calu' daca narancea nu-l mai vrea.Da' vreau cu tot cu calaretz

Mergi la inceput

hahahahahahaha francezo dar-ar natima in flocuiala ta hahahahaha

Mergi la inceput

can you write romanian?/kan du skriva rumänska?/poti scrie romaneste?sincer..nu am inteles ultimul mesaj

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by narancea

ps. vezi totusi sa fiu cit de cit acoperit pe la partea dorsala, nu de alta dar sa nu ma aplec dupa ceva si ......... mai plec draq si gravid acasa de la nunta ta ! dupa aia am sa arat asa si nu cred ca ma prinde ..........

De-abia astept ziua cand narancea se va semna ...narancea si bebe din burtica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Katarina

quote:
Originally posted by narancea

De-abia astept ziua cand narancea se va semna ...narancea si bebe din burtica

oare cine ...cu narancea...doamne...sa-mi scuip intre tzatze!narancea...insarcinat...devine urat aici....brrrr mai rau decat in filmul ala cu Arnold...insarcinat..ptiu drace,ca multe mai auzi cat traiesti!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Catalina-Roxana
Katarino tu ce mai zici nu tie dor de brailå?hai sa tragem o tura imaginara pe calarasi ,intram la select o prajitura ceva ,ce zici
Pupici Roxi si bubulina Isabella

Ah,nu pomeni de Braila mea, ca acusi mi se pune pata si ma-c rapid acasa si nu mai mai intorc in vagauna asta moarta

Mergi la inceput