Cum vi se pare viata in Japonia (21)
Raspunsuri
ariadna spune:
Tocmai am citit un articol pe internet care zice ca femeile casatorite nu au voie sa lucreze in Japonia, asa-i?
Adica o data ce te-ai maritat stai la cratita toata viata si gata? Sau or fi multe divortate in Japonia?
ariadna
ralucami spune:
quote:Interesanta logica.
Originally posted by ariadna
Sau or fi multe divortate in Japonia?
ariadna
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Lia spune:
quote:
Tocmai am citit un articol pe internet care zice ca femeile casatorite nu au voie sa lucreze in Japonia, asa-i?
Adica o data ce te-ai maritat stai la cratita toata viata si gata? Sau or fi multe divortate in Japonia?
ariadna
Dap.Odata ce te-ai maritat n-ai voie sa muncesti,sa mananci,sa respiri mai mult de 1mc de aer pe zi..stai tuata ziulica cu burta guala si bila cu lantz la picior in pragu' casei,cu cratitza in mana si-ti astepti sotzu' sa se intuarca invingator de la munci.
Si cand te saturi de stat la cratitza,dizvortzezi.
articol.
MLDiana spune:
quote:
Originally posted by Liaquote:
ariadna
Dap.Odata ce te-ai maritat n-ai voie sa muncesti,sa mananci,sa respiri mai mult de 1mc de aer pe zi..stai tuata ziulica cu burta guala si bila cu lantz la picior in pragu' casei,cu cratitza in mana si-ti astepti sotzu' sa se intuarca invingator de la munci.
Si cand te saturi de stat la cratitza,dizvortzezi.
articol.
pupici Celinei,
[.
LA majoritatea japonezelor maritate cam asa se intimpla stau acasa si cresc copii.MAi sunt si altele care tin sa lucreze,evident. deobicei cele cu companii sau cu functii importante.
PArtea cea mai proasta e atunci cind locuiesc cu parintii sotului.Atit de scorpii sunt soacrele ce n-ai vazut.(Eu am vazut la tv.)
Si cit de supuse sunt sotiile.Eu mor cind le vad asa molatice.
Cit despre romancele casatorite cu japonezi ,sa-ti povesteasca ele.
Asta e partea mai interesanta.CAci noi suntem cu personalitate.
Lidia ,Tiara si David D.
AYUMI spune:
Sunt cazuri si cazuri in Japonia;am cateva cunostinte care lucreaza desi sunt casatorite.Si eu,binenteles,lucrez.
sandra20 spune:
buna fetelor..a fost o zi superba azi...
am intrat decat sa citesc ce ati mai scris,si nu m-am putut abtine sa nu raspund si eu...
voi ma bagati rau de tot in ceata...la sotul meu nu am intalnit nici unul din aceste "defecte"..sa nu fie de acord sa lucrez(inca nu lucrez,dar vreau si am discutat despre asta,nu are nimic impotriva)sau sa zica ca eu tre sa stau toata ziua la cratitza...oricum i-am zis de la inceput..ca eu sunt romanca,daca vroia una pe stilul japonez trebuia sa se insoare cu o japoneza nu cu mine...bineinteles,ca atunci cand trebuie ,ma port si eu la fel de respectos (de ex azi)...
iar de soacra..pot sa zic ca la inceput ma infioara gandul ca stau cu ea,ma enerva aproape orice,mai ales cand spuneau ca vor sa faca baie cu bb al meu...(bineinteles ca nu au facut si nici nu vor face vreodata)..ma enerva si faptul ca trebuia sa mancam la ore fixe (07,12,19..pot sa manac si intre mese,normal,dar la orele astea mancam toti)...acum situatia sa schimbat radical...am vazut ca nu sunt deloc asa cum credeam eu,cum mi imaginam...nu stiu ce a fost in mintea mea...poate ca am ramas cu un fix ca toate soacrele sunt... sorcii mei sunt niste oameni simpli si foarte draguti...
Tiara si eu am vazut la TV cat de scoprii sunt soacrele(este o emisiune la 10 dim,nu stiu daca e post local)...
Sorina drum bun surioarei tale...
am sa revin cu povestiri de azi si poze...cred ca miercuri sau joi...
va rog sa-mi iertati toate greselile dar aproape ca scriu cu ochii inchisi...mi-e somn rau de tot....hai ca fug la culcare pana nu incep sa scriu si alte aiureli...
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
http://community.webshots.com/user/sandra2o
Sorina-Alexa spune:
Sandra,iti multumesc!Acum este in avion,ne-a promis ca ne suna cand va ajunge in Amsterdam.
Ma bucur c-ai avut parte de-o zi minunata,sigur te-ai distrat de minune si te-ai simtit ca o mica printesa in rochia aceea superba.Abia astept sa vad pozele.
Afara este asa urat ca nu-i vreme de plimbare,asa ca stau in fata unui pahar cu si ma uit la un film.
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
Poze
MLDiana spune:
SAndra fusasi "printesa de o zi"(asa zicea un fost profesor de-al meu) si noua nu ne-ai zis?SAu nu am fost eu pe faza?Felicitari!
UNvirtual.
Lidia ,Tiara si David D.
Aliada spune:
Cum sa nu aibe voie sa lucreze?Cine are barbati cu salarii grase pot sta acasa si sa se ocupe doar de copii si casa si de cumparaturi si alte hobbiuri.Cine nu e cam musai sa munceasca deoarece viata e cam scumpa in Japonia si japonezii sunt obisnuiti cu un standard de viata inalt ce necesita bani cam multi.
Mie una mi s-a urat de munca si tanjesc aia primii doi ani de zile cand nu munceam de ma plictiseam acasa.Acum mi-a intrat munca in sange si banii bineinteles ca nu-mi mai vine sa ma las