Teo Trandafir-va place ce face ea?
Am deschis separat acest subiect , nu vroiam sa-l pun la intrebarea despre divertisment , fiindca as dori separat o discutie numai despre Teo si ce face ea.Uneori imi place , alteori imi pare rau ca face unele gesturi. Uneori o invidiez pentru vointa ei , pentru umorul ei , alteori nu-mi plac exagerarile din mimica ei .
Voi urmariti emisiunea ei?
Raspunsuri
craluca spune:
exact asta as fi spus si eu; la inceput imi placea mai mult, acum imi plac doar unele lucruri pe care le spune dar consider ca de cele mai multe ori este cam deplasata in gesturi si mimica...
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
valentinag spune:
Sunt 2 lucruri pe care le admir la Teo:
1.extraordinara ei vointa de a slabii
2.a avut curajul si bunatatea de a adopta un copil
In rest,inainte imi placea,acum nus ce sa zic,deja exagereaza in unele chestii,cam aceeasi invitati,aceleasi glume....
Valentina
Sorina7 spune:
Spre deosebire de alte prezentatoare, care doar arata foarte bine si au avut lipici la anumiti barbati, consider ca Teo are meritul de a fi ajuns asa departe prin inteligenta, umorul si spontaneitatea ei.
Si o mai apreciez pentru un lucru: indiferent de invitat, stare sociala, studii, intelect, s.a.m.d., ii trateaza pe toti cu acelasi respect si interes.
normal ca mai are si ea scapari, emisiunea e lunga si greu sa te strunesti tot timpul.
gen68 spune:
imi placeau si mie emisiunile ei si de ea chiar, dar acum mi se pare foarte galagioasa si obositoare.
otau spune:
La inceput mi-a placut foarte tare. Eram in concediul de ingrijire a copilului si stateam dimineata si ma uitam la Antena 1. Era un mod frumos de a incepe ziua. Apoi s-a mutat la ProTv. La inceput era placuta, simpatica, dar apoi.........
Acum exagereaza, se stramba prea mult si scuzata imi fie expresia prea pupa pe toata lumea in ...
Eu cu urechile mele am auzit-o la o emisiune la Antena 1 cand povestea ca a fost la un coafor unde s-a intalnit cu Andreea Esca (care era simpatica, volubila fara aere de vedeta; confirm, pentru ca am fost colega de liceu cu ea) si cu Loredana Groza care nici nu s-a uitat la ea (la Teo) si nici macar nu a raspuns la salut. Acum, de cand e la Pro TV si Loredana s-a maritat cu unul din boss-ii de acolo atata o mai lauda si o pupa pe ici si pe colo de-ti vine greata.
Tot cand era la Antena 1 a spus ca atunci cand va fi nevoita sa invite manelisti la ea in emisiune se va lasa de televiziune. Iata ca nu s-a tinut de cuvant, ba a mai devenit si mare prietena cu toti manelistii.
Emisiunile ei au devenit foarte slabe si prea multele si desele ei strambaturi ma fac sa nu ma mai uit la ea.
Cat despre Loredana.... Imi amintesc ca eram prin clasa a 11-a si invatam dupa-amiaza la Lic. Lazar (Bucuresti). Cand am ajuns la metrou la Izvor, Loredana manca seminte de floarea soarelui si scuipa cojile pe jos (cu un zgomot destul de puternic). Din momentul acela mi-am dat seama din ce categorie face parte si ori cat ar incerca ea sa para o doamna, in ochii mei nu va fi niciodata. E adevarat ca are o voce frumoasa cu un timbru aparte, dar atat.
Aurora, mami lui Vladut (6 ani)
thalia spune:
Azi in emisiune il are ca invitat pe Adrian copilul minune care va deveni ...Adi de VitoVezi ce ti-e si cu viata...Se plangea pana nu demult de vecinii ei de bloc si dintr-o data ne spune cum isi amenajeaza ea vila din Voluntari etc etc...
Androix spune:
quote:
Originally posted by valentinag
In rest,inainte imi placea,acum nus ce sa zic,deja exagereaza in unele chestii,cam aceeasi invitati,aceleasi glume....
Valentina
Valentinoasa, parca ai gandit cu creeru lu subsemnata! Sunt perfect de acord.
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Valentina
Subscriu !
quote:
Originally posted by Sorina7
Spre deosebire de alte prezentatoare, care doar arata foarte bine si au avut lipici la anumiti barbati, consider ca Teo are meritul de a fi ajuns asa departe prin inteligenta, umorul si spontaneitatea ei.
Si o mai apreciez pentru un lucru: indiferent de invitat, stare sociala, studii, intelect, s.a.m.d., ii trateaza pe toti cu acelasi respect si interes.
normal ca mai are si ea scapari, emisiunea e lunga si greu sa te strunesti tot timpul.
Asa gandesc si eu !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
tata lu Toma spune:
Teo e tare misto !
Emisiunea e naspa dar ea reuseste sa faca fata cu gratie, provocarilor la care o supune nevoia de audienta/rating a unei televiziuni comerciale. Din pacate asta cere publicul, asta ofera presa.
vlad
ps N-am vazut inca, nimic, din sezonul asta dar nu cred ca difera prea mult de sezoanele trecute
Clover spune:
Nu stiu de ce dar subiectul asta imi aminteste depsre eternele discutii despre "genialitatea" Andreei Raicu in prezentarea BigBrother.
Eu cred ca Teo a fost nevoita sa faca diverse compromisuri pe linie de format, invitati din motive evidente. Singura prezenta atipica din din punctul asta de vedere a fost Mihaela Radulescu. Dar sa fim seriosi, oare Mihaela o fi avut probleme financiare? Eu nu o condamn pe Teo, banii sunt prea importanti in ziua de azi si ea probabil face audienta, asa poate sa-si plateasca vila si in fond, cine iti asigura viata lunga pe micul ecran? ca poti expira una-doua. Eu ma intreb la ce varsta o vor pensiona pe Esca; doar e femeie si la un moment dat o sa se vada.
Si mie mi se pare ca se stramba prea mult si ca nu o mai prinde, dar probabil pe undeva crede ca asta ii face audienta si e tentata sa exagereze. Eu pur si simplu nu ma uit la emisiune decat daca sunt in trecere si zice vreunul ceva inteligent sau interesant. Dar eu o cred tot sincera, in fond ar fi putut sa-si tranteasca niste super haine pe ea si sa faca pe pretioasa si nu a facut asta. Uneori imi pare si rau ca nu se imbraca mai bine.