Ce emisiuni de divertisment preferati?

Ce emisiuni de divertisment preferati? | Autor: thalia

Link direct la acest mesaj

Mi-e dor sa rad bine!Acum sunt emisiuni penibile , unele cu actori consacrati care se dau in stamba pentru bani!
Daca ar fi sa raspund eu la aceasta intrebare nu as sta pe ganduri: Nu am o emisiune de divertisment la care sa stau cu placere , sa las orice activitate deoparte si sa o urmaresc.
Pot raspunde si fetele din alte tari. Sa aflam cu ce se delecteaza ele?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Mie-mi plac cei de la "DIVERTIS", sunt singurii care fac umor de calitate. Si ma mai uit cu placere la "Cronica carcotasilor".

Si martea, cand vreau sa rad neaparat, ma uit la "Din dragoste" si ma distrez copios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna.
Imi place "Cronica carcotasilor". Si mai ma uit cateodata la "Teo", dar nu mereu pt ca de obicei nu am timp la acea ora sau nu-mi plac invitatii cateodata.
In rest,toate emisiunile sunt de tot rasul (din pacate in sensul rau al cuvantului "ras").

Claudia 30 sapt
DPN 5 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Divertis si Cronica Carcotasilor -- dar numai cand ma nimeresc in fata televizorului.
Si mai este Taverna cu Berti Barbera pe TVR 1, are invitati interesanti si muzica buna.

Dar majoritatea emisiunilor de divertisment ar trebui interzise pentru stupizenie, sau macar sa li se puna o biluta cu "omoara neuronul" ... In special Dan Negru, este cumplit!!!! Cand nimeresc din intamplare peste el, imi creste tensiunea, oricat de repede as schimba postul... Si cand te gandesti ca unii chiar se duc acolo sa se faca misto de ei...

In alta ordine de idei, nu pot sa sufar farsele radiofonice ale lui Gabi Jugaru (si mai e unul pe la alt post). Mi se par cumplite. Daca mie mi-ar face un prieten asa ceva, cred ca nu i-as mai vorbi in veci... Nu inteleg cum poate fi amuzant pentru unii faptul ca un semen al lor trece prin niste spaime cumplite timp de ... cate minute dureaza convorbirea aia telefonica...

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Nici mie nu-mi place Gabi Jugaru, in schimb Buzdugan e de nota 100! Face farse inteligente.

Mergi la inceput

Nici mie nu-mi place Gabi Jugaru, in schimb Buzdugan e de nota 100! Face farse inteligente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Urmaresc "Teo" si "De 3Xfemeie", cand apuc si daca-mi plac invitatii. Si tot pe apucate, "Divertis" si "Cronica Carcotasilor".

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Si eu ma uit la "Cronica carcotasilor". Ma cam enerveaza cand apar bebelusele cu dansul lor , dar in rest nu am ce le reprosa. La ora actuala mi se pare cea mai buna emisiune de divertisment. Apoi, cand nu am ce face ma mai uit la emisiunea lui Teo, asta asa, ca sa vad fitele si prostia din lumea pseudoartistilor. Oricum nu rezist pana la capat! Daca ar fi sa dau premiul pt cea mai jalnica emisiune de divertisment i-as da-o lui " Ciau Darwin!". Ar trebui sa se cheme " Show-ul maimutelor" sau "Cum sa te faci de kko in fata unei tari" Eu as interzice-o fara nici un drept la replica!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Subscriu la Cronica Carcotasilor si la Divertis

vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

La Cronica Carcotashilor ma uit si eu, imi place, cu exceptia bebelushelor care nu prea isi au locul pe acolo, dar, in fine... Cand mai prindeam ma mai uitam si la Divertis si mai nou am aruncat o privire la 70 Show a lui Iantzu (intrerupta din lipsa de audienta, desi eu am gasit-o interesanta) si "Cei mai frumosi ani" pe Antena 1, e intr-adevar dragutza, dar face concurenta la Carcotashi si cam cashtiga carcotashii miercurea.
Mai demult mai urmaream si de 3 ori femeie, dar cand era mai serioasa, si emisiunea si Tatu, acum s-a prostit de tot si ma dezgusta total.
In rest, duzina rau, numai tampenii si cretinisme pe toate posturile! bleah!

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Anul trecut pe vremea asta ma uitam la Divertis si la carcotasi. Dar ce aveti fetelor cu bebelusele? Sunt (erau) frumoase, dragalase si se misca(u) frumos. In plus cred ca ideea cu bebelusele e tot o forma de umor sau autoironie din partea carcotasilor/realizatorilor masculini.
Aici in Canada am decoperit o emisiune care imi place foarte mult. Sunt cativa actori care improvizeaza tot felul de gaguri. Primesc un mini-scenariu cu 2-3 indicatii si apoi li se da mana libera. Uneori trebuie sa cante pe melodii celebre si improvizeaza versurile pe loc, alteori folosesc mima, cateodata imita personaje celebre, dar in alte ipostaze decat cele cu care suntem obisnuiti.
Emisiunea se numeste: "Who's line is it, anyway?" - A cui e replica? Imi pare rau ca dureaza doar o jumatate de ora, dar probabil ar fi destul de greu pentru actori sa tina pasul la improvizatii mai mult timp.

Mergi la inceput