Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
monica-elizabet spune:
fetelor, am gasit solutia ideala pentru alex si n-am mai iesit din casa...am chemat o fetitza pe la noi sa se joace cu el si acum stau amandoi cumintei si picteaza...nu aveam nici un chef, pe sotz l-am trimis la cumparaturi asa ca eu stau linistita la pc hi hi
gandacelule, alex al meu are 3 ani si 4 luni si eu in oct fac 29 de ani si nu ma simt deloc baba...asa ca va rog frumos sa aveti moralul sus, pai cum altfel...mamicile toate sunt tinerele si frumusele...ei...ia ganditi-va ca alte fete au varsta noastra si abia sunt la primul copil dar nici acolo nu e nici un bai...toate la timpul lor.
da, cu alex vorbeam mai mult cand era in burtica si chiar imi raspundea, cu bb-elina nu am reusit sa stabilesc asa o legatura cum am avut cu alex...dar poate ne intelegem mai bine cand iese din burtica hi hi
va pupic si eu mai sunt pe-aici
monica
gandacelu spune:
merci, monica!
voi nu sunteti pe nicaieri in poze?
ai baiat... si acuma, in burtica, "pereche"??
monica-elizabet spune:
gandacelule tu ce ai acum in burtica?
eu nu sunt chiar asa de sigura ca este fetitza suta la suta, tipa care mi-a facut ecografia este singura dintre toti medicii de pana acum care si-a dat cu presupusul...restul toti s-au eschivat si au zis ca nu se vede, etc...asta e politica aici, sa nu-ti zica ceva si sa fie altceva si apoi sa le reprosezi cumva....si alta chestie, cand am avut probleme (adica un hematom de 4 mm intrauterin) care prin sapt 6-8 a sangerat tot tipa asta era la eco si nu a vazut hematomul....asa ca...astept sa ajung in rom si sa-mi zica cineva mai sigur...daca nu....cand o sa nasc o sa aflu sigur sigur hi hi
alex inca se joaca frumos cu fetitza desi au avut cateva tentative de cearta dar i-am calmat repede.
eu sunt tot pe-aici..pa pa
monica
irinaA spune:
Buna mamicilor.Cu privire la varsta ce vor zice cele trecute de 30 sau chiar 40.Dupa parerea mea nu prea conteaza cineva mi-a spus ca daca nu am 60 de ani sa nu ma plang.
Try am auzit si eu clipocitul de care vorbeai de vreo doua ori saptamana trecuta.Adevarul este ca burta creste cu viteza.Vroiam sa te intreb daca ai reusit sa faci rost de cd-uri cu muzica romaneasca pentru copii.
Pe fetita mea cred ca o va chema Ioana Maria.DPN este pe 1 noiembrie.
Am luat pana acum 12 kg habar nu am sunt multe putine.Sper sa nu ma mai ingras foarte mult.
Pupici la mamici si bebici.
danette spune:
Mai fetelor... ce tot vorbiti voi ca sunteti babe... eu ce sa zic la 30 de ani si la primul copil...??
Ma tot intreb daca o sa am curaj sa-l mai fac pe al doilea...
As vrea acum sa fiu in postura voastra... tinere si cu aproape 2 copii.
Dana - sapt.31
DPN 27 Nov.
http://community.webshots.com/user/zonzo101
monica-elizabet spune:
fetelor, gata s-a terminat gradinitza de la mine din casa...ce mai plansete au fost la plecare de ambele parti...alex cand se intalneste cu un copil ar vrea sa stea pana cade pe jos de somn sa nu mai plece acasa.
asa danette, cearta-le si tu...auzi cica sunt babe...pai toate femeile infloresc, mai ales atunci cand sunt gravitutze...si apoi au bb-ei.
fetelor, ma duc sa ma pregatesc de culcarica si pe mine si pe alex ca vad ca nu mai este nimeni pe-aici.
va pup, noapte buna...aveti grija de voi si de bebici
monica
bits spune:
MADACHAN drum bun,sa ajungi cu bine si sa ne dai de stire!
IRINA bine ai venit printre noi!sarcina usoara si o bebelina frumoasa!
octy 35 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
bits spune:
MONICA daca lucrurile sunt mai ieftine ca in RO ,parerea mea e sa le cumperi de acolo,daca nu nu-i un bai,caci eu cred ca ti-au mai ramas si de la ALEX ceva lucrusoare
.
pe la noi tare e urat,ploua si nu am nici o idee ce as putea face astazi.ma simt atat de adormita!
FELIS ai dantuit la nunta?cum a fost?sper ca te-ai simtit bine din toate p.v!
o zi buna va doresc
!
octy 35 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb