Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (59)
Raspunsuri - Pagina 5
Jasmine spune:
Moss,de unde ai luat tu patutul?
Am auzit la mai multe fete ca dau c-da de salteluta.De ce?Cele din Carrefour,din iarba de mare,nu sunt bune?
Jasmine
31 saptamani
Moss spune:
Jasmine, la Cora, inainte sa intri in supermarket este un magazin mare numai pentru copii cu de toate. In general sunt acolo produse Chicco si Cam. Salteluta care era pe patut mi s-a parut cam scumpa 3.500.000 lei ( era facuta in italia, nu stiu din ce, dar avea o chestie pe care apasai si se auzea o melodie.. )
patutul este facut tot in Italia din lemn natural, are doua pozitii, si fetele rabatabile. Sunt multumita.
pupici .
bits spune:
da IEPURASULE abia astept sa-mi strang la piept mogaldeata,sincer nu mai am rabdare!
DANA felicitari pt rezultate!ma bucur ca ti-ai luat o piatra de pe inima.apropos de produsele din bbc,sunt adepta lor de aceea cand vin acasa imi fac provizii,iar firma preferata e JOLIDON.eu am o forma mai deosebita la sani si nu-mi gasesc sutiene care sa ma multumeasca iar la JOLIDON au o gama fff variata ,parca sunt perfect pt sanii mei
.
FULGULET inca nu experimentezi dureri prin zona buricului?acolo se intinde pielea cel mai mult,mie-mi vine sa ma urc pe pereti,mai ales cand isi scoate bebelul funduletul intr-o parte.
JASMINE cauta saltele pt patut tari,nu moi,nu sunt indicate pt coloana lui bebe.
octy 35 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
Jasmine spune:
Inteleg ca se poate da c-da pt salteluta ortopedica la o firma care face saltele tip "Relaxa" pt paturi mari.
De exemplu firma Prestige.Habar n-am cat dureaza si cat costa.
Jasmine
31 saptamani
Miche spune:
Buna fetelor!
Iaca draga Fulguletz, ca mi-am luat si io patut si carut!
O sa le pozez maine.. N-am gasit la fel de frumos ca al tau ... dar am luat ceva nu f scump. Ar mai trebui sa iau o salteluta din iarba de mare, ca am auzit ca e sanatoasa...
Prefer produsele cosmetice sa fie de firma , carutul si patutul sunt destul de calitative , la nivel de Chicco , dar nu de la ei...
Da am o intrebare... CUM LE DEZINFECTEZ?????//
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100
Miche spune:
Fetelor... va pupa Raluca !!
O sa intre de luni pe net!
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100
anne-marry spune:
fetelor pupici
ce mai faceti?
doamne cum a trecut timpul? deja am inceput sa vorbim despre nastere, bagajul de spital....eheh..si la noi sa intins pilea pe burtica si mi-au aparut cateva vergituri de sub burtica in sus si in pat, pe solduri s-a intins pilea f mult. si nu va mai zic pe pulepele de sus pe picioare ce este...of..si am inteles ca nu au remediu...ca se mai albesc insa nu dispar.....
noi abea suntem in 28 spat insa am inceptu sa le numaram deja....ne-au chemat si pe noi la contrl o data la 2 sapt in loc de 1 data la luna ... si ... asteptam...sa treca itpul.
pe 6 oct mergem si noi la echo poate-poate om afla ce este bebe ca pana cum a tinut secret, desi sincera sa fiou, eu simt ca este baietel si de aceea nu m-am agitat prrea mult cu echorafiile...desi le-am facut lunar..dar daca domnisorul nostru statea intins, transversal, cu fundsuletul in placenta care este jos inserata...ce sa vedem????
nu mai este nimeni pe aici?
gandecelu de cand nu am mai citit de tine, pui..... eheheeeee....... ce mai faci?
anne-marry
28 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by anne-marry
gandecelu de cand nu am mai citit de tine, pui..... eheheeeee....... ce mai faci?
iaca ma uit la tine!

sunt bine, chiar bine de tot, ma gandesc sa-mi schimb doctorul... ma gandesc ce-mi mai face placenta, s-a mai ridicat sau nu? ma gandesc ca peste cateva luni viata mea se va schimba foarte mult... ma gandesc ca va fi si greu, nu numai "roz" cum m-am gandit pana acum... dar sunt foarte fericita... ma gandesc ca o sa ne ridicam o casuta la anul... ma gandesc ca daca Dumnezeu n-ar avea grija de noi, s-ar alege praful...
cam asta fac

tu?:)
Ele spune:
Buna seara burtici!
Ce mai faceti? Cam liniste in seara asta pe aici. Noi facem bine, bebitza sigur face bine ca face tumbe prin burtica. Eu ma misc deja ca o rata, iar de picioare nu stiu ce sa mai zic. Daca as avea si eu stare putin poate nu s-ar umfla in halul asta. dar nu pot sta linistita mai deloc, vine iarna trebuiesc pregatite atatea mai ale cand ma gandesc ca cine stie daca o sa am timp de gatit sau nu. Iar de ajutor nu am deloc, pentru ca sunt departe de mine. Cateodata vreau o mama care sa vine sa ma ajute 

. ce ti-e si cu tarile astea straine!!!!
In privinta picioarelor nu prea mi-as face griji dar trebuie neaparat sa imi verific tensiunea mai des sa vedem care e problema. Oricum am redus sarea, cred ca renunt de curand si la paine de tot si asteptam sa vedem in cat timp vedem rezultatele.
Nu-mi vine a crede ca mai am putin si vine fetitza. Deja am pregatit totul pt ea (patutz, hainutze) ca nu cumva sa ma ia pe nepregatite. Se zice ca fetele sunt mai grabite plus toate problemele mele din sarcina.
Dar odata ajunse aici....e bine.
V-am pupat pe toate si pe bebeii vostri si sa aveti o seara si o noapte buna.
Elena, 34sapt, DPN-5nov
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by bits
FULGULET inca nu experimentezi dureri prin zona buricului?acolo se intinde pielea cel mai mult,mie-mi vine sa ma urc pe pereti,mai ales cand isi scoate bebelul funduletul intr-o parte.
Bits, dureri din astea inca nu am (dar mai e timp
) , in schimb simt de cateva zile ca o presiune in fund...cam cum va doare pe voi in pitpalac, alias pitulice, turturea, pupaza cam asa simt eu in fund...
si ca tot vorbim de dureri, camys, ...dupa cum vezi , noi avem toate durerile posibile...de la intepaturi, dureri sub burta, in burta, intre si sub picioare...etc...devenim pe zi ce trece mai rotunjoare
cu
David, 29 sapt., DPN 7 dec.http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox