Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
olga_stan spune:
danette, zici ca ai 30 de ani si te simti baba!!!! trebuie sa vin pe la tine sa iti dau niste meditatii...si eu am 30 de ani si ma simt cam la 20 de ani. eu una ma mai cantaresc dar mai rar ca sa nu mai vad cum acul cantarului creste de fiecare data cum ma urc pe el. eu am luat 18 kg si am intrat in saptamana a 31 de sarcina, dar de la un timp imi place rau de tot de mine asa graviduta, plinuta. nu ma mai afecteaza remarciloe celor din jur, ma lasa indiferenta, rece si in schimb imi place la nebunie burtica, formele rontunjoare...suna a narcisism?!!!
felis, vad ca si tu ai fost in forma!!! eu am plecat pe la trei jumate de la local, dar vad ca tu ai stat pana la 6 dimineata!!! oauuu!! esti eroina!!! inconvenientul la nunta, la care am fost eu, era ca sala de dans era afara pe terasa. plouase in seara respectiva si era cam racoare. imi era frica sa nu racesc. vad ca deocamdata imi este bine.
roseb, vad ca si tu urmezi sa fii nasica!!! sa ai grija de tine mai ales ca o sa intri in saptamana 36-a. acum vad ca ai 34 de saptamanai si peste 2 saptamani esti nasica.
olga 30 ani si bebe 31 saptamani de la u.m.
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by FELIS
ROSEB, FULGULETZ, IONELA-ROXANA, MONICA... fetele care mai aveti deja copilasi... Am inceput sa am niste ganduri ciudate... Am cam inceput sa intru in panica ca nu ma voi descurca in postura de mama. Daca nu voi avea destula rabdare? Daca nu voi sti cum sa-l educ? ... Am cam intrat in ultima saptamana in contact cu persoane cu copii de un an si ceva care se purtau ceva de genul: tot ce prindeau in mana dadeau de pamant (telecomanda etc) care se transformau evident in mici bucatele, cu manifestari gen plansete, urlete ... ca fond sonor... M-am cam ingrozit... Voi putea face fata EU la asa ceva?...
Felis, m-ai pus pe listutza gresita..
Si eu tot la primul bebelash sunt , experienta nu am, si eu ma gandesc uneori cu teama dar in acelasi timp cu optimism ca ma voi descurca. Aici au bagat de curand o emisiune pe tema asta (parca mai povestea cineva despre asta) si in emisiunea respectiva sunt date de un psiholog tot felul de solutii pentru a schimba comportamnetul unor copii mai dificili... Si crede-ma ca se poate schimba cam intr-o saptamana...totul e sa stii cum...

cu
David, 30 sapt., DPN 7 dec.http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox
Sorina-Alexa spune:
Buna dimineata!
Mi-am permis sa va vizitez pentru a va spune ca Madachan a ajuns cu bine acasa,in Romania!
Drumul a fost cam obositor si nu a putut dormi in avion dar bebe este bine,s-a zbenguit tot drumul,se pare ca i-a placut calatoria cu avionul.
Mamica este in forma buna,azi va merge la medic .
Sa speram ca va reusi sa intre pe internet cat de curand,sunt sigura ca abia asteapta sa va scrie.
Numai bine,
Sorina.
"The heart is the most essential human quality"
Poze
Bobita spune:
Buna dimineata burtici!
Se pare ca de ori voi vi
voi cununa si boteza
. Cind eram gravida cu Mariutza (in luna 3) am cununat, acum se profileaza botez si cununie civila (bine ca nu e si nunta), inca nu stiu data, dar sper sa fie prin noiembrie cind va avea finutza 2 luni, nu de alta dar sa ma incapa rochia de nasa pe care am avut si acu 5 ani. (atunci aveam burta mai mica)
Try, tremuraturi simt si eu, chiar azi noapte am simtit.
Fetelor cred ca bb meu e tot cu capul in sus, mai astept vreo 2 sapt. si ma duc la medicul ginec. sa-mi faca o echo sa vedem cum e, pina atunci poate o vrea sa se intoarca.
Dimineata, cind sa intru pe poarta institului, unul din cei 4 ciini ce fac de "paza" s-a rastit la mine, din senin, m-am speriat si am tipat, imi era frica sa nu se dea si restul haitei.
Sa vedem cind voi iesi cum voi reusi.
Bobita, 27 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
olga_stan spune:
fetelor, eu sunt putin dezamagita de cum merg treburile prin administratia locala! luna aceasta speram si eu sa semnez contractul cu ADP-ul in legatura cu locuinta. dar se pare ca se amana pe luna care vine. deci trebuie sa astept urmatoarea sedinta de consiliu local in care se va hotarii asupra dosarului meu. auziti si voi ce mi-au raspuns cei de la primarie in legatura cu amanarea dosarului....pai au avut alte prioritati mai importante pe ordinea de zi!!...eu inteleg ca sunt chestii mai importante, vitale decat sa faca un om fericit cu casa...dar nici chiar asa?!
citesc aici cum v-ati luat atatea obiecte, lucruri pentru copii si sincer imi faceti o pofta nebuna, va invidiez! eu am cumparat doar niste chestii fosforescente care se lipesc pe perete, se pot agata de patut si care lumineaza noaptea ca niste licurici. ma gandesc ca daca bebe se trezeste noasptea si nu are somn sa se uite pe pereti dupa licurici!!
olga 30 ani si bebe 31 saptamani de la u.m.
olga_stan spune:
fetelor, daca vreti sa va cumparati carte despre cum se creste copilul, va recomand MAMA SI COPILUL, de emil capraru. cost cam 500.000lei.
cam liniste in dimineata asta!!! va trage vremea la somn?!
olga 30 ani si bebe 31 saptamani
bits spune:
fetele care ati mai trecut printr-o sarcina intrebare:inainte de nastere burta se lasa dintr-o data sau treptat?mie mi se pare ca burtica e mai jos caci acum imi pot aseza palma intre sani si burtica(e ca un loc gol ramas acum).
octy 35 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
Ela2001 spune:
Buna dimineatza. 
N-am mai scris pe forum de mult timp caci am stat mai mult in pat,dar am incercat sa citesc ce ati scris.
Vad ca din ce in ce mai multe dintre voi incepeti sa aveti probleme (col scurtat, dureri de burta si de spate etc).
La mine durerile de burta n-au mai fost asa de puternice de cind stau in pat (20 de ore pe zi mi-a recomandat ginecologul) si iau pastile (No-Spa si Scopantil). Mai ies din cind in cind, dar numai cu sotul meu cu masina.
Acum o saptamina am fost in Niro sa iau hainutze pt. bebe; am gasit lucrusoare f dragutze si la pretzuri acceptabile (dar nu la tarabe, ci in cladirile alea noi care s-au facut gen IDM cu standuri). Am cumparat strictul necesar ca sa am la iesirea din spital.
Ati fost la BabyExpo? Eu am fost si mi-a placut. Am cumparat de acolo cosmetice Sanosan pt fetitza si carucior.
Mai trebuie sa aranjam camera piticei; stiti unde as putea gasi abtibilduri cu desene care se pot lipi pe pereti? Dar briu gen tapet cu desene tot asa de lipit de jur imprejurul camerei?
Eu transpir f mult mai ales noaptea. Voi patiti la fel? E normal?
Onitza imi pare rau pt. ce ti s-a intimplat (m-am enervat asa de tare cind am citit) , dar bine ca s-a rezolvat pina la urma.
Felis si eu am durerea aia de care zici tu (la noada) cind stau pe scaun si ma mai doare si spatele.
Fetelor eu de-abia astept sa-mi vad bebeul.
Nu mai am rabdare. Si sotzul meu la fel; de-abia asteapta sa-i faca baitza si masaj.![]()
Bits, Try voi cum va simtiti ca stiu ca aveti cam aceeasi virsta a sarcinii ca si mine. Try s-a intors bebeul tau?
Bits si mie mi se umfla miinile si ma si dor degetele cind incerc sa le indoi. Asta tot de la sarcina o fi ca eu m-am speriat?
Olga de unde ai cumparat chestiile alea fosforescente?
Ela2001
- 36 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
danette spune:
bits, eu n-am trecut printr-o alta sarcina, da stiu ca se lasa clar burtica (treptat), cam cu 2-3 sapt. inainte de nastere.
Sarcina nu-ti mai apasa pe diafragma, si poti sa respiri mai usor, in schimb se pare ca simti burta mai grea, fiind mai jos... si mergi un pic mai greu. Asta e si mom. cand incep sa se intinda si mai tare ligamentele din zona bazinului..
Astea sunt teoriile pe care le-am auzit eu de la cele 2 prietene de-a mele, care au nascut.
Dana - sapt.32
DPN 27 Nov.
http://community.webshots.com/user/zonzo101
Bobita spune:
Gindacelul, pai daca tu esti "baba" io ce sa mai zic, primul bb l-am avut la 31,5 ani iar acum, al doilea la 36 ani o sa vina. Sic sunt veterana
, iar Mariutza are acu 4 ani si 4 luni. De neglijat si eu l-am neglijat, pe bb2 il mai mingii cind sunt la birou, dar acasa nu am timp.
Felis, pai cum il cresti asa il ai, vei avea grija de telecomnda sa o pui undeva mai sus, dar iti spun ca pt o telecomanda nu tre sa-ti faci griji, mama a scuturat cearceaful de la balcon cu tot cu telecomnda si merge si acu (de la etj 1)
Olga asta e sistemul, birocratia si pilele in floare.
Bits, burtica se lasa treptat cu vreo 2 sapt inainte de nastere, dar acu depinde daca bb vrea sa iasa sau nu, sau cit e bb de mare. Mariutza de ex a fost mare la nastere 4 kg si 55 cm si nu se lasase prea jos caci nu avea loc.
Sa va zic una care mi se pare furt pe fata. S-a interesat al meu sot pt. finul care urmeaza sa-i cununam, cit va lua daca intra in CIC, si ii spune aia de la salarizare ca vreo 5 milioane
. Pai cum adica, legile nu is pentru toti, de la 5 mil la 6,5 mil e o diferenta deloc neglijabila petru noi toti cred.
Bobita, 27 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969