La scoala 114 sector 5, bunica mea a fost invatatoare, mama si eu am invatat aici si acum baiatul meu Andrei.
Ar trebui sa ne puna la gazeta de perete!
quote:
Originally posted by vanessa ionescu
e pe o strada intre bd. mihalache si cl. grivitei da e si liceu. de ce?
Din livada cu nuci au mai ramas cativa copaci,insa Bianca a avut norocul ca pana anul trecut sa se bucure de acest parc;au fost revendicate terenuri de catre proprieatari,care au defrisat aproape in totalitate nucii si si-au construit case.
saptamana asta au aparut primele calificative si la noi. tudor a luat 3 de fb la religie, mate si scriere.
cum mai e pe la voi pe la scoala? LA noi e foarte bine. ii place tare mult, are un pogon de Fb in carnet si un singur bine la muzica. Daca seamana cu ma-sa la voce... Ba nu, daca semana cu mine avea insuficient. Dar l-a corectat. A luat si un foarte bine. A facut literele pana la I si cifrele pana la 10
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
Si Bianca a inceput foarte bine scoala,are doar FB in carnetul de note,ea a ajuns la litera C la romana,iar la matematica au terminat numerele pana la 10.Ei au inceput dictari la limba romana,propozitii formate cu literele invatate pana acum.