Mamici de septembrie-octombrie 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
elyanne spune:
pentru Ilinca Teodora! Felicitari Mada! Sanatate multa la amandoua si sa veniti repede acasa!
Carolyne sarcina usoara, in continuare si nastere usoara!
Crismir si eu vreau ca bebele meu sa fie scorpion
Sa speram ca
nostri stau cuminti pana la DPN si atunci o sa fie scorpioni. Nu stiu de ce, dar nu prea imi place zodia balanta.
Andreea imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Ai grija de tine si incearca sa nu te superi prea tare. 
Eliana si
Elena, DPN 28 octombrie
Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/elianacalin
ralucule spune:
M-am intors de la spital
AM dilatatie de 1cm jumate, poate mai mare, ca madam aia era cam cu capul,....
m-a consultat, in toate felurile, si m-a trimis acasa, asa ca asteptam, acum pana iese flacaul
Ma duc sa mananc ca mor de foame revin cu detalii
merci mult de incurajari
ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule
roandre spune:
Ralucule, curaj iubita! Se pare ca se apropie momentul si la tine!
Eu raportez ca azi a venit doctorita si bebelina are 3500 gr, 51 cm la aproape o luna (duminica face o luna, exact cand era DPN-ul meu). In rest e bie, dar acum plange si ma duc la ea!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre
anne33 spune:
Raluca,nastere usoara scumpa si mult curaj.Roandre,papalesc bine de tot buburuzele noastre.Si Giulia are azi 3750g,maine face 6 saptamani,deci stam binisor acum la capitolu greutate.Acum are si ea bulanase ca veniram acasa cu 2450g si niste picioruse ca niste cremvusti.Si papam,nevoie mare.Cu cm nu stim cum stam ca eu nu o pot masura si la doctor inca nu am ajuns,poate pe samptamana viitoare.Va pupicim.
mcm spune:
Salutare burtici si mamici,
Astazi am fost la hematologie (pentru ca analizele la sange au iesit prost pe toata perioada sarcinii indicand fier peste limita superioara dar anemie iar medicul ginecolog se temea de o hemoragie in timpul nasterii) si am aflat ca acidul folic trebuie luat de la inceputul pana la sfarsitul sarcinii. La inceput se ia pentru sistemul nerovs al bebelusului si apoi pentru sistemul sangvin. Acest lucru nu este foarte bine cunoscut de medicii ginecologi (unii nici macar nu prescriu acid folic) iar doctorita de la hematologie mi-a spus ca este o problema cu care se confrunta de ani de zile - lipsa de informare. Prin urmare eu mai am patru zile pana la termen si va trebui sa reincep sa iau acid folic. La mine este indicat sa iau si in perioada alaptarii acid folic. Si am mai aflat un lucru pe care nu-l stiam pentru ca nu mi l-a spus nimeni si eu nu l-am intuit - ca fierul trece in laptele matern si ii da un gust neplacut din aceasta cauza bebelusul s-ar putea sa refuze sanul si ca din acelasi motiv poate avea probleme cu defecatia (fierul constipa). Eu trebuie sa iau fier si in perioada alaptarii dar daca bebelusului nu-i va conveni va trebui sa intrerup. Observ ca medicii ginecologi si cei de familie nu le stiu chiar pe toate si e bine sa te informezi si sa testezi cat mai multe surse.
Nastere usoara si bebelusi sanatosi.
CRISMIR spune:
Buna fetelor!
RALUCULE,bafta si stiu ca tu esti tare asa ca cu voia lui DUMNEZEU,totul va fi bine!...nu am mai apucat sa vorbim pe msn,poate dupa ce nasti
!

,sa auzim de bine!
ELIANA,asa e draga mea,si eu ma rog sa nu nasc pana dupa 23 octombrie
,sa fie scorpion....hahahaha...vedem noi cum va fi,ca uite fetele asteapta si nimc,altele le ia prin surprindere,deci cum or vrea mititei!
DANYCE,sa ne ti la curent cu Ralu,multumim mult!...
LORENA,si eu ma gandesc ce se intampla daca am sa fiu singura acasa,ca si al meu sot va fi plecat,mai mult ca sigur....si la el va dura cam 40 de minute sa ajunga,dar sper sa fie timp si totul sa fie ok....ah,si sper ca mama mea sa fie aici pana atunci!![]()
ANNE SI MIHAELA,ce mari sau facut bebelusele
,sa fie sanatoase in continuare si sa va bucurati de ele!...abia astept sa-l tin si eu pe al meu in brate,chiar daca stiu ca va fi greu si cand va plage noptile
,dar nu va conta,
cat timp e sanatos si creste!
Fetelor,eu ma simt bine,am uneori dureri joase,la pasarel
,dar trec daca stau cuminte in pat...am dormit destul de greu noaptea trecuta,dar nu m mai plang,cred ca m-am obisnuit deja...a,ceva nou la mine,e ca mi s-au umflat picioarele
....dar cred ca e ceva normal,asa ca asta e,mergem inainte.
Va pupices si sa auzim de bine!
Un week end placut la toata lumea!
,Mirela si bebele,36 sapt
http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian
elena_oona spune:
RALUCULE iti tinem pumnii.Sa dea Dumnezeu sa nasti usor si fara durere.Multa sanatate bibikului.
ADELA ce-ti face puiutzul?Nu vrea nici cum sa iasa asa-i??
Eu cred ca-i place acolo la mami in burtic.
ANDREEA mami imi pare nespus de rau pentru momentele prin care treci.In mare parte te inteleg,desi situatia ta e mult mai grava si mai trista decat a mea.Sunt sigura ca si sotul tau e distrus,ca ii dor de tine si ca asteapta cu nerabdare sa va vada pe amandoua.Incearca sa te relaxezi,si sa nu mai fii stresata si nervoasa, fa asta pt bebelina ta si pentru sotul tau.Si eu sunt si am ft suparata,dar am inteles ca asta e viata,cu bune cu rele,trebuie sa mergem inainte.Tu trebuie sa fii puternica pt tine si bebelina ta.Stiu ca nu sunt prea in masura sa-ti dau sfaturi , dar te inteleg prin ce treci si stiu ca orice vorba buna te intareste si te face sa treci mai usor peste momentele grele.
Noi fetele iti suntem alaturi .Sper sa nasti usor,si sa fiti sanatoase amandoua.Sper pana la urma sa se rezolve aceasta problema, si poate poate o sa-l lase sa vina pana nasti.Poate fetita ta nu o sa vrea sa iasa prea usor,ca in cazul Adelei si tati va reusi sa vina pana atunci.![]()
Te pup si nu mai fii suparata,o sa-i transmiti starea si fetitei tale.Gandestete ca peste putin timp o s-o tii in brate ,si ce fericita vei fii de comoara ta.
Elena & baby angel Manuela
(DPN 24oct.2004)
iulyp spune:
Neata fetele! Va doresc un wk placut.
Fetele care s-ar putea sa nasteti acum va doresc nastere usoara si bebei sanatosi.
In afara de Ralu si Adela mai este vreo fata anuntata sau asteptam surprize? ![]()
Noi suntem huhureze, satule de tv si proaspat mancate si cu durerile la activ sa nu care cumva sa le uitam.
dulci de la noi si sa auzim numai de bine.
mari74 spune:
Buna dimineata burtici si mamici!
De ieri dimineata ne-au dat-o pe bebelina acasa ( sanatoasa ) si acum incercam sa respectam programul de papat si dormit impus de cel de la klinica . Au facut ceva armata cu ea caci dc o las mai mult sa doarma si dupa aia ii dau papa tre sa i dau portie dubla caci altfel se apuca de urlat.....ieri am patit-o asa ca programul e program.
Noaptea a trecut cu bine ,nu stiu dc am dormit 2 ore in total dar ce mai conteaza ... am stat cu ochii pe ea ca tot s-a foit dar nu a plans .
Ce sa mai zic e o dulcica mai ales cand zambeste cu tata in gura
.
Va multumesc ca ati fo alaturi de noi si va doresc nasteri usoare si bebei sanatosi !
Va las ca ma cheama datoria
pupici,
mari
danyce spune:
Mari, ma bucur tare mult ca fetita ta e sanatoasa. Sa creasca mare, frumoasa si desteapta si sa fie sanatoasa intotdeauna.
Pe mine ma dor toate de nu pot sta in nici o pozitie, mai ales osul pubian am impresia ca imi crapa. Am avut si eu ceva contractii aseara. In rest e bine. Tocmai am avut parte de o partida de dans in burtica.
Sper sa aveti parte de un weekend placut si de nasteri usoare celor carora le vine randul!
Pupici,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem