Problema nunta religioasa + ciclu menstrual

Problema nunta religioasa + ciclu menstrual | Autor: lbordea

Link direct la acest mesaj

Am o mare problema si nu stiu cum sa fac: pe 2 octombrie avem nunta religioasa + petrecerea! in aceeasi data sau in jur de 2 oct ar trebuie sa apara ciclul menstrual viitoarei mele sotii! astfel -> nu are voie sa intre in biserica, nu? bun. am zis sa ia anticonceptionale pana pe 2 octombrie si apoi cand le intrerupe sa ii vina si ciclul. numai ca de cand a inceput sa ia pastile, are scurgeri zilnice, mici intr-adevar, dar tot nu ar putea intra in biserica (si astea nu se intrerup in prima luna). ce sa facem? daca intrerupe acum pastilele, nu ar trebui sa ii vina ciclul in cateva zile si sa se modifice 'calendarul'? dati-mi un sfat ce sa facem! Suntem disperati!

Toti ce va doriti, sa fie al vostru!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Eu am patit-o la nunta , dar in cazul asta ai voie sa intri in Biserica, numai sa nu fie"murdara".Adica isi pune un tampon intern si a rezolvat problema(asta in cazul in care nu mai e virgina).Eu va sfatuiesc sa nu mai folositi anticoncetionale, mai ales ca astea se iau si ele cu o recomandare nu asa oricum.
Casa de piatra si sa ne aratati si noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenus spune:

Nu este chiar un capat de tara daca intri in biserica in timpul ciclului. In privinta asta chiar preotii au pareri diferite. Un calugar de la Manastirea Antim i-a spus unei prietene sa faca cum simte ea. In orice caz, este un subiect delicat pe care nu-mi propun sa-l dezvolt si nu ar fi ceea ce astepti tu acum . Asadar, pentru ca prietena ta sa aiba constiinta impacata, spune-i sa-i marturiseasca acest lucru duhovnicului inainte de nunta. Presupun ca stiti ca inainte de a va cununa trebuie sa va spovediti si, daca primiti dezlagare, sa va impartasiti, si voi si nasii.
Casa de piatra si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Nu cred ca-i o problema sa intre in biserica, doar nu are voie sa se impartaseasca. Vorbiti cu preotul, nu-i vina nimanui, asa s-a nimerit sa fie, n-o sa va amanati cununia pt. asta.
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arian spune:

Cu mentiunea ca pentru amanarea menstruatiei (NU a ciclului - o femeie se gaseste intr-un moment al unui ciclu menstrual in orice zi a vietii ei, pana la menopauza) se poate administra Medroxiprogesteron 2-3cp/zi pana in data de 2 octombrie, inchid acest topic, dat fiind faptul ca directia in care a fost dezvoltat nu mai are nici o tangenta cu obiectul Clinicii Virtuale.

Oricum, nu-mi pot abtine comentariul (hilar) ca adesea prevederile religioase (ca cele expuse mai sus) ma determina sa-mi fac cruce...

Mergi la inceput