... Si eu unde votez???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, este destul de clar, cum v-ati dat si voi sema ca miscarea asta a fost facuta intentionat, caci ei stiu ca romanii de dincolo nu ii voteaza...Lasi!!!

oana si bebitza din burtica (25s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by Camelia

Numarul romanilor cu drept de vot din afara granitelor Romaniei nu e chiar foarte mic! Daca ar fi fost, ne-ar fi lasat linistiti sa votam! Insa cati dintre romanii din strainatate ar vota actuala putere?!!!Ei, de-asta ne-au sters de pe liste!

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

si eu chiar citisem zilele trecute ca ar fi in jur de 10 milioane de romani care traiesc in afara.. dar probabil nici nu-i intereseaza.

eu oricum nici nu ma duc. sa merg la Copenhaga doar pt asta plus sa platesc o gramada de bani pt drumnu-mi prea imi convine.. la ce salariu imi dadeau sa mai platesc alti bani pt ei??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Si uite asa ma face sa ma duc la vot! Acu 4 ani am fost de curiozitate, sa vad cum e sa votezi in afara, bineinteles ca nu auzisera de carti de vot, mi-au pus stamila in pasaport. Acu nu mai am cu mine cartea de alegator, sa vedeti ca acu nu mai pe asta o vor vrea .
Noroc ca de mine e Berlinul mai aproape...

"Binecuvintat sa fie deci/ ca traiesc si ca ma duc spre moarte" Esenin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

este ceva recent? acum dupa intimplarea din Montreal in care optiunile politice ale diasporei au fost atit de clare??? oare de aici s-a luat aceasta decizie.

MACAR E BINE CA LE E FRICA DE NOI!!! macar atit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

Eu ma duc si de-a dracu',mai ales ca ambasada e la 15 min de mine.numa asa sa le fac in ciuda

Elena & baby angel Manuela(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by liris

este ceva recent? acum dupa intimplarea din Montreal in care optiunile politice ale diasporei au fost atit de clare??? oare de aici s-a luat aceasta decizie.

MACAR E BINE CA LE E FRICA DE NOI!!! macar atit.

Uie-aici, Liris, articolul din Ev. zilei (10 septembrie). Citeste si minuneaza-te!
www.evenimentulzilei.ro/politica/?news_id=165932" target="_blank">http://www.evenimentulzilei.ro/politica/?news_id=165932

Nu stiu daca e inainte sau dupa Montréal, in orice caz, cu gaselnita asta, multi vor dormi mai linistiti noaptea...
Le-o fi luat mult timp s-o coaca?

Le-o fi frica de noi, cum spui... Cica "unde-s multi, puterea creste". Tocmai d'aia, hai sa-i mai imputinam!

Trist...

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine spune:

Eu v-as ruga tare pe cei care sunteti mai aproape de ambasade sa mergeti sa votati.
Ganditi-va ca nici nu exista observatori din partea opozitiei, asa ca eu ii cred in stare pe astia de la putere sa se voteze singuri pe seama celor care lipsesc de la votari.
Si daca cei care sunt prea departe de ambasade oricum sunt destul de multi, macar cei care sunt aproape sa nu le lase votul asa usor (as completa "indiferent cu cine votati", chiar daca e actuala putere, desi ma cam indoiesc, dar macar e intr-adevar un vot adevarat).

Mergi la inceput

Pe noi ne-au rarit, asta e clar, si voturile romanilor din diaspora nu stiu, zau, cat vor atarna in balanta.

Dar ma gandesc ca tot mai putem face ceva, noi cei din "afara": sa vorbim cu familiile si cu prietenii ramasi acasa, sa mearga sa voteze! Chiar daca sunt neincrezatori, chiar daca votul lor pare prea putin important!

Spunea cineva: "Si-asa n-o sa se schimbe nimic"!
Pe mine fraze ca aceasta ma omoara!
Pentru ca, e clar, cei care nu merg la vot nu fac decat sa mareasca sansele de castig ale celor care sunt pe primul loc in sondaje.

La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Fetelor nu va lasati, daca nu va veti duce inseamna ca au castigat, ca scopul marsaviei lor a fost atins. Pe mine asta m-ar convinge ca, chiar trebuie sa ma duc. E rau intradevar de cei care stau departe de ambasade si chiar le e greu sa ajunga. Of, ce nenorociti, ce le mai da prin cap...

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Am sunat la consulatul de la Marsilia si mi s-a spus ca se voteaza si acolo, nu doar la ambasada.

Nu stiu in alte tari...

Deci, cei care sunteti in Franta pe 28 nov. si nu va e greu sa ajungeti la Paris, Strasbourg sau Marsilia, nu uitati ca pentru a vota nu trebuie sa aveti cu voi decat pasaportul in curs de validitate!

O zi buna!

La Rochefoucauld

Mergi la inceput