Baby Expo 2004 - nevoie de sprijinul comunitatii
Raspunsuri - Pagina 12
Enia spune:
Eu abia astazi am ajuns la job, unde am Internet la discretie si m-am gandit sa va spun si eu impresiile mele de "participant" si vizitator al expozitiei.
Standul, intr-adevar micutz, insa plin de culoare, viatza, zambete si caldura... din partea celor care au stat acolo pentru a prezenta DC-ul si din partea vizitatorilor!

In primul rand felicitari si multumiri pentru Qsar, care este extraordinara si a muncit pe branci, zile si nopti, pentru aceasta expozitie si nu numai!

Eu am stat la stand Vineri, de pe la 3 si ceva pana la 7 si ceva! Am avut placerea sa o cunosc prima data pe Liliana Csaki, careia ii multumesc inca o data pentru ca m-a ajutat cu niste informatii aici, pe site!
Putin mai tarziu am cunoscut-o si pe Marina care a trecut cu papusica ei pe la stand, o dulceata si-o finete de fetita! Te pup, Marina si mersic pentru ce mi-ai scris! Am tot vrut sa te intreb de unde ai atata energie si rabdare si cu doi copilasi acasa?!?!?
Pe Qsar am cunoscut-o spre sfarsitul programului... cand a venit sa vada daca e totul okay si sa mai lase cate ceva pentru a doua zi! Tot respectul pentru tine, Q!! Esti o FEMEIE-EROU! Eu sunt pe cale sa devin mamica si imi doresc sa pot fi la fel de puternica cum am vazut ca esti tu!!

Sper ca strengarul tau se simte mai bine!
Ah, si mersic inca o data pentru ca m-ati lasat acasa!
M-a surprins cat de multa lume era acolo, chiar din prima zi a expozitiei, tinand cont de faptul ca era Vineri dupa-amiaza!![]()
Deja stiti de pe la celelalte membre DC care au fost la Baby Expo ca a fost foarte, foarte multa lume si ca ne-am bucurat si noi, Despre Copii, de foarte multi vizitatori de toate varstele!
Copiii, dar si parintii, au fost extrem de incantati de ideea de a participa la un concurs de desene si bineanteles, atractia cea mai mare a fost pictura in guashe
si amprentele palmutelor
, care erau apoi expuse in stand pentru tot poporul! Ca doar sunt putini copii carora sa nu le placa sa-si bage mainile in acuarele, nu-i asa?!?![]()
Sambata n-am reusit sa mai trec(recunosc, din comoditate!
), desi imi propusesem... insa m-a rugat si mamitzica mea sa o ajut cu niste treburi domestice.
Duminica m-am prezentat din nou "la datorie" pe la 2... Era o nebunie! Mult mai multa lume decat vazusem Vineri dupa-amiaza! Si la stand, plin de copii, mamici si cativa membri DC... Ana Oana, Freia si desigur, Marina si Qsar! Mai tarziu ne-a vizitat si Rozi, pe care o pup si-i tin pumnii pentru BB! Am cunoscut-o si pe dragutza de Danat care era cu "baietii ei"!
Imi cer mii de scuze ca n-am retinut restul membrilor DC care au mai trecut pe la stand si care din pacate n-au fost in numar prea mare... dar vreau s-o mentionez pe mamica Arturicilor (membra DC) si pe cei doi ingerasi gemeni ai ei!
Si ca sa inchei, ca deja m-am intins la vorba... pentru mine a fost o experienta in premiera, sa particip astfel si la o asa actiune si recunosc ca desi la inceput mi-era teama ca n-am sa fac fata, acum ma bucur ca am ales sa fiu alturi de Despre Copii si ca am putut ajuta, intr-o mica masura ce-i drept...
Multumesc pentru tricoul Dependent de DC, multumesc tuturor celor care m-au ajutat pe Forum cand am avut nevoie de sfaturi, multumesc Celui de Sus ca am gasit Comunitatea Despre Copii si ca prin aceasta expozitie am cunoscut cateva mamici extraordinare!!

Multi pupici pentru mamici, bebici si tatici!

P.S. Am facut si cateva pozici pe care cred ca am sa i le trimit lui Q, sa le posteze ea pe site!
danielac spune:
Standul DC a fost super, nemaipomenit!
am simtit o mare bucurie in suflet cand am ajuns acolo!
mai ales ca eram insotita de Liliana Csaki si de cei doi frumosi ai ei, Laura si David! Voiam de mult sa o cunosc!
Acolo am cunoscut-o si pe Qsar, cea care a realizat niste desene superbe! Osar a ajutat-o pe Diana mea sa se picteze pe manita!
Qsar m-i s-a parut o persoana foarte amabila si apropiata, parca ne stiam de o viata! pupici lui Dinu, un baietel tare dulce!
Am cunoscut-o mai tarziu, cand am revenit la stand si pe ana-oana, care este o frumoasa!
Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
oana cretu spune:
Feicitari fetelor pentru treaba facuta, am urmarit mereu ceea ce ati scris despre cum s-a desfasurat activitatea la Baby Expo. Si sunt mandra de voi!

oana si bebitza din burtica
(26s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
m34 spune:
Buna tuturor,
Desi nu am reusit sa prea intru pe net in ultima vreme (probleme tehnice cu computerul de acasa), am fost la Baby Expo, unde m-am intalnit cu Cristi si Adelina, am postat si un subiect pe aceasta tema.
Primul lucru pe care l-am facut a fost sa cautam locul de preselectie la Copiii spun lucruri traznite, apoi, in timp ce Adelina completa un formular, am plecat cu Cristi hai-hui prin expo sa caut standul DC, profitand si de dorinta lui Cristi de a avea un balon ![]()
La stand ne-am intalnit cu Claudia si Ana-Oana. Claudia ne-a ajuta sa facem rost de balon si l-a facut fericit pe Cristi 
Ne-am mai intalnit si cu Georgiana (Freia) si ne-am plimbat impreuna prin expo, distribuind cativa fluturasi si avand grija de Cristi cat Adelina a facut ceva cumparaturi.
Ca o concluzie a fost foarte frumos si interesant, chiar daca mai este loc de mai bine, la nivel de organizare a expozitiei (de exemplu mi s-a parut ca aglomeratia a fost prea mare, generata in mare parte de caile de trecere inguste).
Am si eu cateva pozici in albumul meu http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=5913&cid=3081
energy spune:
va rog (poate s-a postat subiectul si n-am observat), ce facem ce desenele pe care le avem acasa?? eu am primit de la Claudia hartia (multzumesc, n-are nimeni voie s-o atinga, sa nu se "sifoneze")si scrie ca putem totusi participa pana pe 25 oct.
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
webshots.com/user/energy1602
qsar spune:
energy,
Mai sunt de rezolvat cateva chestiuni de ordin tehnic si organizatoric. Putintica rabdare, va rog! Bine?
Q