Baby Expo 2004 - nevoie de sprijinul comunitatii

Baby Expo 2004 - nevoie de sprijinul comunitatii | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

draga comunitate DC,

Incepind de pe 24 septembrie incepe editia 3 Babyexpo. Desprecopii.com participapa cu un stand propriu - iar voi, toti cei care sunteti aproape cu inima de acest site - sunteti invitati sa ii dati viata.
Coordonatatorul prezentei DC este Qsar, artista mamica pe care o cunoasteti cu totii. Ea va da viata artistica standului, voi, prin prezenta voastra acolo, va puteti demonstra atasamenentul fata de DC.

va asteptam la stand - si asteptam fotografiile voastre.

PS. La stad se vor vinde si tricouri DC cu 20% reducere. Iar cei care vor sta la stand 4 ore imbracati in el, il vor primi gratis.

va asteptam!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

aaaaaaaaaaaaa nu-i drept ca io as sta si 24 de ore la taclale la stand:-) mi-a deschis intilneala din Germania un apetit de petreceri cu copilasi ceva de groaza :-)))))))))))))
Sporovaiala placuta feteleeeeeeeeee:-) Si intalniri savuroase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Vom fi prezenti la apel!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Standul este foarte mic pentru ca ne-am trezit tarziu si era ultimul nedat. Sa nu fiti dezamagiti si sa-i dati voi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Lume-lume! Veniti cu mic cu mare la targ!

Una dintre chestiunile cele mai stingente este o lista a membrilor care sunt dispusi sa daruiasca cateva ore din timpul lor acestui site si sa asigure o prezenta constanta la stand. Eu voi fi acolo toata ziua de vineri si, sper, duminica dupa pranz ( o chestiune importanta si pe care nu o pot "sari" ma impiedica sa fiu sambata in Bucuresti)
Asa ca cine este dispus sa "reprezinte" DC pentru un timp la stand, sa-si anunte aici prezenta si sa-mi trimita prin PM un numar de telefon. Poate facem o intalnire scurta maine seara sa vorbim ce-avem de facut.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

admin,
eu am facut comanda la tricou acum o luna. mai vine, ca daca nu, il iau de la stand (si fara reducere).

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Freia:
Admin, am trimis o copie pe mail... Credeam ca anul asta DC nu participa.. initial nu aparea printre participanti pe site.

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika
_

craluca:

ajut cu mare placere!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
_
Rodica:

si eu!
Rodica
_

monica:

eu nu prea am putut sa urmaresc cu atentie subiectele în ultima vreme si chiar vroiam sa postez un subiect...o întrebare de fapt...Vroiam sa shtiu daca DC va avea stand cu aceasta ocazie (mi se parea logic sa aiba!) si uite ca adminu' mi-a raspuns. Ashea ca ma înscriu pe lista de voluntari si întreb: cu ce putem ajuta???

Pupilai

Monica

"La sagesse, c'est d'avoir des rêves suffisamment grands pour ne pas les perdre de vue lorsqu'on les poursuit."
_

oake
Ma inscriu pe lista "ajutoarelor"

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Dragilor,

Inainte de orice vreau sa va spun ca am niste capacitati organizatorice... jale! Adica n-am. In plus, timpul este foarte scurt. De aceea va rog sa dati o mana de ajutor si sa sustineti initiativa DC sub sloganul: un stand mic pentru o mare iubire. Ce puteti face:
1. sa fiti prezenti
2. sa petreceti un timp in (sau pe langa) stand - ati vazut, nu-i asa, ca patru ore de prezenta se rasplatesc cu un tricou...
3. sa purtati tricourile (cei care au, desigur) sau sa profitati de oferta de reducere 20% si sa vi le cumparati
4. sa ajutati la distribuirea de fluturasi si/sau alte materiale
5. ma tot gandesc la o surpriza pentru toti cei care se vor opri pret de-o clipa la standul nostru...

Mai mult, cateva idei si-o mana de ajutor pentru pavoazare (care se va intampla joi mai spre seara)...Maine (miercuri) seara ne-om putea aduna la o "sedinta" si-o cafea?

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by qsar

Dragilor,

Inainte de orice vreau sa va spun ca am niste capacitati organizatorice... jale! Adica n-am. In plus, timpul este foarte scurt. De aceea va rog sa dati o mana de ajutor si sa sustineti initiativa DC sub sloganul: un stand mic pentru o mare iubire. Ce puteti face:
1. sa fiti prezenti
2. sa petreceti un timp in (sau pe langa) stand - ati vazut, nu-i asa, ca patru ore de prezenta se rasplatesc cu un tricou...
3. sa purtati tricourile (cei care au, desigur) sau sa profitati de oferta de reducere 20% si sa vi le cumparati
4. sa ajutati la distribuirea de fluturasi si/sau alte materiale
5. ma tot gandesc la o surpriza pentru toti cei care se vor opri pret de-o clipa la standul nostru...

Mai mult, cateva idei si-o mana de ajutor pentru pavoazare (care se va intampla joi mai spre seara)...Maine (miercuri) seara ne-om putea aduna la o "sedinta" si-o cafea?

Q

5. baloane sau insigne imprimate cu adresa site-ului si ratusca aia simpatica

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

qsar,
daca pavoazarea de joi seara e dupa 6 si pana pe la 9.30, conteaza si pe mine (daca mai e nevoie).
supriza pt cei care trec pe la stand: poate fi unul dintre articolele de pe site (cum e "Curcanul" Andradei sau BIG MAMA Q la baby expo de anul trecut, sau ce cred adminii de cuviinta)
daca aveam timp mai mult la dispozitie ne interesam de vreo fabrica de jucarii care sa faca niste ratuste mititele...
sau insigne cu ratuste...
sau niste pixuri etc, sa vezi ce succes aveam...
da' si asa, cred ca o sa fie extra.

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Ma tem ca nu avem timp sa inscriptionam materiale; ar putea iesi cam... deh! ca lucrul facut in graba. Cat despre baloane, da. Si mie-mi plac mult-mult; numai ca ma tem ca vom pati ce-au patit si altii randul trecut: j'de copii cu parintii aferenti inghesuiti in fata standului incercand sa apuce un balon... pe care-l vor sparge :((. Ramane de vazut. Am primit o idee draguta si originala de la Papadie (saru'mana): Si mai am o surpriza... da' va mai tin in suspans putintel!

Q

Mergi la inceput