Viata in Germania (13)
Raspunsuri - Pagina 9
vikinga spune:
Acum am ajuns sa ma luminez si eu! Unde naiba am citit eu ca numai la scurt timp de la nastere, fir-as io sa fiu..ca mor de ciuda pe mine. Si eu am trimis ca nebuna actele pt transcriere in Ro si alea aleaVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
osolita spune:
Cristina, mie-mi suna foarte promitator masterul asta, chiar cred ca e avantajos ca sunteti numai 4 desi pe de alta parte e probabil putin stresant. Deja te gandesti la examene? Cand urmeaza sesiunea? Din pacate cu infomatii despre cum decurg examenele nu te pot ajuta dar iti urez multa bafta!
Lauraa spune:
Fetelor, multam mult! Decolam! Sper sa nu ne tina totusi ore-n sir...
Vikinga, si ce spui tu e adevarat (cu 2 sapt. de la nastere) dar se prelungeste pana la un an daca faci o cerere (o tampenie, o sa le fac o plangere cat mine de mare cand ne intoarcem. Poate punem impreuna de o jalba la ambasada si la min. de xt. SUntem de rusinea lumii cu astia de la München. Huoooooooooooooooooooooo! )
Mama de www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lauraa" target="_blank">Lara, 10 Mai 2004
tinatache spune:
quote:
Originally posted by osolita
Cristina, mie-mi suna foarte promitator masterul asta, chiar cred ca e avantajos ca sunteti numai 4 desi pe de alta parte e probabil putin stresant. Deja te gandesti la examene? Cand urmeaza sesiunea? Din pacate cu infomatii despre cum decurg examenele nu te pot ajuta dar iti urez multa bafta!
mersi mult, chiar am nevoie. Da, ma cam gandesc la examene, ca ianuarie nu-i chiar asa departe :)) Sper sa fie bine pana la capat.
Cristina
Porumbita spune:
Buna!
Am reusit in sf sa obtinem aprobarea pt GC. Asa ca ieri am fost sa depunem actele la primarie si duminica pe 17 ne casatorim.
Stiu ca pe topicul asta era la un moment dat o lista cu nick-urile voastre si locatia. o mai are cineva?
noi o sa fim in Wedel, langa Hamburg. Mai e cineva prin zona?
Cristina suna ff promitator scoala ta... cred ca e mai avantajos ca sunteti mai putin. Cand o sa ai primele examene? le dai numai in germana?
Laura multa bafta sa faci actele Larei.
aschiutza spune:
Eu sunt in Braunschweig. Nu-i foarte departe de Hamburg!
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
aschiutza spune:
Hei Anca, da esti la o azvirlitura de bat fata de mine! Am fost des in Bremen, super fain orasul! Are asa o atmosfera placuta, mai ales in weekend.
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Adela spune:
Pe siteul nostru (elvetian) ni s-a spus ca "Romanii din Germania au posibilitatea sa voteze la Bonn, München, Berlin si "tot oficial dar neoficial" la Offenbach/Frankfurt.
Confirmarea a fost obtinuta de la Bonn."
Stiati de asta?
~~Adela & Julia